Teljes verzió megtekintése: A felhasználók kiküldetés különböző nyelveken
Simon Lloyd
30-09-10, 20:03
Hi tudná mondani, ha a felhasználó állások mondják holland megtekintése után az a fórum, holland, amikor látom a poszt lesz angol nyelven?
Azt is, hogy sokkal több adatbázis használata vagy az adatbázis táblák vannak?
Van-e extra terhelés a szerveren?
Vajon SEO biztonságos?
Mind fordítás automatikusan, azaz minden spanyol mindig látni spanyol minden orosz mindig látni az orosz ********** stb?
Üdvözlettel,
Simon
Szia, vBET felismeri üzenet nyelv (konfigurálható). Tehát ha a felhasználó írja hie üzenetet minden támogatott nyelvet, majd vBET fogja felismerni a nyelvet (a Google), majd automatikusan átláthatatlan, hogy a megfelelő BBCode.
vBET teremt új cache táblákat, de nem tett változások natív vBulletin táblázatokban.
Természetesen nem lesz extra terhelés - nem fordították varázsütésre;) Még extra terhelést is csak lefordított oldalak - normál oldalak vBET csak hirdetéseket zászlókat.
A SEO biztonságos. vBET támogatja URL fordítások. Tehát ha vB3 és vBSEO, vagy VB4 (a vBSEO vagy használja VB4 barátságos URL-ek), akkor a URL lesz fordítva:)
Teljes fordítás automatikus:)
Simon Lloyd
01-10-10, 14:08
Teszt: A nevem Simon, nem vagyok hülye:)
Simon Lloyd
01-10-10, 14:14
Azt hiszem, akkor im kéri lehet ezt futtatni anélkül, hogy a zászló a tetején vagy a nyelv kiválasztása legördülő?
Szeretném látogatók a webhely automatikusan megjelenik az oldal a saját nyelvükön (feltéve, hogy a böngésző beállítása az ország standard) nincs szükség, hogy kattintson egy gombra, vagy semmit nem akarom, hogy a zászlók, vagy legördülő, hanem az utáni hasznos, én is egy egyedi kód bb amit átmegy egy külön php fájl regex lesz ez a probléma?
Simon Lloyd
01-10-10, 14:15
2. vizsgálat: A nevem Simon, nem vagyok hülye! szerkesztés kettős nyelvi tesztSzerettem ezt a tesztet:)
Simon Lloyd
02-10-10, 09:09
Bár szeretem a mod (illetve a vizsgálatok ive done) Attól tartok, a támogatás válaszideje nagyon rossz, én írt tegnap 02:14 (GMT) és még mindig semmi válasz 19 óra múlva!
Nem ad nekem bizalmat vásárolni.
Simon Lloyd
02-10-10, 20:09
Gyerünk srácok 30hrs most, mivel a válasz, nem akarsz eladni ezt a cuccot, vagy nem?
Simon Lloyd
02-10-10, 22:40
Azt hiszem, akkor im kéri lehet ezt futtatni anélkül, hogy a zászló a tetején vagy a nyelv kiválasztása legördülő?
Szeretném látogatók a webhely automatikusan megjelenik az oldal a saját nyelvükön (feltéve, hogy a böngésző beállítása az ország standard) nincs szükség, hogy kattintson egy gombra, vagy semmit nem akarom, hogy a zászlók, vagy legördülő, hanem az utáni hasznos, én is egy egyedi kód bb amit átmegy egy külön php fájl regex lesz ez a probléma? múltkor megkérdezni, akkor én szokás a fáradságot, hogy vásárolni ezt, hanem telepíteni egy egyszerű Google-fejlesztők jQuery verzió egyszerűen lefordítani oldalt!
Kérjük, válaszoljon az én querie felett és a következő lehetőség:
Én vbseo és vbseo oldaltérkép van valami extra kell tennem, miután megvásárolta ezt a mod (tekintettel arra, hogy én valaha kapunk választ itt), hogy minden rendben működik?
Hello. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szolgáltatás nem 24 / 7. A munkanap vagyunk minden nap. Hétvégén általában túl, még lehet nem olyan gyakran. Is van vevők egész világ, így néha válaszidő befolyásolja időkülönbség (általában alszunk éjjel;)).
Elnézést a késői válasz. Felhívjuk figyelmét, hogy Kamil (munkatársaink srác), csak jött vissza nyaralás, úgyhogy hétfő óta megyünk vissza a jobb válaszidő:)
Ebben az esetben is - Most érkezett meg az kérdés, mert fallowed vizsgálati üzenetet. Amikor idejöttem láttam csak teszt, és nem fel a figyelmet az üzenet előtt (mindkettő volt elküldeni perc után perc). Sajnos - ez volt a hiba. Még most is Zavart voltam, mit szól, és jött vissza az elejére ezt a beszélgetést, hogy megtudja, miért írt mintegy 30 óra, amikor itt volt tegnap és nem volt semmi, nekem címzett. Most már tudom, hogy nem volt semmi, amit láttam - én érkezett meg az üzenetet félre a pihentetési teszt üzenetet. Még egyszer kérjük, hogy a bocsánatkérést.
A kérdés megválaszolása lehet teljesen letiltani zászlók és állítsa lehetőséget irányítani a felhasználók automatikusan a nyelv alapozza saját böngészője beállításait (vBET használja fejlécet küld a böngésző számára, hogy a). Mégis ez nem ajánlott:
1. Alapértelmezés szerint a Google nem fogja látni a többi oldal. Ez, ha nem adja a be sitemap. Ha nem ezt, akkor azokat az oldalakat, nem indexelt, így nem fog további forgalmat az új helyen - az emberek egyszerűen nem fog megtudni, hogy
2. A felhasználók nem származhat a számítógépek. Vagyis ha valaki a lengyel, de megy a fórum néhány internet kávézó Angliában, akkor a böngésző meg fogja mondani, hogy vBET nyelv az angol. Letiltásával zászlók akkor nem ad lehetőséget, hogy a felhasználó módosíthatja a nyelvet.
