Виев Фулл Версион: Корисници објављивање на различитим језицима
Simon Lloyd
30-09-10, 20:03
Здраво можете ли ми рећи, ако корисник постове у кажу холандски након прегледа форум у холандском када видим пост ће бити на енглеском?
Такође, колико база употребе или табела базе података постоје?
Да ли постоји додатно оптерећење на серверу?
Да ли је то СЕО сигурно?
Могу бити аутоматски преводе, односно сви шпански увек ће га видети на шпанском све руске ће увек видети на руском ********** итд?
Поздрав,
Симон
Здраво, вБЕТ може да препозна језик поруку (конфигурисати). Дакле, ако корисник пише ХИЕ поруку у било који подржани језик, затим вБЕТ ће препознати свој језик (помоћу Гоогле), а затим аутоматски непрозирно у одговарајућим ББЦоде.
вБЕТ ствара нови кеш столовима, али нису донели никакве промене на матерњем вБуллетин табеле.
Наравно, ту ће бити додатно оптерећење - није преведена магично;) Ипак додатног оптерећења ће бити само за преведене странице - за нормалну странице вБЕТ само огласе заставе.
То је СЕО безбедно. вБЕТ подржава УРЛ адресе преводе. Дакле, ако имате вБ3 и вБуллетин, или вБ4 (са вБуллетин или коришћењем вБ4 УРЛс), онда је ваша УРЛ адреса ће бити преведен:)
Цео превод је аутоматски:)
Simon Lloyd
01-10-10, 14:08
Тест: Моје име је Симон, ја нисам глуп:)
Simon Lloyd
01-10-10, 14:14
Онда сам ваљда им тражи то може бити покрене без заставе на врху или избор језика падајућем?
Желим посетиоцима на мој сајт да аутоматски виде сајт на свом језику (под претпоставком да њихова претраживача подешена је са стандардним своје земље), без потребе да кликнете на дугме или било шта што не желе да имају заставе или падајући, али у пост је корисно, и ја имам прилагођени код бб, тхатс анализирати кроз посебан пхп фајл користећи регекс ће то бити проблем?
Simon Lloyd
01-10-10, 14:15
Тест 2: Моје име је Симон, нисам глуп! Изменити за двојезична настава на тестирањеВолео сам овај тест:)
Simon Lloyd
02-10-10, 09:09
Док ја као мод (и тестови Иве урађено) Бојим се подршка време одзива је веома лоше, И постед јуче у 2:14 ам (ГМТ) и још увек никакав одговор касније 19 сати!
То ме не даје самопоуздање за куповину.
Simon Lloyd
02-10-10, 20:09
Хајде момци 30хрс сада, јер одговор, да ли желите да продајете ове ствари или не?
Simon Lloyd
02-10-10, 22:40
Онда сам ваљда им тражи то може бити покрене без заставе на врху или избор језика падајућем?
Желим посетиоцима на мој сајт да аутоматски виде сајт на свом језику (под претпоставком да њихова претраживача подешена је са стандардним своје земље), без потребе да кликнете на дугме или било шта што не желе да имају заставе или падајући, али у пост је корисно, и ја имам прилагођени код бб, тхатс анализирати кроз посебан пхп фајл користећи регекс ће то бити проблем Последњи пут тражења тада сам обичај сметају да купи ово, али инсталирајте једноставан Гоогле програмере верзија јКуери једноставно превести странице?
Молимо Вас да одговорите мој куерие изнад и ако је могуће следеће:
Имам вБуллетин и вБСЕО мапа сајта Да ли постоји нешто додатно треба да урадим након куповине овог МОД (с обзиром да сам ја икада овде одговор) да бисте се уверили ради све?
Хелло. Имајте на уму да наш сервис није 24 / 7. У радних дана смо сваки дан. Викендом обично превише, ипак то може бити не тако често. Такође имамо купце из целог света, тако да понекад време одзива је под утицајем временске разлике (обично спавамо ноћу;)).
Извините за ово касно одговор. Имајте на уму да Камил (наше особље момак), само се вратио са одмора, па од понедељка ћемо се вратимо на боље време одзива:)
Такође, у овом случају - ја само недостаје ваше питање, јер је фалловед тестом поруку. Када сам дошао овде сам видела само тест и није ставио пажњу на поруку пре него што (како је послати минут после минут). Извините - то је била моја грешка. Чак и сада сам збуњена о чему се ради и да је врати на почетак овог разговора да сазнате зашто пишу о око 30 сати, када сам био овде јуче и није било ничега упућено мени. Сада знам да не постоји ништа што сам приметио - Недостаје ми вашу поруку обманути од стране фаллоуинг теста поруку. Још једном молимо Вас да моје извињење.
Одговарајући на питање можете у потпуности искључити заставе и подесите опцију да аутоматски преусмеравају кориснике на њихове језике базира на свом веб претраживачу подешавања (вБЕТ користи заглавља послати претраживач за то). Ипак ово се не саветује:
1. Подразумевано Гоогле неће видети свој додатне странице. То ће, ако додате оних у Ситемап. Ако нећете то урадите, онда оне странице неће бити индексиране, тако да нећете добити додатни саобраћај са новим местима - људи једноставно неће сазнати о томе
2. Корисници могу да долазе из не њиховим рачунарима. Односно ако је неко из Пољске, али ће ићи на ваш форум од неких интернет кафеа у Енглеској, онда претраживач ће рећи вБЕТ да језик буде енглески. Искључивањем заставе нећете дати прилику корисник да бисте променили језик.
