Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Перайсці Новыя паведамленні ў пошук не працуе
Адна з нашых памылак было выпраўлена ў дачыненні да перайсці новых пасад, аднак ёсць галоўная праблема па-ранейшаму якая выклікае ў мяне некаторыя АСНОЎНЫЯ галаўныя болі.
Гэта на 4,1 VBulletin PL2
1. Пераход да галоўнай старонцы форумаў.
2. У верхняй радку меню абярыце пункт "Новыя паведамленні (Увесь сайт)" (які ўяўляе сабой спасылку на http://www.satelliteguys.us/search.php?do=getnew&contenttype=vBForum_Post&exclude =)
3. Абярыце паведамленне і выберыце сіні падвоіць значок стрэлкі злева.
Калі націснуць на адзін з адрасоў за ўсё заўважым, што вынікі пошуку вяртаюцца НЕ SEO'ed замест таго, каб вынікі, паказаныя ў старой не SEO'ed URL-адрасоў ...
Прыклад ніжэй ...
http://www.satelliteguys.us/showthread.php?t=63445&goto=newpost
Націск на спасылку прыводзіць да пустой старонцы.
Я заўважыў, што калі вы робіце ЛЮБОЕ з ключавых вынікаў, вернутых з search.php ня seo'ed URL, але замест старога стылю URL. Пры даданні і перайсці = newposts да канца любы з вынікаў вы атрымаеце пустую старонку таму.
Гэта не пачынае адбывацца, пакуль мы ўсталявалі VBET. : (
Гэта, здаецца, ЗАКЛЮЧНЫЯ BUG я з VBET, таму што пасля яго ўсталёўкі. Я думаю, мы б выдатна, пасля гэтага памылка была выпраўлена. Але гэта адна галоўная памылка для мяне, так яна павінна быць вырашана.
Я звязаўся з VBSEO і яны сказалі мне, каб выдаліць VBET з майго сайта цалкам, гэта не тое, што я заплаціў $ 130 бо Я сапраўды нешта накшталт знерваваўся з гэтай нагоды.
Мой сайт з'яўляецца другім па велічыні хатняга кінатэатра Тэхналогія сайт у Амерыцы, таму мне трэба гэта, каб працаваць добра. Калі ласка, паведаміце.
ДЗЯКУЙ!
Калі вы атрымалі пустую старонку, вы павінны атрымаць фатальнай памылкай PHP. Калі ласка, праверце вашыя часопісы і ўстаўце сюды гэтыя памылкі.
Акрамя таго, бітых спасылак (не тыя, SEO) не vBET віне, таму што, калі ўсе змены былі знятыя (у SEO і. Htaccess файлы), а VBET была адключаная, гэтыя сувязі яшчэ не было SEO-тыпу (з VBSEO уключаны ). У 'дазваляе перайсці на новы пост' гэтым выпадку працуе выдатна.
Зноў жа, калі ласка, праверце і ўстаўце сюды гэтыя часопісы згаданых вышэй
Няправільна гэта віна vbet, гэта быў усё працуе нармальна, да ўсталёўкі яго.
Акрамя таго RSS-каналы даюць дрэнныя URL, як добра.
Калі ласка, выпраўце.
kamilkurczak
17-12-10, 23:36
Калі вы атрымалі пустую старонку, вы павінны атрымаць фатальнай памылкай PHP. Калі ласка, праверце вашыя часопісы файл і устаўце сюды гэтыя памылкі.
Калі ласка, мне трэба ведаць, дзе праблема. Калі ў вас ёсць пустая старонка - праблема з некаторымі функцыямі - у лог-файле павінны быць заўважанымі.
Дзе я магу знайсці гэтыя часопісы?
Я б з задавальненнем размесцім іх, калі б я ведаў, дзе яны знаходзяцца. :)
kamilkurczak
18-12-10, 17:16
Я шукаў яго на FTP, але не знайшоў. Вы павінны мець гэта ў, напрыклад, "Часопісы" папкі на FTP. Вы таксама можаце знайсці яго па SSH.
Калі вы не можаце яго знайсці - калі ласка, звярніцеся да хост правайдэр аб гэтым файле (бервяна файл з памылкамі PHP).
Вы можаце задаць сваё хост правайдэр ўключыць паказ памылак на старонцы (на дадзены момант), і калі вы будзеце старацца, каб перайсці на пустую старонку - вы павінны можаце ўбачыць гэта памылкі (нешта накшталт: Фатальная памылка: Званок у нявызначаную функцыю)
Калі ласка, устаўце тут гэтая памылка або дайце мне гэты файл, і я знайду яго і ўсталяваць.
Падобна, у php.ini рэгістрацыі памылак быў выключаны.
Але я ператварыў іх у цяперашні час пакуль файл не ствараецца. Таксама адлюстроўваць памылкі усталяваны на ВКЛ яшчэ няма памылак, што адлюстроўваецца на экране. Чорныя старонкі, калі вы паглядзіце на HTML мае дадзеных у іх няма наогул.
