КПК

Прагляд поўнай версіі: Выпрабаванне маім сайце

beaconsfield
09-10-10, 10:07
Прывітанне all,

Я нядаўна афіцыйна уводзіць у пасаду vbet and still doing some arrangements. Here is international area and I think ўсе можа праверыць websites with own languages. I will be very appriciate ваш positive feedbacks.

Thanks in advance.

My website : DiyetCenter - найбуйнейшы ў Турцыі Дыеты і Пахудання Форум (http://www.diyetcenter.com)

vBET
09-10-10, 15:53
Як я бачу, пераклады выглядае нармальна:)

beaconsfield
09-10-10, 17:35
Дзякуй за ваш водгук: крута:

Simon Lloyd
11-10-10, 02:47
У вас няма аўтаматычнага перакладу уключаны я ангельску праглядаеце з Англіі, мова браўзэра усталяваны ў англійскай мове, але я, як госць, усё яшчэ бачыць вашыя форуме у турэцкай, а таксама чаму ў вас сцягі прама на дно, дзе няма -можна іх знайсці?

beaconsfield
16-10-10, 07:47
Дзякуючы Сымону. Я прымусіў карыстальнікам перанакіроўваць свой уласны мову, не пытаючыся.

vBET
25-02-11, 18:20
Спадзяюся, што гэта працуе добра для вас:)

Frisky
01-03-11, 10:53
Рускі пераклад Выглядае дрэнна вельмі шмат памылак і шмат з таго, што перакладзена не карэктна выглядае і не ўсе словы перакладаюцца. Цяжка зразумець сэнс.

kamilkurczak
01-03-11, 11:02
але ваша паведамленне перакладаецца вельмі добра (па-ангельску).
Па-другое - vBET работ на рухавіку пераклад Google - лепшы пераклад рухавіка і па-ранейшаму распрацоўваецца

keke007
09-06-12, 04:26
Прывітанне сябры,

ОК, вы не маеце аўтаматычнага перакладу ўключана Я англійская прагляду з Англіі.

raspscourge
11-12-14, 14:52
Гэта працуе добра, пераклады штраф

webdeweb
08-08-15, 20:48
Бу soruya Турэцкі cevap veriyorum. Güzel.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1