PDA

مشاهده نسخه کامل : در حال حاضر انجام می شود زبان پیش فرض به طور پیش فرض برای کاربران که این کار را انجام نشده است

Cybershaolin
17-11-09, 04:28
همانطور که در پست mentionned # 16 در اینجا :

شاید ، یکی دیگر از گزینه ای برای مطمئن شوید که کاربران یک زبان پیش فرض را تعیین کرده اند ، وجود دارد می تواند گزینه ای که میتوان فهمید که اگر کاربر آن را انجام داده است زمانی که او در به انجمن سیاهههای مربوط می شود؟ اگر زبان پیش فرض است شناسایی داشتن شده است مجموعه ، کاربر را از ورود به سیستم را در فرایند به طور معمول ادامه دهد اما اگر آن را در آن تشخیص به عنوان او بود نه ، می توان وجود داشته است درخواست کاربر به در صفحه مشخصات شان را (از آوردن او وجود دارد به طور خودکار) و درخواست او را یکی را انتخاب کنید زبان پیش قبل از اینکه او می تواند هر جای دیگری به انجمن.

این امر اطمینان حاصل کنید که تمام پیام ها خواهد بود (از جمله BBCodes) ترجمه به انجمن زیرا تمام کاربران که زبان پیش فرض خود را انتخاب کرده اید. :)

این واقعا یک addon بزرگ باشد. :)

vBET
17-11-09, 13:21
ایده بزرگ :) پذیرفته شده است.

Cybershaolin
18-11-09, 05:16
بزرگ ، خوشحالم که دوست دارید پیشنهاد من است. در واقع ، با این اجرا ، این اجتناب از شما پاسخ به سوالات زیادی در مورد "چرا هیچ چیز ترجمه شده است" و یا مانند برخی از سوالات خود من در گذشته کمی "آن کار نمی کند". : D

آیا این جاوا در در نسخه های بعدی اجرا است؟ 3.1.3؟ من می بینم شما در حال حاضر در حال اجرا 3.1.3 اینجا اما در زمینه دانلود پیشنهاد هنوز.

vBET
19-11-09, 23:58
-- پس از ورود کاربر بدون پیش فرض مجموعه زبان هدایت می شوید ویرایش صفحه مشخصات ، جایی که او پیام مناسب در بالا بردن او را به آن مجموعه است. این قابلیت تنظیم شده است (فعال / غیر فعال) است. در فعال تصدی 3.1.3

Cybershaolin
20-11-09, 02:29
وای ، نمی توانید صبر کنید برای دریافت 3.1.3! LOL تشکر زیادی!

vBET
20-11-09, 11:48
ما در حال برنامه ریزی به 3.1.3 از ویژگی های از به رسمیت شناختن زبان خودکار قرار داده است. پس از آن ما خواهد شد آماده انتشار است. البته برنامه می توان تغییر داد که اگر این ایده را یکی دیگر از درخشان از مشتریان ما می آیند. ما ترجیح می دهیم انعطاف پذیری به عنوان کلید به محصول واقعا خوب :)

Cybershaolin
21-11-09, 06:25
من درک می کنم. این است که من انتظار را به شما معرفی هک خود را رسما در سایت خود من و درخواست من را ساخته اند که واقعا به من کمک برخی از سردرگمی در مورد زبان defaut برای جلوگیری از ، و غیره من واقعا این اجرا ASAP نیاز. آیا این امکان وجود دارد را برای شما به 3.1.3 در دسترس بوده و پیاده سازی به رسمیت شناختن زبان به صورت خودکار در نسخه آینده؟ این ویژگی به نوع بزرگ ، باید آن را نمی شود در عمده ارتقا مانند 3.2 ویا چیزی شبیه به آن؟

به هر حال ، هزینه چیزی بپرسم ، اما من واقعا قدردانی به 3.1.3 در اسرع وقت ، لطفا.

atakansonmez
21-11-09, 15:41
این هم بسیار خوشمزه من فکر می کنم بهترین راه ، من امیدوارم که من پروانه می شود سودمند است.

