View Full Version: Zgjidhet Përkthime bosh.
Për disa arsye, që dje unë kam këto poste të rastit të cilat janë vetëm bosh brenda kodeve përkthyer. Shikoni këtu:
Nëse ju redaktoni mesazhin, gjuhën origjinale është atje pse.
Thanks.
duket si të gjithë të përjetuar të njëjtën çështje:
r.dziadusz
01-10-11, 09:54
Tourus çfarë lloj API jeni duke përdorur, në postin tuaj të tjera unë pashë se puna e google juaj test i mirë, kështu që mund të coused nga problemi tjetër, por së pari lexoni me kujdes kete thread: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4 -general-discussions/408-vbet-performance.html, dhe ju lutem të mendojnë për mundësimin MS përkthimit API nëse ju nuk keni bërë atë ende
Unë jam ende duke përdorur falas google API. Kurrë nuk kishte ndonjë problem si kjo para.
r.dziadusz
05-10-11, 11:44
Po, por tani kur falas google api është gati të jetë e mbyllur, të reja, më të rrepta, kufijtë janë të vendosur ju lutemi lexoni këtë post në lidhje me arritjen e http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html~~dobj tuaj kufi # post10412, ju lutem mund të drejtuar të provës http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post1728) kthyer edhe një herë rezultatet të vënë këtu
Gjithashtu nuk ju vetëm para se problemi, për të ndryshuar konfigurimin, install mod e re ose përmirësimin e ndonjë softuer?
Unë jam në kohë duke marrë këtë mesazh nga google:
Duke filluar testin përkthimi
Rezultati Test: {"responseData": null, "responseDetails": "Kushtet dyshuar të shpërdorimit të Shërbimit Ju lutem shikoni http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
Test error:
Ora Connection (ms): 598,891845703
Pas konsultimit me ta, kjo është për shkak të kufijve ata tani janë aplikuar në API lirë. Pra, ku mund të shkojnë për të aplikuar për versionin e paguar? Dhe çfarë tjetër duhet të bëj për të marrë atë që punojnë?
Pas kalimi të API Microsoft shkoj ky, pas vetëm 5 minuta për përdorimin e tyre!
Duke filluar përkthim provë MS
Rezultati Test: ï »¿" TranslateApiException: AppId është mbi të kuotës: ID = 3643.V2_Json.Translate.20FA7E63 "
Test error:
Ora Connection (ms): 7,14526367188
r.dziadusz
17-10-11, 07:30
Së pari:
Në fundit jonë ne kemi zbatuar automatik ndryshim përkthim!
Nëse jeni të arritur ju kufizon në mënyrë të shpejtë, ju lutem sigurohuni që cache tuaj janë kthyer më:
adminCP -> Cache vBET -> Cache Database -> database Përdorimi cache: ON
Cache ka qenë gjithmonë e ndezur. Kjo tani është një fatkeqësi e madhe në forum time. Sepse të dy google dhe Microsoft zbaton kufijtë, forum ime është plotësisht e papërdorshme në kohë të caktuara. Nëse ju djema mos dalë me një zgjidhje për këtë, vBET do të jenë të vjetëruara.
r.dziadusz
17-10-11, 09:17
Ne tashmë e realizuar artistikisht zgjidhje, ju lutem shikoni liruar tonë të fundit.
Re vBET do të ndryshojë përkthime automatikisht dhe, edhe në qoftë se keni arritur limitet tuaja, nuk do të tregojë faqet bosh - papërkthyera vetëm.
Gjithashtu ju lutem mos harroni ne nuk mund të ndryshojë kufijtë e përkthimit, të cilat janë të përcaktuara nga ofruesit e përkthimit. Çdo ditë ne jemi në kërkim për API e lirë të ri përkthimet
Po mirë, unë jam duke pritur për publikimin e fundit. Sa sipas Mikalit ne jemi të presin. SO unë me të vërtetë shpresoj se do të jetë në dispozicion shumë shpejt, pasi unë jam i humbur anëtarët gjithnjë e më shumë çdo ditë.
