View Full Version: Zgjidhet Go To Postimet e reja në Kerko nuk është duke punuar
Një nga mete tonë ka qenë caktuar në lidhje me goto mesazh i ri, megjithatë nuk është ende një çështje madhore e cila është shkaktuar me disa dhimbje koke të mëdha.
Kjo është vBulletin 4.1 PL2
1. Shko tek faqja forumet kryesore.
2. Nga menu bar të lartë të zgjidhni "New Posts (gjithë faqja e internetit)" (që është një lidhje me http://www.satelliteguys.us/search.php?do=getnew&contenttype=vBForum_Post&exclude =)
3. Zgjidhni një post dhe zgjidhni dyfishtë blu poshtë ikonën shigjeta në të majtë.
Nëse ju klikoni mbi një shënim URL e parë që rezultatet e kërkimit të kthyer nuk janë SEO'ed vend rezultatet e treguar janë të vjetra urls jo SEO'ed ...
Shembull më poshtë ...
http://www.satelliteguys.us/showthread.php?t=63445&goto=newpost
Duke klikuar mbi rezultatet e lidhje në një faqe bosh.
Unë kam vënë re se kur ju bëni ndonjë kërkim rezultatet e kthyer nga search.php nuk janë seo'ed URL, por në vend të stilit të vjetër URLS. Kur ju shtoni & goto = newposts në fund të çdo të rezultateve që ju të merrni një faqe bosh mbrapa.
Kjo nuk fillojnë të ndodhin deri ne instaluar VBET. : (
Kjo duket të jetë BUG FUNDIT KAM ME VBET Që ka you install it. Unë mendoj se ne do të jetë i madh pas këtij bug ishte fikse. Por kjo është një bug i madh për mua kështu që duhet të adresohet.
I kontaktuar Muslimanët dhe ata më thanë për të hequr nga faqja ime VBET plotësisht, kjo nuk është ajo që kam paguar 130 $ per kështu që unë jam lloj i mërzitur për këtë.
Web faqen time është e dytë më e madhe Home Theater Teknologjia vend në Amerikë kështu që kam nevojë për të punuar mirë. Ju lutemi të këshillojë.
FALEMINDERIT!
si në lidhje me këtë zgjidhje?
Nëse ju merrni një faqe bosh, ju duhet të merrni një gabim fatal PHP. Ju lutem kontrolloni shkrimet tuaja dhe ngjitur këtu këto gabime.
Përveç kësaj, lidhjet e këqija (pa ato SEO) nuk është faji vBET, sepse kur të gjitha ndryshimet ishin tërhequr (në SEO dhe. Fotografi htaccess), dhe VBET kishte qenë me aftësi të kufizuara, këto lidhje akoma nuk është SEO-si (me Muslimanët aktivizuar ). Në 'Shko tek postimi i ri' atë rast works fine.
Përsëri, ju lutem shikoni dhe ngjitur këtu këto shkrimet e përmendur më sipër
Gabuar është faji i vbet, ajo ishte e gjitha duke punuar mirë para se ju instaluar atë.
Përveç kësaj RSS feeds janë dhënë jashtë URL e keqe si.
Please fix.
kamilkurczak
17-12-10, 23:36
Nëse ju merrni një faqe bosh, ju duhet të merrni një gabim fatal PHP. Ju lutem kontrolloni dosjen tuaj shkrimet dhe ngjitur këtu këto gabime.
Ju lutemi Unë kam nevojë të dinë se ku çështja është. Kur ju keni një faqe bosh - çështje me disa funksione të - në dosjen log duhet të vërehet.
Ku mund t'i gjej këto fotografi log?
Unë do të për fat të mirë pas tyre, nëse e dija se ku janë ata. :)
kamilkurczak
18-12-10, 17:16
Unë kam qenë duke kërkuar për atë në FTP tuaj, por nuk u gjet. Ju duhet të keni atë në dosje për shembull "logs" në FTP. Ju mund të gjeni edhe atë me SSH.
Nëse ju nuk mund ta gjeni atë - ju lutem pyesni ofruesin tuaj të presë në lidhje me këtë fotografi (shkrimet skedë me gabime php).
Ju mund të pyesni ofruesin tuaj të presë për të mundësuar gabime treguar në faqen (në moment) dhe në qoftë se ju do të përpiqet për të shkuar në faqe bosh - ju duhet të mund të shihni këtë gabime (diçka si: gabim fatal: Thirrje për të funksionuar pacaktuar)
Ju lutemi paste këtu këtë gabim ose më jepni këtë fotografi dhe unë do të gjeni dhe fix.
Duket si në php.ini prerjet e gabimeve ishte fikur.
Por unë i ktheu ata më tani ende nuk ka file është duke u krijuar. Edhe gabimet e ekranit është vendosur për të ende nuk ka gabime ON janë duke u shfaqur në ekran. Faqet e zi në qoftë se ju shikoni në html nuk ka të dhëna në to në të gjitha.
