View Full Version: Atrisinātas Doties uz New Posts Search nedarbojas
Viens no mūsu bugs ir noteikta attiecībā uz goto jaunas amata vietas, tomēr ir liela problēma joprojām, kas rada man dažas galvenās galvassāpes.
Tas ir par vBulletin 4,1 PL2
1. Iet uz forumu galveno lapu.
2. No top menu bar izvēlieties "New Posts (Entire Site)" (kas ir saite uz http://www.satelliteguys.us/search.php?do=getnew&contenttype=vBForum_Post&exclude =)
3. Izvēlieties pastu un izvēlieties zilo dubulto lejupvērstās bultiņas ikonu kreisajā pusē.
Ja jūs noklikšķiniet uz vienas no URL pirmā piezīme, ka meklēšanas atgriezās rezultāti nav SEO'ed vietā rāda rezultāti ir vecās nav SEO'ed urls ...
Piemērs tālāk ...
http://www.satelliteguys.us/showthread.php?t=63445&goto=newpost
Noklikšķinot uz saites rezultātiem tukšu lapu.
Esmu ievērojusi, ka tad, kad jūs jebkurā meklēšanas rezultātos no search.php nav seo'ed URL, bet vecā stila URL. Kad jūs pievienojiet & goto = newposts, lai izbeigtu jebkuru rezultāti jums tukšu lapu atpakaļ.
Tas nav realizēta līdz mēs uzstādīti VBET. : (
Tas, šķiet, ir pēdējā BUG man ir ar VBET kopš ŅEMOT to instalēt. Es domāju, ka mēs būtu liels pēc šī kļūda tika noteikta. Bet šī ir liela kļūda, man tāpēc tā ir jānovērš.
I sazinājās VBSEO un viņi stāstīja man, lai novērstu VBET no manas vietnes pilnīgi, tas nav tas, ko es samaksājis $ 130, lai es esmu veida sajukums par to.
Mana vietne ir otrais lielākais Home Theater Technology vietas Amerikā, tāpēc man ir nepieciešams, lai tas darbotos labi. Lūdzu padomu.
PALDIES!
Ja jums tukšu lapu, jums vajadzētu saņemt fatāla PHP kļūda. Lūdzu, pārbaudiet savu baļķi un ielīmējiet šeit šīs kļūdas.
Turklāt, sliktiem linkiem (bez SEO uzņēmumiem) nav vBET vaina, jo, kad visas izmaiņas, tika atsaukts (SEO un. Htaccess failus), un VBET bija invalīdi, šīs saites joprojām nav SEO līdzīgi (ar VBSEO iespējots ). Tādā gadījumā "iet uz jaunā amatā" darbojas naudas sodu.
Atkal, pārbaudiet un ielīmējiet šeit šos žurnālus iepriekš
Nepareizi tas IR vbet vaina, tas viss bija darba naudas sodu, pirms instalējāt tā.
Turklāt RSS ir kas veic slikti URL ir tik labi.
Lūdzu, izlabojiet.
kamilkurczak
17-12-10, 23:36
Ja jums tukšu lapu, jums vajadzētu saņemt fatāla PHP kļūda. Lūdzu, pārbaudiet savu baļķi failu un ielīmējiet šeit šīs kļūdas.
Lūdzu, man ir jāzina, kur problēma ir. Ja jums ir tukšu lapu - problēma ar dažām funkcijām - in log failā būtu pamanījuši.
Kur es varu atrast šos log failus?
Es labprāt pēc tās, ja es zināja, kur viņi ir. :)
kamilkurczak
18-12-10, 17:16
Es meklēju to uz jūsu ftp, bet nav atrasts. Jums vajadzētu būt tā, piemēram, "logs" mapi uz FTP. Jūs varat arī atrast to, SSH.
Ja jūs nevarat atrast to - lūdzu, jautājiet savam uzņēmējas sniedzēju par šo failu (baļķi failu ar php kļūdas).
Jūs varat lūgt jūsu uzņēmējas sniedzēju, lai parāda kļūdas lapā (uz brīdi), un, ja jūs mēģināt iet uz tukšu lapu - jums vajadzētu varat redzēt šo kļūdu (kaut kas līdzīgs: Fatal error: Call to undefined funkciju)
Lūdzu, ievietojiet šeit šo kļūdu, vai dod man šo failu, un es atrast un noteikt.
Izskatās php.ini kļūdu mežizstrādes bija izslēgts.
Bet es pagriezās tos tagad vēl nav failu tiek izveidots. Arī displejs kļūdas, ir uzstādīts uz ON vēl nav kļūdas tiek parādītas uz ekrāna. Melns lapas, ja paskatās html nav datu tos visus.
Mežizstrāde Kļūdu PHP tika sabojāta php.ini, man ir tikai tiem ļāva ... tomēr kopš darot neviena kļūda fails ir veicis php.