Вядзенне часопіса памылак у PHP быў адключаны ў php.ini, я толькі што дазволілі ім ... Але паколькі гэта не памылка файл быў зроблены PHP.
Я спрабую высветліць, чаму файл часопіса не генеруецца.
I do see in my apache logs calls to the url being made... (Its the one with the ---> (Стрэлка) ніжэй)
65.41.216.18 - - [18/Dec/2010: 12:43:57 -0500] "GET / HTTP/1.1 images/xmas/statusicon/thread_dot_new-30-right.png" 200 5004 "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; EN-US; Рэверс: 1.9.2.13) Gecko/20101203 Firefox/3.6.13"
Гэта адзін ****> 72.200.162.173 - - [18/Dec/2010: 12:43:57 -0500] "GET / showthread.php т = 236243 & перайсці = newpost HTTP/1.1?" 200 20 "http:// www.satelliteguys.us/search.php?searchid=75095 "" Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10/06; EN-US; Рэверс: 1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3 "
99.184.206.52 - - [18/Dec/2010: 00:43:57 -0500] "GET / фота / розны / катыровак left.png HTTP/1.1" 200 3073 "http://www.satelliteguys.us/directv -forum/88801-tu-serve.html "" Mozilla/4.0 (сумяшчальны; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0;. NET CLR 2.0.50727;. NET CLR 3.0.4506.2152;. NET CLR 3.5.30729) "
АБНАЎЛЕННЕ - Добра, нарэшце, атрымаў ўступленне ў мой файл php.errors. :)
На жаль, няма паведамлення пра памылкі releated да vbet ці гэтае пытанне ўсё ж.
Пакуль толькі паведамленні аб памылках у Ёсць, якія я не лічу releated ...
[18-Dec-2010 13:16:31] PHP Warning: getimagesize (albums/uploads/DSC01070.JPG) [<a href='function.getimagesize'> function.getimagesize </>]: не здолеў раскрыць паток: Няма такога файла ці каталога ў / USR / галоўная / USR / галоўная / спадарожнік / public_html / фатаграфіі / ўключыць / iptc.inc.php ў радку 21
[18-Dec-2010 13:24:23] PHP Warning: getimagesize (albums/uploads/DSC_0087.JPG) [<a href='function.getimagesize'> function.getimagesize </>]: не здолеў раскрыць паток: Няма такога файла ці каталога ў / USR / галоўная / USR / галоўная / спадарожнік / public_html / фатаграфіі / ўключыць / iptc.inc.php ў радку 21
Проста каб паказаць, што PHP паведамленняў аб памылках уключаны калі ласка, азнаёмцеся з ...
SatelliteGuys Фотагалерэя - gabshere Галерэя - Працуе на PhotoPost (http://www.satelliteguys.us/photopost/showgallery.php?cat=500&ppuser=53539)
Што нашы старыя PhotoPost (якія мы не выкарыстоўваем больш)
PHP памылкі адлюстравання, як яны, як мяркуецца, у верхняй частцы.
Звярніце ўвагу, ён не робіць гэтага, калі мы ідзем у адзін з не seo'ed URL, які newposts ў канцы такіх як http://www.satelliteguys.us/showthread.php?t=222479&goto=newpost
У мяне была ідэя, якая не працуе. Мы выкарыстоўваем XCache на нашым серверы, і я адключыў яго ў vbulleting config.php файла, а таксама адключылі яго ў наладах vbseo і перазапусціць Apache.
Я таксама ачышчаецца кэш vbet зноў, а таксама.
Тым не менш атрыманне пустога экрана пры пераходзе да URL, як http://www.satelliteguys.us/showthread.php?t=222479&goto=newpost
Вы, верагодна, спячых зараз ...
Калі не я працую на рэчы, вось так, калі ласка, не працаваць на ім у дадзены момант. Я дам вам ведаць, калі я зрабіў.
Дзякуй!
Выпраўленая праблема!
Я адчуваю сябе дурным (свайго роду)
Праблема была не VBET сябе ... але ў vBSEO.
Нейкім чынам search.php і external.php быў дададзены ў спіс выключыць vBSEO. Я не ўпэўнены, як яны туды патрапілі, як яны раней не было vbet была ўсталяваная, і я адзіны, які мае доступ да яго нармальна.
Дзіўна, але фіксаванае. ДЗЯКУЙ за дапамогу!
Я рады яшчэ раз. : D (Зараз, калі б вы толькі маглі высветліць простую каманду SQL для ўсталёўкі ўсім карыстачам па змаўчанні англійская. D)
Дзякуй!
kamilkurczak
18-12-10, 21:38
гэта не файл, што я думаю. гэта павінна быць лог-файл з памылкай, як Фатальная памылка: Званок у нявызначаную функцыю ..
даведайцеся ў свайго хост правайдэр аб гэтым файле.
ОК Я чакаю, калі вы скончыце. Я пастараюся, каб змясціць яго заўтра.
kamilkurczak
18-12-10, 21:40
Я пісаў, што гэта можа быць ад vBSEO:) хехе вельмі добра
Дзякуй і ўдачы
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):