Gjithashtu ju lutem vini re se në Google v2 Translation API ju mund të vendosni kufij vetes tuaj. Ashtu si Radek wrote - versioni i ri vBET të ketë zgjidhje për API bllokuar nga ofruesi - ne të kaluar në një tjetër dhe nëse të gjitha arrihen kufijtë atëherë përkthyes bedel tregon tekstin origjinal. Ne supozojmë për lirimin versionin e ri dje, por për shkak të çështjeve me internet u riplanifikuar (unë e di se është i parëndësishëm, por ajo ishte fundjavë, në udhëtim dhe internet celofan nuk punojnë si mendoj për të). Këtë javë ne do të nxjerrë një version tjetër i cili korrigjon këtë çështje me ofruesit e shënuar si i padisponueshëm shumë shpesh. Shenjat më të fundit version jo si në dispozicion kur ndonjë gabim vjen nga ofruesi të përkthimit. Kjo nuk është e nevojshme - ne zbuluam se Microsoft Translation API dërgon ndryshme komunikon për çështje të tilla si "server shumë të zënë", "timeout". Për gabime të tilla ne nuk duhet të mendojnë se kufijtë janë arritur. Pra lirimi i ardhshëm do të rregullohet dhe të marrë parasysh ofruesi përkthim dispozicion vetëm për mesazhe të posaçme të cilat në mënyrë të qartë thotë se kufiri është arritur.
Duke iu përgjigjur keni pyetje në lidhje me paguar Google v2 Translation API. Ju lutemi të shkojnë vetëm për CP Admin -> vBET -> Mundësuesa përkthimit dhe ju do të gjeni aty përshkrim si për të filluar me Google v2 Translation API (Nuk ka lidhje dhe shpjegim se si të merrni kyç API). Ju lutem mos harroni se v2 është paguar kështu që ju mund të konsideroni të kontrolluar kufijtë, ndoshta hequr disa gjuhë, dhe injorojnë disa faqe për ta bërë atë më të lirë. Çmimet janë të kontrolluara nga Google kështu që ne nuk mund ta ndryshojë atë.
A keni nevojë për ndihmë më shumë këtu? :)
Unë vetëm shpresoj se unë do të jem në gjendje të përdorin versionin e ri me të lirë API! Unë nuk kam një problem me shkuar për të paguar, por google ka nevojë për një kartë krediti për këtë, dhe unë jetoj dhe punoj në Kinë, dhe ata nuk e pranojnë ndonjë kartë krediti kinez për pagesë. Kështu që unë jam i dehur. Unë u përpoq për të mësuar rreth Microsoft paguar API, por nuk mund të gjeni se ku të aplikojnë për këtë.
Liron ardhshëm do të vazhdojë të mbështesë Google Translation API V1 (për aq kohë sa ekziston) dhe të lirë Microsoft Translation API (për aq kohë sa ajo ekziston).
Nëse keni pyetje në lidhje me pagesat për Microsoft Translation API ju lutemi kërkoni këtu: mtcont@microsoft.com
Sipas informatave që kemi marrë nga Microsoft pas 30 mars 2012 dikush do të detyrohen të përdorin versionin me pagesë të Microsoft Translation API Edhe nëse ju do të përdorin vetëm 2 milionë karaktere falas / muaj. Kjo do të thotë se Microsoft do të jetë ende i lirë për këtë kuotë. Ende do të jetë e nevojshme për të përdorur Microsoft Azure Marketplace:
Kur ju regjistroheni për shërbim falas në kufirin e shfrytëzimit maksimal të 2 milionë
Karakteret / muaj në Windows Azure Marketplace, ajo do të vazhdojë në muaj për muaj,
nëse ju të ndryshojë në një shërbim që ju paguani për të cilat do të ju jap një më të lartë
Vëllimi / muaj.
Nuk do të ketë disa ndryshime, kur ju të lëvizur nga jo-komerciale statusit të Windows
Marketplace kaltra. Ju janë të nevojshme për të lëvizur në treg e Windows Azure asnjë
më vonë se 30 mars, 2012, edhe në qoftë se ju do të përdorni shërbimin e lirë të 2 milionë
Karakteret / muaj. Unë e kam përfshirë më poshtë disa burimeve shtim në API Translator
dhe Windows Marketplace Kaltra për referencë tuaj.
Jo Pyetjet e bëra më shpesh Microsoft Translator Pyetjet API komerciale Lajmërim-bëra më shpesh
* Lidhje MSDN dokumentacion: Translator Microsoft (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/dd576287.aspx)
* OData lidhje API: datasets Përdorimi në aplikimin tuaj (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/hh310379.aspx)
* Blog zyrtar i ekipit: Translator Microsoft (dhe Translator Bing) Blog Zyrtare Ekipi - Home Site - Blogs MSDN simbolit http://blogs.msdn.com/b/translation/)
Jo forume Mbulim: Translation Machine Language Tools dhe Kategoria (http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/category/translation)
Faleminderit për Mikalit info. Kështu që njerëzit pa kartat e kreditit nuk do të jetë në gjendje të përdorin Google apo Microsoft. Prandaj vBET do të jetë e padobishme për mua. Kjo është me të vërtetë një lajm i keq kurrë!
