PDA

View Full Version: Utilizatorii postarea în diferite limbi

Simon Lloyd
30-09-10, 20:03
Hi-ar putea sa-mi spui, dacă un user spune în olandeză, după care vizionează pe forum pentru în olandeză atunci când i se vedea postul va fi în limba engleză?

De asemenea, modul de utilizare de baze de date mai mult sau tabele de baze de date sunt acolo?

Există sarcina suplimentară pe server?

SEO este sigur?

Toate traducerile pot fi automată, adică toate spaniolă va vedea întotdeauna în limba spaniolă toate rusă va vedea întotdeauna în rusă **********, etc?

Salutari,
Simon

vBET
01-10-10, 09:33
Bună, vBET poate să recunoască limba mesaj (configurabil). Deci, dacă utilizatorul scrie un mesaj Ilie, în orice limbă acceptată, atunci vBET va recunoaşte limba (folosind Google) şi apoi automat opac în bbcodes corespunzătoare.

vBET creează tabele noi cache-ul, dar nu a făcut schimbări în tabele vBulletin nativ.

Desigur, vor exista sarcina suplimentară - acesta nu este tradus magic;) Încă de încărcare suplimentar va fi doar pentru pagini traduse - pentru paginile normale vBET steaguri numai anunţuri.

Este SEO sigur. vBET sprijină traduceri URL. Deci, dacă aveţi VB3 si vBSEO, sau vB4 (cu vBSEO sau folosind URL-uri prietenoase vB4), atunci URL-urile dvs. vor fi traduse:)

Traducere Total este automata:)

Simon Lloyd
01-10-10, 14:08
Încercare: Numele meu este Simon, eu nu sunt prost:)

Simon Lloyd
01-10-10, 14:14
Cred că atunci im cere acest lucru poate fi rulat fără steagurile de pe partea de sus sau o selecţie limbă vertical?
Vreau să vizitatorii site-ul meu pentru a vedea în mod automat pe site-ul în limba lor (presupunând browserele lor sunt setate la standardul ţara lor), fără a fi nevoie să faceţi clic pe un buton sau ceva ca eu nu doresc să aibă steaguri sau derulant, dar în post este util, eu, de asemenea, au un cod particularizat bb asta analizat printr-un dosar separat php regex folosind aceasta va fi o problemă?

Simon Lloyd
01-10-10, 14:15
Încercarea 2: Numele meu este Simon, eu nu sunt prost! edita pentru testul de limba dublăMi-a placut acest test:)

Simon Lloyd
02-10-10, 09:09
În timp ce imi place mod (şi încercările ive făcut) mi-e teamă de timp de răspuns de sprijin este foarte slab, am postat ieri la 02:14 (GMT), şi încă nici un răspuns 19 oră mai târziu!

Ea nu-mi dă încredere să cumpere.

Simon Lloyd
02-10-10, 20:09
Hai baieti 30hrs acum, deoarece un raspuns, vrei sa vinzi chestia asta sau nu?

Simon Lloyd
02-10-10, 22:40
Cred că atunci im cere acest lucru poate fi rulat fără steagurile de pe partea de sus sau o selecţie limbă vertical?
Vreau să vizitatorii site-ul meu pentru a vedea în mod automat pe site-ul în limba lor (presupunând browserele lor sunt setate la standardul ţara lor), fără a fi nevoie să faceţi clic pe un buton sau ceva ca eu nu doresc să aibă steaguri sau derulant, dar în post este util, eu, de asemenea, au un cod particularizat bb asta analizat printr-un dosar separat php regex folosind aceasta va fi o problema Ultima oara a cere apoi m-am obiceiul deranjez sa cumpere acest lucru, dar instala un simplu google versiune dezvoltatorii jquery pur şi simplu pentru a traduce pagini?!

Vă rugăm să răspundeţi querie mele de mai sus şi dacă este posibil, următoarele:

Am vbseo şi harta vbseo site-ul este ceva suplimentar trebuie să fac după achiziţionarea acest mod (dat fiind că pot obţine vreodată un răspuns aici) pentru a vă asigura că totul funcţionează?

vBET
02-10-10, 22:43
Buna ziua. Vă rugăm să reţineţi că serviciul nostru nu este de 24 / 7. În zilele lucrătoare, suntem de zi cu zi. La sfârşit de săptămână, de obicei, de asemenea, mai poate fi nu atât de des. De asemenea, avem clienţi din întreaga lume, astfel încât, uneori timp de răspuns este influenţată de diferenţa de timp (de obicei, vom dormi la noapte;)).