Egyéni BBCode nem probléma, ha azok valóban BBCode. Már volt kérdés egy mod ami segítségével saját "BB-kódokat", de a kérdés volt, mert tényleg nem használ bbcode - csak egy szöveget, amely azt elemzett magukat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bbcode nem csak egy szöveget [] elemzi a reguláris kifejezés. bbcode különleges védjegy lajstromozott vBulletin motor, és ez elemzi a vBulletin motor (meg kell plugint a megfelelő horgok). Ha nem használja így, akkor tényleg nincs bbcode, csak speciális jellel ismeri a kódot. Ebben az esetben lehetőség van a kérdésben. Mivel ebben az esetben ez nem bbcode, így nem kerül értelmezésre a vBulletin és mikor lang bbcode is elemzi, ez lesz szöveget lefordítani a saját speciális jelek, amelyek nem BB-kódokat, még ha van benne [] (mert vBulletin didn " t ismeri fel, így egyszerűen hagyd úgy) -, így ez a szöveg fog küldeni fordítani, és a Google is eltörik a speciális jelek (pl. azáltal, hogy helyet zárás előtt]).
Legutóbb a kér majd én szokás a fáradságot, hogy vásárolni ezt, hanem telepíteni egy egyszerű Google-fejlesztők jQuery verzió egyszerűen lefordítani oldalt!
Kérjük, válaszoljon az én querie felett és a következő lehetőség:
Én vbseo és vbseo oldaltérkép van valami extra kell tennem, miután megvásárolta ezt a mod (tekintettel arra, hogy én valaha kapunk választ itt), hogy minden rendben működik?
Én csak választ a kérdésére, amikor írta ezt:)
Mintegy vBSEO - igen meg kell integrálni. Jól írja le readme fájlban. Ez az integráció szükséges ahhoz, hogy fordítani az URL-ek:)
Azt is integrálni Sitemap Generator, hogy URL-eket lefordított oldalakon szereplő sitemap. Ez nem szükséges (ha van zászló, a Google fogja találni ezeken az oldalakon egyébként, még akkor több időt ebben az esetben).
Simon Lloyd
02-10-10, 22:55
Köszönöm, hogy válaszol, és elmagyarázza, lesztek releasing frissített változatát hamarosan, hogy gondoskodik a vbseo & sitemap automatikusan?
Ha nekem van megmutatni zászlókat, hogy a google indexelés tudom még az automatikus nyelvi változás?
Az én saját bbcode i kellett hozzá, hogy php fájlokat a CODE bbcode a saját verziója mellett az extra fájlt a kódot tekint vissza mégis megtartja a <pre> címkék ... stb itt egy példa téma módosítása VBA-kódot nyomtatás kiválasztott oldal Mit gondolsz, nem lenne probléma a vBET oldalamon?
Nem fogjuk kiadás vBET verziót sütemények törődnek vBSEO és oldaltérkép integráció automatikusan. Ez nem lehetséges, mert azok modok nem teszi lehetővé, hogy (nincs horog). Ezért integráció megköveteli egyszerű kódot változtatások - le van írva nagyon jól readme fájlban található cserélhető szinten - így is elég tudni, hogyan kell használni szövegszerkesztő bo tette.
Nem kell zászlót google, ha integrálni sitemap generátor. Mégis azt tanácsoljuk, hogy a zászlók is (már le, hogy miért). Lehetőségek zászlók kezelésére és átirányításával egymástól. Így van ez minden sonfiguration, amelyet meg akarunk. Ez menas hogy lehet zászlók és automatikus átirányítás alapján Browser nyelvi beállítások:)
Ha a speciális jellel (mint írtam szerint vBulletin építészet BBCode bejegyzett speciális vBulletin horog, vagy is Admin CP - és én még mindig nem biztos, hogy így történt), a csak belső KÓD bbocde akkor látom nem gond - tartalom CODE, a PHP és a HTML bbodes nem fordították:) vBET nem azt célját - nincs értelme lefordítani a kódot, és ez csak szünet tartalmát e BBCode.
Simon Lloyd
02-10-10, 23:27
Ok egy utolsó kérdés, ha i vásárlás, és eltörik a szokás bbcode (ami az egyik jellemzője oldalamon) tudom eltávolítani, és kap visszatérítést belül mondjuk 10 nap?
Most nekem van google translate (ami a lényege a mod), ami lefordítja mindent (kivéve a facebook-on), beleértve a bbcode CODE, ha a mod működjön anélkül fordítása bbcode lennék boldog tartani.
Ha kiderül, hogy vBET fordítja tartalma KÓD bbcode a fórumon ez tekinthető hiba, és mi fog dolgozni, hogy javítsa ki. Nem adnak visszatérítést, mert a hiba, csak javítsa ki:)
Tehát, ha, ahogy leírja, és a különleges jelet csak belső KÓD bbcode akkor lazíthat, és nyugodt róla. Írhatunk néhány vizsgálati üzenetek a fórumon, így látni fogod, hogy tartalma KÓD bbcode nem fordította vBET (és a szöveg körül van). Lásd itt:
This is inside code bbcode and will not be translated if you click any flag. Because of that no text inside of brackets will be changed
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):