Unë nuk jam i sigurt për metodat e Microsoft pagesave tani. Dhe sigurisht ne nuk kemi ide se nuk do të shtojë Google metodave të reja të pagesës - kjo është jashtë ndikimit tonë. Ju lutemi të kërkoni Google për metodat e pagesës më shumë.
Gjithashtu, sipas këtij informacioni nga një prej përdoruesit tanë:
Microsoft ka abonim (jo si Google e cila akuzon të fluturojnë) - kështu që ajo duhet të jetë në dispozicion për të paguar me shumë metoda. Unë e kuptoj se Google duhet të lejohet për të ngarkuar automatikisht. Por Microsoft ka vetëm një abonim kështu që duhet të lejohen të paguajnë nga çdo Metoda (upfront). Ju lutemi të vetëm të kontrolluar atë. Ne do të shkojnë atje pas lirimit të ardhshëm të vBET 4.x. Në këtë moment ne nuk e dimë ende detaje.
Unë vetëm të modernizuar në 4.4.4 dhe pas 2 minutash Unë nuk kam asnjë ofruesit e përkthimit në dispozicion. Arriti kufirin për google dhe Microsoft. Bot këto kërkojnë një kartë krediti për të shkuar për të paguar API, nëse ju shkoni për një abonim apo jo. (Microsoft) Deri tani vBET është e padobishme për mua, dhe unë jam i sigurt se ka shumë pronarë forum pa kartat e kreditit, ose që nuk mund të përballojë përkthime të paguara. Kjo është një makth!
Nëse keni arritur në kufijtë atëherë ju vetëm duhet të prisni derisa ajo është në dispozicion përsëri. Lutemi kini parasysh se Microsoft ka limitin mujor dhe çdo orë, kështu që nëse ju nuk e keni arritur kufirin tuaj mujore akoma, atëherë ju do të keni përkthime të reja së shpejti (vBET kontrollon çdo 10 minuta nuk ofrues është në dispozicion përsëri).
Google ka për kufi sigurt të dytë (Ne nuk e dimë se çfarë tjetër).
Lutemi kini parasysh se Microsoft edhe pas marsit 2012 do të sigurojë API për të lira me kufi mujore prej 2 milion karaktere (tani është 4). Ne nuk kemi asnjë ide se do të jetë prerë apo jo. Në këtë moment ajo është e njohur se do të ketë kufizim në dispozicion pa pagesë.
Rreth çmimeve dhe pagesave metodave - një herë ju lutem kontaktoni me ofruesit e përkthimit - çfarë prisni që ne të bëjmë për këtë ...? :/
Ne do të shtojë përkrahjen për API më shumë kur është e mundur. Ende ne nuk kemi ndikim ne aspektin e ofruesve 3 përkthimit partiake. Ju lutemi çështje direkte të drejtpërdrejtë në vende ku ato mund të zgjidhen.
Rreth çmimeve dhe pagesave metodave - një herë ju lutem kontaktoni me ofruesit e përkthimit - çfarë prisni që ne të bëjmë për këtë ...? :/
Ne do të shtojë përkrahjen për API më shumë kur është e mundur. Ende ne nuk kemi ndikim ne aspektin e ofruesve 3 përkthimit partiake. Ju lutemi çështje direkte të drejtpërdrejtë në vende ku ato mund të zgjidhen.
Unë nuk jam duke fajësuar ju për këtë Mikalit, unë e di se nuk është faji juaj. Faktet janë vetëm se unë nuk do të jetë në gjendje të përdorin vBET me pa API! Forum ime është shumë e madhe, dhe kufijtë janë arritur brenda 30 sekonda. Pra, çfarë e mirë që nuk bën mua? Dhe unë tashmë kontaktuar ofruesit e përkthimit. Nuk ka asnjë mënyrë tjetër për të paguar. Pra, përsëri, nuk faji juaj, por ajo bën vBET vjetëruara për forume të mëdha. (Nëse ju nuk keni një kartë krediti) dhe se është një fakt!
Aq kohë sa ju mund të ju lutem të qëndroni me vBET - ne jemi duke kërkuar për ofruesit e përkthimit të tjera, tregu po ndryshon gjatë gjithë kohës ...