Es cenšos saprast, kāpēc nav log fails tiek ģenerēts.
I do see in my apache logs calls to the url being made... (Its the one with the ---> (Bultiņa) punktu)
65.41.216.18 - - [18/Dec/2010: 12:43:57 -0500] "GET / images/xmas/statusicon/thread_dot_new-30-right.png HTTP/1.1" 200 5004 "Mozilla/5.0 (X11; U, Linux i686, en-US, rv: 1.9.2.13) Gecko/20101203 Firefox/3.6.13"
Šis viena ****> 72.200.162.173 - - [18/Dec/2010: 12:43:57 -0500] "GET / showthread.php t = 236.243 & goto = newpost HTTP/1.1?" 200 20 "http:// www.satelliteguys.us/search.php?searchid=75095 "" Mozilla/5.0 (Macintosh, U, Intel Mac OS X 10.6, en-US, rv: 1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3 "
99.184.206.52 - - [18/Dec/2010: 00:43:57 -0500] "GET / images / misc / quote-left.png HTTP/1.1" 200 3073 "http://www.satelliteguys.us/directv -forum/88801-tu-serve.html "" Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8,0, Windows NT 5.1, Trident/4.0;. NET CLR 2.0.50727;. NET CLR 3.0.4506.2152;. NET CLR 3.5.30729) "
UPDATE - Ok beidzot saņēmu ieraksts manā php.errors failu. :)
Diemžēl nav kļūdu ziņojumus releated uz vbet vai šis jautājums though.
Līdz šim vienīgais kļūdu ziņojumus ir ko es neticu ir releated ...
[18-Dec-2010 13:16:31] PHP Brīdinājums: getimagesize (albums/uploads/DSC01070.JPG) [<a href='function.getimagesize'> function.getimagesize </ a>]: Neizdevās atvērt plūsmā: Nav šādu failu vai directory in / usr / home / usr / home / Satellit / public_html / photos / ietvert / iptc.inc.php gada 21 line
[18-Dec-2010 13:24:23] PHP Brīdinājums: getimagesize (albums/uploads/DSC_0087.JPG) [<a href='function.getimagesize'> function.getimagesize </ a>]: Neizdevās atvērt plūsmā: Nav šādu failu vai directory in / usr / home / usr / home / Satellit / public_html / photos / ietvert / iptc.inc.php gada 21 line
Tikai, lai pierādītu, ka php kļūdu ziņošana ir ieslēgta, lūdzu, pārbaudiet ...
SatelliteGuys Photo Gallery - gabshere Galerija - Powered by PhotoPost (http://www.satelliteguys.us/photopost/showgallery.php?cat=500&ppuser=53539)
Kas ir mūsu vecais Photopost (kas mums nav vairs nelietoju)
PHP kļūdas ir parādīti kā tie būtu augšpusē.
Paziņojums tas nav darīt, ja mēs ejam uz to trešo seo'ed URL, kas ir newposts beigās, piemēram, http://www.satelliteguys.us/showthread.php?t=222479&goto=newpost one
Man bija ideja, kas nestrādāja. Mēs izmantojam Xcache uz mūsu servera, un es invalīdiem to vbulleting config.php failu un arī invalīdiem tā vbseo iestatījumus un restart apache.
Es arī noskaidroti vbet cache atkal labi.
Vēl arvien tukšu ekrānu, dodoties uz url, piemēram http://www.satelliteguys.us/showthread.php?t=222479&goto=newpost
Jūs, iespējams, guļ tagad ...
Ja jūsu nav es esmu strādā pie lietas šeit tāpēc, lūdzu, nestrādā uz to brīdi. Es jums zināt, kad es esmu darīts.
Paldies!
Problēma novērsta!
Es jūtos stulba (kinda)
Problēma nebija VBET pati ... bet vBSEO.
Kaut search.php un external.php tika pievienots vBSEO izslēgt sarakstā. Es neesmu pārliecināts, kā viņi dabūja tur, jo tās nebija tur pirms vbet ir uzstādītas un es esmu tikai viens ar piekļuvi tai normāli.
Dīvaini, bet fiksēto. PALDIES par palīdzību!
Es esmu priecīgs atkal. : D (Tagad, ja jūs varētu tikai izrēķināt vienkāršu SQL komandu noteikt visiem lietotājiem, angļu pēc noklusējuma: D.)
Paldies!
kamilkurczak
18-12-10, 21:38
tas nav fails, ko es domāju. tas būtu log failu ar kļūdas, piemēram, Fatal error: Call to undefined funkciju ..
lūdzu, jautājiet savam uzņēmējas sniedzēju par šo failu.
ok Es gaidu, kad esat pabeidzis. Es centīšos, lai tas ietilptu Rīt.
kamilkurczak
18-12-10, 21:40
Es rakstīju, ka tas var būt no vBSEO:) hehe ļoti labi
Paldies un labu veiksmi
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):