PDA

View Full Version: Bërë tashmë Set Gjuha e albumit by default për përdoruesit të cilët nuk e kanë bërë ende

Cybershaolin
17-11-09, 04:28
Mentionned Si në postin # 16 ketu:

Ndoshta, një tjetër mundësi për t'u siguruar që përdoruesit kanë vendosur një Gjuha e albumit, mund të ketë një opsion që do të zbuluar nëse një përdorues e ka bërë atë kur ai në shkrimet ne forum? Nëse Gjuha e albumit është zbuluar ka qenë vendosur, përdoruesit do të vazhdojë të hyni në proces si zakonisht, por nëse është e zbulimin atë si ai nuk ka, nuk do të ketë një mesazh të kërkuar e përdoruesit për të shkuar në profilin e tyre (duke e çuar atë atje automatikisht) dhe duke kërkuar nga ai për të zgjedhur një gjuhë e albumit para se ai mund të shkojnë diku tjetër në forum.

Kjo do të bëjë që të gjitha mesazhet e do të jenë të përkthyera (përfshirë BBCodes) në këtë forum sepse të gjithë përdoruesit do të ketë zgjedhur gjuhën e tyre default. :)

Kjo do të jetë me të vërtetë një addon e madhe. :)

vBET
17-11-09, 13:21
Ide e madhe:) pranuar.

Cybershaolin
18-11-09, 05:16
I madh, unë jam i lumtur që ju pëlqen sugjerimi im. Në fakt, me këtë implementuar, kjo do të shmangë të ju përgjigjur pyetjeve shumë në lidhje me "pse asgjë nuk është përkthyer" ose "ajo nuk punon" pak pak si disa nga pyetjet e mia në të kaluarën. : D

A është ky gonna të zbatuar në versionin e ardhshëm? 3.1.3? Unë po të shoh ju jeni duke punuar 3.1.3 këtu, por kjo nuk është propozuar në fushën download ende.

vBET
19-11-09, 23:58
Bërë - pas Identifikimi i përdoruesit pa Gjuha e albumit të vendosur është ridrejtuar për të redaktuar Faqja e profilit, ku ai të parë mesazhin e duhur rritjen e tij për të vendosur atë. Ajo është configurable (enabled / me aftësi të kufizuara). Do të përfshihen në vBET 3.1.3

Cybershaolin
20-11-09, 02:29
Wow, nuk mund të presim për të marrë 3.1.3! lol Thanks a lot!

vBET
20-11-09, 11:48
Ne jemi duke planifikuar për të vënë në funksion të njohjes 3.1.3 gjuhës automatike. Pas kësaj ne do të jemi gati për lirim. Sigurisht planet mund të ndryshohet nëse disa ide tjetër shkëlqyer vijnë nga klientët tanë. Ne preferojnë fleksibilitet si kyç për produkt të vërtetë të mirë:)

Cybershaolin
21-11-09, 06:25
Unë e kuptoj. Kjo është vetëm se unë jam duke pritur për të futur hack tuaj zyrtarisht në faqen time personale dhe kërkesat e kam bërë me të vërtetë do të më ndihmojë për të shmangur konfuzionin në lidhje me disa gjuhë të defaut, etj Unë do të duhet të vërtetë këtë zbatohen ASAP. A është e mundur që ju të bëni 3.1.3 dispozicion dhe zbatimin e njohjes automatike të gjuhës në një deklaratë për të ardhmen? Ky tipar është lloj i madh, nuk duhet të jetë përfshirë në një të mëdha përmirësoi si 3,2 ose diçka të tillë?

Gjithsesi, ajo kushton asgjë për të kërkuar, por unë do të vlerësuar me të vërtetë për të marrë 3.1.3 sa më shpejt, ju lutem.

atakansonmez
21-11-09, 15:41
Kjo është gjithashtu shumë e shijshme mendoj se mënyra më e mirë, unë shpresoj se kam marrë licencën do të jetë i dobishëm.

vBET
21-11-09, 19:07
Ky tipar është lloj i madh, nuk duhet të jetë përfshirë në një të mëdha përmirësoi si 3,2 ose diçka të tillë?

Ju jeni plotësisht të drejtë:)

Cybershaolin
04-12-09, 04:30
OK zbatimin e kësaj është bërë, por: Regjistrimi për përdoruesit e rinj janë në rregull, por kur një përdorues është anëtar forum që një kohë të gjatë, ka një problem me të:

Ajo punon edhe në një mënyrë që kur logging in, një përdorues i cili nuk ka vendosur ende gjuhën e parazgjedhur është ridrejtuar automatikisht në parametrat ku ai mund të vendosni gjuhën e tij. Problemi është edhe nëse ai nuk do të ndryshojë ndonjë gjë (që do të thotë nuk ndryshon gjuhën e tij) informacioni është i ruajtur si kjo dhe përdoruesit do të ende nuk kanë vendosur gjuhën e saj! Pra, nuk duhet të jetë një mesazh i thënë përdoruesit që ai duhet vendosur gjuhën e tij, pasi ai e ruan informacionin, nëse ai nuk e ka vendosur atë. Pra, çfarë dua të them është se ajo duhet të detyrojnë përdoruesin për të vendosur gjuhën. Got pikë e mia?

vBET
04-12-09, 13:14
Tani për tani është vetëm përcjellëse vetëm pas login. Pra, është dikush kaloni vlera vendosjen e ai do të ridrejtuar përsëri pas login ardhshëm.

Ju dëshironi të përcjellim përdoruesit pa pushim deri sa ai të vendosur gjuhën. Pra, derisa ai e bëri të tërë forum është e bllokuar për të. A kam pika juaj?

Cybershaolin
05-12-09, 02:19
Po, por në vend të vetëm redirection, uroj që një mesazh gabimi (apo çfarëdo mënyrë popup) mund të shtohet në qoftë se përdoruesi nuk ka të vendosur gjuhën e tij, nëse ai u përpoq për t'u larguar nga kjo faqe. Pra, me siguri ai do të shihet qartë se ai duhet vendosur këtë në mënyrë që të vazhdojë.

vBET
10-12-09, 21:31
Mesazhi është shtuar tani nën formën me shkronja të kuqe - check it. "Brutale duke i detyruar" për të vendosur gjuhën do të shtohen.

Cybershaolin
11-12-09, 03:16
Unë e di për mesazhin e kuqe, por përdoruesit mund ende të shmangur këtë, nëse ata nuk të vendosur gjuhën e tyre. Nëse brutale detyruar është shtuar, kjo është e mirë shumë. Thanks for adding të.

Cybershaolin
11-12-09, 04:45
Do të jetë e mundur për të marrë një doze për versionin aktual si dhe ose për këtë një është shumë e komplikuar?

vBET
11-12-09, 05:16
Kjo duhet të configurable, kështu që nuk është shumë shumë ndryshime për të dhënë udhëzime të thjeshta.

Cybershaolin
11-12-09, 05:43
OK, shoh. Nuk ka problem. Më tregoni, pra, a keni ndërmend të nxjerrë 3.3.0 para Krishtlindjeve?

vBET
11-12-09, 23:31
Nr Ne kemi planifikuar ende shumë ndryshime për të përfshirë 3.3.0 cache file dhe kërkesa për veti nga përdoruesit kështu që nuk do të jetë gati deri në Krishtlindje. Shumica e ndoshta ne do të nxjerrë 3.3.0 në janar, por nuk mund të ju jap ditë të veçantë.

Pas 3.3.0 do të fillojë të punojë mbi 4.0.0 cila do të jetë i integruar me vBulletin 4:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET Translator 4.10.1