Gjithashtu - në qoftë se ju nuk jeni duke përdorur Google V1 më lutemi fikur pastrimin cache. Le cache mbushen. Unë e di që ju keni forumin madh, por duke supozuar se ju keni ajo kopje e ruajtur ndoshta kufijtë e lirë do të jetë e mjaftueshme për të mbuluar mesazhe të reja. Gjithashtu ju mund të vendosni vBET të injorojnë disa faqe të cilat ju konsideroni nuk janë të rëndësishme për përkthim. Për shembull - RSS kanale po ndryshojnë gjatë gjithë kohës. Ndoshta ju do të heqë dorë përkthimet në arkiv ... Ndoshta vende të tjera ...
Pak kohë - ne ju inkurajojmë të marrin në konsideratë se si të përdorni ende vBET me kufizime të reja të vendosura nga ofruesit e 3 përkthimit partiake. Dhe përsëri - ne duam që të mbështesë më shumë.
A keni nevojë për më shumë ndihmë këtu? Ose mund ta vënë këtë çështje si zgjidhet?
Unë kisha për të çaktivizuar vBET tani për tani. Forum ime tërë vazhdimisht vetëm shkoi në kohë-opozitë për shkak të përkthimeve që nuk mund të bëhet. Deri tani unë vetëm të presim dhe të shpresojmë që ju mund të gjeni një zgjidhje të mirë. Unë jam një anëtar për jetën miku im, dhe unë e di që ju do të gjeni një mënyrë.
Në këtë moment ne jemi të testimit të API të reja për përkthim (ju lutem shikoni shpallje). Gjithsesi - nëse përkthimet nuk mund të bëhet që ju nuk duhet të ketë ndonjë mbarime ... Diçka nuk është e drejtë këtu. Kur përkthimi nuk mund të bëhet, atëherë vBET duhet të shënojë si ofrues i padisponueshëm dhe kontrolloni atë çdo 10 minuta nuk është në dispozicion përsëri. Ndërkohë kur nuk ofruesit janë në dispozicion, atëherë vetëm rezultatet kopje e ruajtur janë shfaqur. Pra, çdo timeout nuk duhet të ndodhë. Ju lutemi të hapni temë të re për çështjen tuaj me timeout dhe detajet e hyrjes PM - ne do të shikoni se çfarë po ndodh. Ndoshta ju merrni disa shënime të ndryshme gabim nga ofrues dhe kjo është kthyer asnjë prej nga vBET - që do të shpjegojë pse vBET ende përpiqet për të përdorur provider. Ne mund të kontrolloni atë vetëm në vend.
Zgjidhje aktuale tashmë zgjidh çështjen me kufijtë e arritura. Nëse keni ndonjë problem mund të shkaktohet nga disa bug. Ne kemi për të kontrolluar atë për të verifikuar - ju lutem thread hapur të re dhe detajet e hyrjes PM.
Unë kam mundur versionin e fundit të VBET sot për herë të parë përsëri. Pra, mund të pyes ju djema të lutem të më udhëzojë për në ku për të fikur pastrimin cache (Si per sugjerimin Michal në postin e mësipërm) Gjithashtu ajo faqe mund të mos vendosur për të përkthyer, dhe si ta bëjnë këtë?
Në këtë fazë unë jam duke përdorur vetëm API është e lirë nga Microsoft dhe Apertium, por ato janë përdorur deri në si 2 minuta. Kështu që tani për tani kam nevojë për të gjetur një mënyrë për të përkthyer vetëm mesazhe të reja. Unë jam gjithashtu duke u përpjekur për të punuar një mënyrë për të përdorur API paguar Google, kështu që shpresojmë se kur kam që në vend që unë mund të përdorni VBET të plotë të saj përsëri. Faleminderit.
r.dziadusz
30-01-12, 23:56
Hi
Foru cache mysafir paaftësi ju mund të vendosni të dy parametrat:
AdminCP -> Cache vBET -> Koha Cache To Live (TTL) -> Koha Cache To Live (TTL): 0
- Ju cache dhënave do të zgjasë përgjithmonë :)
AdminCP -> Cache vBET -> Koha Cache To Live (TTL) -> pastrimin Cache strategji: me aftësi të kufizuara
Ju mund "nuk transtaling" disa faqe nga mbushje opsion):
AdminCP -> vBET Main -> WWW URL:
Gjithashtu ju mund të përdorni: and tags. Vetëm vënë atë brenda përmbajtjes që ju nuk duan të jenë të përkthyera dhe voila - kjo nuk do të jetë :) - ju mund të hyni easly templates nga AdminCP -> Styles dhe Templates
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):