Прагляд поўнай версіі: Выпрабаванне маім сайце
beaconsfield
09-10-10, 10:07
Прывітанне all,
Я нядаўна афіцыйна уводзіць у пасаду vbet and still doing some arrangements. Here is international area and I think ўсе можа праверыць websites with own languages. I will be very appriciate ваш positive feedbacks.
Thanks in advance.
My website : DiyetCenter - найбуйнейшы ў Турцыі Дыеты і Пахудання Форум (http://www.diyetcenter.com)
Як я бачу, пераклады выглядае нармальна:)
beaconsfield
09-10-10, 17:35
Дзякуй за ваш водгук: крута:
Simon Lloyd
11-10-10, 02:47
У вас няма аўтаматычнага перакладу уключаны я ангельску праглядаеце з Англіі, мова браўзэра усталяваны ў англійскай мове, але я, як госць, усё яшчэ бачыць вашыя форуме у турэцкай, а таксама чаму ў вас сцягі прама на дно, дзе няма -можна іх знайсці?
beaconsfield
16-10-10, 07:47
Дзякуючы Сымону. Я прымусіў карыстальнікам перанакіроўваць свой уласны мову, не пытаючыся.
Спадзяюся, што гэта працуе добра для вас:)
Рускі пераклад Выглядае дрэнна вельмі шмат памылак і шмат з таго, што перакладзена не карэктна выглядае і не ўсе словы перакладаюцца. Цяжка зразумець сэнс.
kamilkurczak
01-03-11, 11:02
але ваша паведамленне перакладаецца вельмі добра (па-ангельску).
Па-другое - vBET работ на рухавіку пераклад Google - лепшы пераклад рухавіка і па-ранейшаму распрацоўваецца
Прывітанне сябры,
ОК, вы не маеце аўтаматычнага перакладу ўключана Я англійская прагляду з Англіі.
raspscourge
11-12-14, 14:52
Гэта працуе добра, пераклады штраф
Бу soruya Турэцкі cevap veriyorum. Güzel.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):