Ne pare rău pentru acest răspuns cu întârziere. Vă rugăm să reţineţi faptul că Kamil (omul nostru personal), doar s-au întors din vacanţă, aşa incepand cu luni ne vom întoarce la timp de răspuns mai bun:)

De asemenea, în acest caz - Mi-e dor doar intrebarea ta, pentru că a fost urmata de un mesaj de testare. Când am venit aici am vazut numai de încercare şi nu a pus atenţia asupra mesaj înainte de a fi (atât a fost trimis minut dupa minut). Ne pare rău - a fost greşeala mea. Chiar acum am fost confuz despre ce este vorba şi a venit înapoi la începutul acestei convorbiri pentru a afla ce se scrie despre circa 30 de ore, când am fost aici ieri si nu era nimic adresat pentru mine. Acum ştiu că nu era nimic de ceea ce am observat - Mi-e dor de mesaje inducă în eroare de vid sanitar mesaj de test. Unul mai mult timp vă rugăm să luaţi scuzele mele.

Răspunzând la întrebarea puteţi dezactiva complet steaguri şi setaţi opţiunea de a redirecţiona utilizatorii automat la limbile lor, bazându-ne pe setările browser-ului lor (vBET utilizări anteturile trimite prin browser-ul pentru asta). Totuşi acest lucru nu este recomandat:
1. În mod implicit Google nu va vedea paginile dvs. suplimentare. Acesta va dacă adăugaţi în aceste sitemap. Dacă nu va face acest lucru, atunci aceste pagini nu vor fi indexate, astfel încât să nu va primi trafic suplimentar de la noi locuri - oamenii pur şi simplu nu vor afla despre faptul că
2. Utilizatorii care nu poate veni de la computerele lor. Adică dacă cineva este din Polonia, dar va merge la dvs. pe forum pentru unele din internet cafe-uri în Anglia, atunci browser-ul va spune vBET că ar trebui să fie limba engleză. Prin dezactivarea steagurile nu vă va da şansa de utilizator pentru a schimba limba.

Bbcodes particularizate nu ar trebui să fie problema dacă acestea sunt într-adevăr bbcodes. Am avut deja o problema cu mod care a fost folosind propriile lor "bbcodes", dar problema a fost într-adevăr, deoarece acestea nu au a folosi codul BB - doar un text pe care ei înşişi analizat. Vă rugăm să reţineţi faptul că BBCode nu este doar un text în [] interpretat de expresie regulata. BBCode-ul este marca de construcţii, care este înregistrată în motorul de vBulletin si este interpretat de motor vBulletin (va trebui să plug-in pentru cârlige corespunzătoare). Dacă nu o folosesc, în acest fel, atunci tu chiar nu au BBCode, doar marca de construcţii recunoscute de codul. În acest caz, puteţi avea probleme. Pentru că în acest caz, aceasta nu este codul BB, asa ca nu va fi analizat de către vBulletin şi atunci când lang bbcode va fi analizat, aceasta va primi de text pentru a traduce cu mărcile dvs. speciale, care nu sunt bbcodes chiar dacă sunt în interiorul [] (pentru că vBulletin am Nu-l recunosc asa las) - deci acest text va fi trimis pentru a traduce, şi Google poate rupe mărcile dumneavoastră de construcţii (de exemplu prin punerea spaţiu înainte de închidere]).

vBET
02-10-10, 22:46
Ultima dată când a cere apoi m-am obiceiul deranjez sa cumpere acest lucru, dar instala un simplu google versiune dezvoltatorii jquery pur şi simplu pentru a traduce pagini!

Vă rugăm să răspundeţi querie mele de mai sus şi dacă este posibil, următoarele:

Am vbseo şi harta vbseo site-ul este ceva suplimentar trebuie să fac după achiziţionarea acest mod (dat fiind că pot obţine vreodată un răspuns aici) pentru a vă asigura că totul funcţionează?

