View Full Version: Вече направи Настройка по подразбиране езика по подразбиране за потребителите, които не го направи още
Cybershaolin
17-11-09, 04:28
Както споменати в мнение # 16 тук:
Може би, друг вариант, за да се уверите, потребителите са създали език по подразбиране, може да има опция, която ще открие, ако потребителят го е направил, когато той влезне във форума в този форум? Ако език по подразбиране е открит като са определени, потребител няма да продължи дневника в процес, както обикновено, но ако то е то откриване като той не е, ще има да се съобщение, искане на потребителя да в профила си (привеждане него има автоматично) и да Го питат За да изберете един език по подразбиране, преди той да може да отиде навсякъде другаде в този форум.
Това ще се уверете, че всички съобщения ще бъдат преведени (включително BBCodes) в този форум, защото всички потребители ще имат избраната от тях език по подразбиране. :)
Това наистина ще бъде голяма Адон. :)
Cybershaolin
18-11-09, 05:16
Чудесно, аз съм щастлив, че ви харесва моето предложение. Всъщност, с приложили тази това ще се избегне ви отговори на много въпроси за "защо нищо не е преведено" или "не работи" малко като някои от моите собствени въпроси в миналото. : D
Дали това ще бъдат изпълнени в следващата версия? 3.1.3? Виждам вече тече 3.1.3 тук, но това не е, предложени в областта за изтегляне.
- След потребителско без определен език по подразбиране се пренасочва към страницата за редактиране на профил, където виждате подходящо съобщение го повишаване да го настроите. Тя се конфигурира (активира / дезактивира). Ще бъдат включени в vBET 3.1.3
Cybershaolin
20-11-09, 02:29
Уау, не мога да чакам, за да получите 3.1.3! хаха Благодаря много!
Ние планираме да постави в 3.1.3 черта на автоматичното разпознаване на език. След това ние ще бъдем готови да се освободи. Разбира се, плановете могат да бъдат променени, ако някои друга брилянтна идея дойде от нашите клиенти. Ние предпочитаме гъвкавост като ключът към наистина добър продукт:)
Cybershaolin
21-11-09, 06:25
Разбирам. Това е само, че аз чакам да се въведе официално хак на собствения си сайт и искания, които съм направил наистина ще ми помогне да се избегнат някои объркване относно defaut език и т.н. Бих наистина се нуждаят извършва това възможно най-скоро. Възможно ли е, за да направите 3.1.3 и прилагане на автоматичното признаване на езика в бъдеща версия? Тази функция е такава голяма, не трябва да бъдат включени в основните модернизирани като 3.2 или нещо подобно?
Във всеки случай, тя не струва нищо да попитам, но бих наистина оценявам 3.1.3, за да получите възможно най-скоро, моля.
atakansonmez
21-11-09, 15:41
Това е също много вкусно Мисля, че най-добрият начин, надявам се да получи лиценз ще бъде от полза.
Тази функция е такава голяма, не трябва да бъдат включени в основните модернизирани като 3.2 или нещо подобно?
Вие сте абсолютно прав:)
Cybershaolin
04-12-09, 04:30
OK изпълнението на това е било направено, но: Регистрация за нови потребители са ОК, но, когато потребителят е член на форум, тъй като дълго време, има проблем с него:
Тя работи добре, по начин, че когато влезете в един потребител, които не са си език по подразбиране все още е автоматично пренасочени в настройките, където той може да определя своя език. Проблемът е, дори ако той не промени нищо (смисъл не се променя неговият език) се запаметява информация, подобно на това и потребител все още няма да има набор език! Така че, трябва да има съобщение, което казва на потребителя, че той трябва да зададете своя език, след като той спестява информацията, ако той не го настроите. Така че, какво искам да кажа е, че тя трябва да принуди потребителя да настроите езика. Имате моята гледна точка?
Точно сега го пренасочва едва след като се регистрирате. Така се е някой, прескачане настройка стойност той ще бъде пренасочен отново след следващото влизане.
Вие искате да пренасочите потребител отново и отново, докато той постави език. Така че, докато той направи целия форум е блокирана за него. Казах ли си точка?
Cybershaolin
05-12-09, 02:19
Да, но вместо просто пренасочване, бих искал, че съобщение за грешка, изскачащи или какъвто и начин могат да бъдат добавени, ако потребителят не си език, ако той се опита да се измъкне от тази страница. Така че, със сигурност той щеше ясно да видим, че той трябва да настроите това, за да продължите.
В съобщението се добавя точно сега под формата с червени букви - го проверите. "Brutal принуждава" да настроите езика ще бъдат добавени.
Cybershaolin
11-12-09, 03:16
Знам, че за червените съобщение, но потребителите все още може да да се избегне това, ако те не определят техния език. Ако брутален принуждавайки се добавя, това е добре също. Благодарим Ви, че за да го добавите.
Cybershaolin
11-12-09, 04:45
Би ли било възможно да се получи бързо решение на проблема за актуална версия, както и за това е твърде сложно?
Това един трябва да се конфигурира, така че има твърде много промени, за да се даде на прости инструкции.
Cybershaolin
11-12-09, 05:43
ОК, виждам. Няма проблем. Кажи ми, смятам да се освободи 3.3.0 преди Коледа?
Ние имаме планирани още много промени за 3.3.0, включително кеш файл и искания за характеристика от потребителите, така че няма да е готова до Коледа. Най-вероятно ще освободи 3.3.0 през януари, но не мога да ви дам конкретен ден.
След 3.3.0 ние ще започнат да работят на 4.0.0, които ще бъдат интегрирани с Еврофутбол 4:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):