Logging e gabimeve në PHP është me aftësi të kufizuara në php.ini, unë kam mundur vetëm të tyre ... Megjithatë që nga viti duke bërë kështu që nuk ka fotografi gabim është bërë nga php.
Unë jam duke u përpjekur të kuptoj se pse nuk log file është duke u krijuar.
I do see in my apache logs calls to the url being made... (Its the one with the ---> (Shigjeta) më poshtë)
65.41.216.18 - - [18/Dec/2010: 12:43:57 -0500] "GET / HTTP/1.1 images/xmas/statusicon/thread_dot_new-30-right.png" 200 5004 "Mozilla/5.0 (X11; U, Linux i686; en-US; rv: 1.9.2.13) Gecko/20101203 Firefox/3.6.13"
Kjo ****> 72.200.162.173 - - [18/Dec/2010: 12:43:57 -0500] "GET / showthread.php t = 236243 & goto = newpost HTTP/1.1?" 200 20 "http:// www.satelliteguys.us/search.php?searchid=75095 "" Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.6, en-US; rv: 1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3 "
99.184.206.52 - - [18/Dec/2010: 00:43:57 -0500] "GET / images / misc / quote-left.png HTTP/1.1" 200 3073 "http://www.satelliteguys.us/directv -forum/88801-tu-serve.html "" Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0 Windows NT 5.1; Trident/4.0;. NET CLR 2.0.50727;. NET CLR 3.0.4506.2152;. NET CLR 3.5.30729) "
UPDATE - Ok fund mori një hyrje në php.errors dosjen time. :)
Për fat të keq pa mesazhe gabimi releated të vbet ose këtë çështje pse.
Deri tani vetëm mesazhet e gabimit në të nuk janë të cilën unë nuk besoj se janë të releated ...
[18-dhjetor-2010 13:16:31] PHP Warning: getimagesize (albums/uploads/DSC01070.JPG) [function.getimagesize <a href='function.getimagesize'> </ a>]: dështuar për të hapur stream: Asnjë fotografi ose directory in / usr / home / usr / home / Satellit / public_html / photos / include / iptc.inc.php on line 21
[18-dhjetor-2010 13:24:23] PHP Warning: getimagesize (albums/uploads/DSC_0087.JPG) [function.getimagesize <a href='function.getimagesize'> </ a>]: dështuar për të hapur stream: Asnjë fotografi ose directory in / usr / home / usr / home / Satellit / public_html / photos / include / iptc.inc.php on line 21
Vetëm për të treguar se raportimi php error është kthyer në ju lutem shikoni ...
SatelliteGuys Photo Gallery - gabshere Gallery - Qendra e Rinise Shqiptare (http://www.satelliteguys.us/photopost/showgallery.php?cat=500&ppuser=53539)
Cila është Rinise Shqiptare tonë të vjetër (të cilat ne nuk e përdorim më)
Gabimet janë shfaqur PHP si ata janë të dashur për në krye.
Njoftim ai nuk e bëjnë këtë, nëse ne do të shkojmë në një nga URL jo seo'ed e cila ka newposts në fund të tilla si http://www.satelliteguys.us/showthread.php?t=222479&goto=newpost
Kam pasur një ide që nuk punojnë. Ne përdorim Xcache në serverin tonë dhe unë me aftësi të kufizuara atë në dosjen config.php vbulleting dhe me aftësi të kufizuara atë në parametrat Muslimanët dhe të rifilluar apache.
Unë gjithashtu e liroi cache vbet përsëri si.
Ende duke u ekranet bosh kur shkon në një url si http://www.satelliteguys.us/showthread.php?t=222479&goto=newpost
Ndoshta ju jeni duke fjetur tani ...
Nëse jo tuaj unë jam duke punuar në gjëra këtu kështu që ju lutemi mos të punojnë në atë në këtë moment. Unë do t'ju bere te ditur kur unë jam bërë.
Faleminderit!
Problem FIKSE!
Ndjehem Stupid (kinda)
Problemi nuk ishte VBET vetë ... por në Muslimanët.
Disi search.php dhe external.php u shtua në listën e përjashtuar Muslimanët. Unë nuk jam i sigurt se si ata e mori atje si ata nuk ishin aty para vbet u instalua dhe unë jam i vetmi me qasje në atë normalisht.
Çuditshme, por fikse. Falemnderit për ndihmën tuaj!
Unë jam i lumtur edhe një herë. : D (Tani në qoftë se ju vetëm mund të kuptoj se një komandë të thjeshtë SQL për të vendosur të gjithë përdoruesit në anglisht by default:. D)
Faleminderit!
kamilkurczak
18-12-10, 21:38
kjo nuk është fotografi atë që unë mendoj. kjo duhet të jetë log file me gabim si Fatal error: Call të funksionojë papërcaktuar ..
ju lutem pyesni ofruesin tuaj të presë për këtë file.
ok Unë jam duke pritur, kur ju jeni bërë. Unë do të përpiqem të përshtaten atë nesër.
kamilkurczak
18-12-10, 21:40
I shkroi se kjo mund të jetë nga vBulletin:) hehe shumë mirë
Faleminderit dhe fat të mirë
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):