Am fost doar răspunde la întrebarea dumneavoastră atunci când aţi scris a fost unul:)

Despre vBSEO - da tu trebuie să se integreze. Este bine descris în fişierul Readme. Această integrare este necesar pentru a putea traduce URL-urile:)
Puteţi, de asemenea, se poate integra cu Generatorul de Sitemap, de a avea URL-uri la pagini traduse incluse în sitemap. Acest lucru nu este necesar (dacă aveţi steaguri, Google va găsi acele pagini oricum, totusi poate dura mai mult timp în cazul în care astfel de).

Simon Lloyd
02-10-10, 22:55
Vă mulţumim pentru a răspunde şi de a explica, veţi fi eliberarea o versiune actualizată în curând că are grijă de vbseo & sitemap automat?

Dacă am să arate steaguri pentru a obţine indexarea Google pot avea în continuare să modificaţi automată a limbii?

Pentru BBCode meu personalizat am avut de a adăuga la fisierele php sub Cod bbcode pentru versiunea mea, împreună cu dosarul suplimentare pentru codul să se uite înapoi la ea încă mai păstrează tag-uri, etc <pre> ... aici e un fir de probă Schimbarea codului VBA imprimarea cu pagina selectată credeţi că ar fi probleme cu utilizarea vBET pe site-ul meu?

vBET
02-10-10, 23:20
Noi nu va lansa versiunea vBET care turte de pasa de vBSEO şi integrare sitemap automat. Acest lucru nu este posibil, deoarece aceste mods nu permite pentru că (nu au nici o cârlige). Acesta este motivul pentru integrarea necesită schimbări simplu cod - cum este descris foarte bine în fişierul readme de pe găsi-înlocuire nivel - de aceea este suficienta pentru a şti cum să folosiţi un text editor bo făcut-o.

Tu nu trebuie să aibă indicatori pentru Google, dacă vă integra cu generator de sitemap. Încă ne sfatul de a avea indicatori inclus (deja descrise de ce). Opţiuni pentru gestionarea steaguri şi pentru redirecţionarea sunt separate. Deci, tu îl poţi avea, în orice sonfiguration set doriţi. Se Mina pe care le pot avea steaguri şi redirecţionarea automată, bazată pe setările de limbă broswer:)

Dacă-ţi amprenta de construcţii (după cum am scris, în conformitate cu vBulletin bbcodes arhitectura sunt înregistrate de către cârlig vBulletin speciale, sau, de asemenea, prin Admin CP - şi eu sunt sigur că încă nu este făcut-o în acest fel) este utilizată doar în interiorul bbocde CODUL apoi m-am vedea nici o problemă - conţinut de cod, PHP şi bbodes HTML nu sunt traduse:) vBET o face în scop - nu există nici un sens pentru a traduce codul şi ar rupe doar la conţinutul acestor bbcodes.

Simon Lloyd
02-10-10, 23:27
Ok O ultimă întrebare, dacă i se rupe de cumpărare şi bbcode meu personalizat (care este unul dintre cele mai multe caracteristici ale site-ului meu) pot dezinstala şi a obţine o restituire în termen de 10 zile vă permite să spun?

Chiar acum i-au Google Translate (care este nucleul de mod dumneavoastră), care se traduce tot (cu excepţia Facebook), inclusiv codul BBCode, dacă dumneavoastră, deoarece mod destinate fără traducerea bbcode Aş fi fericit să-l păstraţi.

vBET
02-10-10, 23:43
Dacă se constată că conţinutul vBET traduce de Cod bbcode pe acest forum vor fi considerate ca bug-uri şi vom lucra pentru a le corecta. Noi nu dau restituire din cauza bug-uri, am doar o corecta:)

Deci, dacă este ca şi cum aţi descrie şi marca dvs. de construcţii este folosit numai în interiorul Cod bbcode, atunci puteţi să vă relaxaţi şi să fie calm despre asta. Puteţi scrie cateva mesaje pe forumul nostru de testare astfel încât veţi vedea că conţinutul Cod bbcode nu este tradus de vBET (şi text în jurul valorii de acesta este). Vezi aici:

This is inside code bbcode and will not be translated if you click any flag. Because of that no text inside of brackets will be changed

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1