Прилагођено ББЦоде не би требало да буде проблем ако су то заиста ББЦоде. Ми смо већ имали проблем са једним одбране која је користећи своје "ББЦоде", али питање је било, јер они заиста нису користили ББКод - само текст који су сами анализирати. Имајте на уму да ББЦоде није само текст у [] анализирати регуларни израз. ББКод је посебна ознака која је регистрована у СМФ мотора и то је анализирати би СМФ мотор (морате додатак на одговарајуће куке). Ако не користите тај начин, онда стварно немам ББЦоде, само посебан печат препознаје твој код. У том случају можете имати проблема. Јер у том случају није ББЦоде, тако да неће бити анализирати би СМФ и када ће сад бити ББЦоде анализирати, она ће се текст преведе са посебним оцене које нису ББЦоде чак и ако су унутра [] (јер вБуллетин дидн ' Т препознати тако само га остави) - тако да овај текст ће бити послати да преведе, и Гоогле може да сломи своје посебне ознаке (тј. стављањем простор пре него што затворите]).
Последњи пут тражења тада сам обичај сметају да купи ово, али инсталирајте једноставан Гоогле програмере верзија јКуери једноставно превести стране!
Молимо Вас да одговорите мој куерие изнад и ако је могуће следеће:
Имам вБуллетин и вБСЕО мапа сајта Да ли постоји нешто додатно треба да урадим након куповине овог МОД (с обзиром да сам ја икада овде одговор) да бисте се уверили ради све?
Само сам одговоре на ваша питања када је написао овај један:)
О вБуллетин - да морате да се интегрише. Добро је описано у реадме фајлу. Ова интеграција је потребно да би могли да преведемо своју УРЛ:)
Такође можете интегрисати са Ситемап Генератор, да УРЛ преведене странице укључени у Ситемап. То није неопходно (ако имате заставе, Гоогле ће у сваком случају наћи оне стране, и даље може бити потребно више времена у том случају).
Simon Lloyd
02-10-10, 22:55
Хвала за одговор и објашњење, да ли ћете бити издати ажурирану верзију ускоро да брине о вБСЕО и мапа аутоматски?
Ако морам да покаже заставе да Гоогле индексира Могу ли и даље имати аутоматски језик промену?
За мој обичај ББЦоде сам имао да дода пхп фајлове под шифром ББЦоде за моју верзију, заједно са екстра фајл за код да се осврнемо на то и даље задржава <пре> ознаке ... итд ево пример нит Промена ВБА код штампање са одабраним страна Да ли мислите да ће бити проблема коришћењем вбет на мом сајту?
Ми нећемо објавити вБЕТ верзија која брине о колачима вБуллетин и мапа интеграције аутоматски. То није могуће, јер они модови не дозвољава да (немају куке). Зато је интеграција захтева једноставан код промене - то је веома добро описано у реадме фајлу на наћи замену ниво - тако да је еноугхт да знате како да користите за обраду текста Бо учинио.
Не морају да имају заставе за Гоогле ако се интегрише са Ситемап Генератор. Ипак саветујемо да се заставе су (већ описано зашто). Опције за управљање заставе и за преусмеравање су раздвојени. Тако можете имати у било којој сонфигуратион одаберите онај који лелите. То менас да можете имати заставе и аутоматско преусмеравање на основу бросвер подешавања језика:)
Ако је ваш посебан печат (као што сам написао, у складу са СМФ архитектура ББЦоде су регистровани посебним вБуллетин кука, или и од Админ ЦП - а ја још увек нисам сигурна да ли је учињено на тај начин) користи се само унутар кода ббоцде онда ја видим Нема проблема - садржај кода, ПХП и ХТМЛ ббодес нису преведени:) вБЕТ то чини у сврху - нема смисла да преведе код и само би прекид садржај тих ББЦоде.
Simon Lloyd
02-10-10, 23:27
ОК последње питање, ако купите и то разбија мој обичај ББЦоде (што је један од најзначајнијих карактеристика мој сајт) могу да деинсталирам и да повраћај у року од рецимо 10 дана?
Управо сада сам Гоогле Транслате (што је срж ваше МОД) што значи све (осим Фацебоок), укључујући ББЦоде код, ако је ваш одбране функционише како је замишљено, без превођења ББЦоде бих радо да га задржи.
Ако се покаже да преводи вБЕТ садржај Цоде ББЦоде на вашем форуму то ће се сматрати као баг и ми ћемо радити да се то исправи. Ми не дају повраћај због грешке, ми смо само то исправи:)
Дакле, ако је као сте описали и ваш посебан печат се користи само унутар Цоде ББЦоде онда можете да се опустите и будите мирни о томе. Можете писати неке поруке теста на нашем форуму тако да ћете видети да садржај Цоде ББЦоде није преведен од стране вБЕТ (и текст око њега јесте). Погледајте овде:
This is inside code bbcode and will not be translated if you click any flag. Because of that no text inside of brackets will be changed
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):