vBET
21-11-09, 19:07
این ویژگی به نوع بزرگ ، باید آن را نمی شود در عمده ارتقا مانند 3.2 ویا چیزی شبیه به آن؟

شما کاملا حق با شماست :)

Cybershaolin
04-12-09, 04:30
OK اجرای این انجام شد ، اما : ثبت نام کاربران جدید OK اما هنگامی که یک کاربر به یکی از اعضای انجمن پس از یک مدت طولانی ، یک مشکل با آن وجود دارد :

این آثار به خوبی در راهی که در هنگام ورود ، یک کاربر که تعیین زبان پیش فرض خود را هنوز به طور خودکار در تنظیمات آمریکا هدایت می شوید که در آن او می تواند به زبان خود مجموعه است. مشکل این است که حتی اگر او چیزی را تغییر دهید (از معنی زبان خود را تغییر نمی) اطلاعات است مانند این کاربر هنوز مجموعه زبان خود را داشته باشد را نجات داد! بنابراین ، باید یک پیام گفتن کاربر است که او باید زبان خود را پس از او موجب صرفه جویی در اطلاعات است ، اگر او آن را تنظیم نشده مجموعه وجود دارد. بنابراین ، آنچه منظور من آن است که باید وادار کردن کاربر به زبان به مجموعه است. کردم نقطه؟

vBET
04-12-09, 13:14
در حال حاضر آن را فقط بعد از ورود تغییرمسیر. بنابراین کسی که جست و خیز مقدار تنظیم او خواهد شد دوباره بعد از ورود بعدی هدایت می شوید.

شما می خواهید به تغییر مسیر کاربر را بارها و بارها تا زمانی که زبان. بنابراین تا زمانی که به آن انجمن ساخته شده تمام شده است برای او مسدود شده است. آیا من رو نقطه نظر شما؟

Cybershaolin
05-12-09, 02:19
بله ، اما در عوض فقط از تغییر مسیر ، من آرزو می کنم که پیغام خطا (راه پنجره یا هر چیز دیگری) می تواند اضافه شود در صورتی که کاربر به زبان خود را تنظیم نشده ، اگر او سعی به دور از آن صفحه است. بنابراین ، برای اطمینان به او روشنی است که او باید در این مجموعه به منظور ادامه مراجعه کنید.

vBET
10-12-09, 21:31
پیام در حال حاضر تحت فرم با حروف قرمز اضافه شده -- آن را چک کنید. "وحشیانه وادار کردن" را به مجموعه زبان افزوده خواهد شد.

Cybershaolin
11-12-09, 03:16
من برای پیغام قرمز می دانید ، اما کاربران هنوز هم می تواند اجتناب از این در صورتی که زبان آنها را مشخص نکرده است. اگر وحشیانه مجبور است اضافه شده است ، این خوب است بیش از حد. برای اضافه کردن آن است.

Cybershaolin
11-12-09, 04:45
آیا آن را بتوان راه حل های فوری برای نسخه واقعی و یا برای این یکی خیلی پیچیده به؟

vBET
11-12-09, 05:16
این یکی قابل تغییر هستند ، بنابراین بیش از حد ، تغییرات بسیاری را به دستورالعمل های ساده وجود دارد.

Cybershaolin
11-12-09, 05:43
خوب ، من را ببینید. مسئله ای نیست. به من بگویید ، آیا شما برنامه ای برای آزادی 3.3.0 قبل از کریسمس؟

vBET
11-12-09, 23:31
ما برنامه ریزی شده هنوز بسیاری از تغییرات برای 3.3.0 از جمله ذخیره سازی فایل ها و درخواست ویژگی از کاربران پس از آن تا کریسمس آماده نمی شود. احتمالا ما 3.3.0 در ماه ژانویه عرضه اما نمی تواند شما روز خاص.

پس از 3.3.0 شروع خواهد شد ، کار بر روی 4.0.0 که با اصلی 4 یکپارچه خواهد شد :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1