Επιστροφή στο Forum: Έχουν ήδη γίνει Ορίσετε την προεπιλεγμένη γλώσσα από προεπιλογή για τους χρήστες που δεν το έχουν ακόμη
Cybershaolin
17-11-09, 04:28
Όπως αναφέρθηκε στη θέση # 16 εδώ:
Ίσως, μια άλλη επιλογή για να βεβαιωθείτε ότι οι χρήστες έχουν ορίσει προεπιλεγμένη γλώσσα, θα μπορούσε να υπάρξει μια επιλογή που θα ανιχνεύει αν ένας χρήστης έχει κάνει, όταν θα συνδεθεί με στο φόρουμ; Εάν η προεπιλεγμένη γλώσσα είναι τα ανιχνεύεται έχει οριστεί, ο χρήστης θα συνεχίσει τη συνδεθείτε διαδικασία, ως συνήθως, αλλά αν αξίζει τον εντοπισμό, επειδή δεν μπορεί, θα υπήρχε ένα μήνυμα ζητώντας από το χρήστη να πάνε στο προφίλ τους (φέρνοντας τον εκεί αυτόματα) και ζητώντας του για να επιλέξετε μία προκαθορισμένη γλώσσα πριν αυτός μπορεί να πάει οπουδήποτε αλλού στο forum.
Αυτό θα βεβαιωθείτε ότι όλα τα μηνύματα θα πρέπει να μεταφραστεί (συμπεριλαμβανομένων των BBCodes) στο φόρουμ, διότι όλοι οι χρήστες θα έχουν επιλεγεί προεπιλεγμένη γλώσσα τους. :)
Αυτό θα ήταν πραγματικά μια μεγάλη addon. :)
Μεγάλη ιδέα:) Έγινε δεκτή.
Cybershaolin
18-11-09, 05:16
Μεγάλη, είμαι ευτυχής που σας αρέσει η πρότασή μου. Στην πραγματικότητα, με αυτό εφαρμοστεί, αυτό θα σας αποφύγει απαντώντας σε πολλές ερωτήσεις σχετικά με το «γιατί τίποτα δεν είναι μετάφραση" ή "δεν δουλεύει" λίγο σαν μερικές από τις ερωτήσεις μου στο παρελθόν. : D
Είναι αυτό Θα πρέπει να εφαρμοστούν στην επόμενη έκδοση; 3.1.3; Βλέπω τρέχετε ήδη 3.1.3 εδώ αλλά δεν πρότεινε στην περιοχή λήψης ακόμα.
ΕΓΙΝΕ - μετά την σύνδεση του χρήστη, χωρίς προεπιλογή που η γλώσσα είναι ανακατεύθυνση για να επεξεργαστείτε τη σελίδα του προφίλ, όπου δει κατάλληλο μήνυμα την ενίσχυση του να το θέσει. Είναι ρύθμισης (ενεργοποιημένη / απενεργοποιημένη). Θα συμπεριληφθούν στην vBET 3.1.3
Cybershaolin
20-11-09, 02:29
Πω πω, δεν μπορεί να περιμένει να πάρει 3.1.3! lol Ευχαριστώ πολύ!
Σχεδιάζουμε να θέσει σε 3.1.3 το χαρακτηριστικό της αυτόματης αναγνώρισης γλώσσας. Μετά από αυτό θα είμαστε έτοιμοι για την απελευθέρωση. Φυσικά, τα σχέδια μπορεί να αλλάξει αν κάποια άλλη λαμπρή ιδέα προέρχεται από τους πελάτες μας. Προτιμούμε ευελιξία ως κλειδί για την πραγματικά καλό προϊόν:)
Cybershaolin
21-11-09, 06:25
Καταλαβαίνω. Είναι μόνο ότι είμαι σε αναμονή για την εισαγωγή σας hack επίσημα στην δική μου ιστοσελίδα και τα αιτήματα που έχω κάνει πραγματικά θα με βοηθήσει να αποφευχθεί η σύγχυση σχετικά με τη γλώσσα DEFAUT, κλπ. Θα πρέπει πραγματικά αυτό που εφαρμόζονται ASAP. Είναι δυνατό για σας να κάνετε 3.1.3 διαθέσιμα και να εφαρμόσουν την αυτόματη αναγνώριση γλώσσας σε μια μελλοντική έκδοση; Αυτό το χαρακτηριστικό είναι το είδος των μεγάλων, δεν θα πρέπει να συμπεριληφθεί σε μια σημαντική αναβάθμιση, όπως 3.2 ή κάτι τέτοιο;
Εν πάση περιπτώσει, δεν κοστίζει τίποτα να ρωτήσω, αλλά θα ήθελα να μας εκτιμούν πραγματικά να πάρει 3.1.3, το συντομότερο δυνατόν, παρακαλώ.
atakansonmez
21-11-09, 15:41
Αυτό είναι επίσης πολύ νόστιμα Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος, ελπίζω ότι πήρα την άδεια θα ήταν επωφελής.
Αυτό το χαρακτηριστικό είναι το είδος των μεγάλων, δεν θα πρέπει να συμπεριληφθεί σε μια σημαντική αναβάθμιση, όπως 3.2 ή κάτι τέτοιο;
Έχετε απόλυτο δίκιο:)
Cybershaolin
04-12-09, 04:30
OK για την εφαρμογή της παρούσας έγινε όμως: Οι εγγραφές για νέους χρήστες είναι ΟΚ, αλλά όταν ένας χρήστης είναι μέλος του φόρουμ για μεγάλο χρονικό διάστημα, υπάρχει ένα πρόβλημα με αυτό:
Λειτουργεί καλά με τέτοιο τρόπο ώστε, όταν συνδεθείτε, ένας χρήστης που δεν ορίσετε την προεπιλεγμένη γλώσσα του ακόμα είναι ανακατευθύνονται αυτόματα στις ρυθμίσεις όπου να ρυθμίσετε τη γλώσσα της. Το πρόβλημα είναι ακόμα και αν δεν αλλάξει κάτι (που σημαίνει ότι δεν αλλάζει η γλώσσα του) τις πληροφορίες που αποθηκεύονται σαν αυτό και ο χρήστης δεν θα έχει ακόμα που η γλώσσα του! Έτσι, θα πρέπει να υπάρχει ένα μήνυμα που ενημερώνει το χρήστη ότι πρέπει να ορίσετε τη γλώσσα του, αφού αποθηκεύει τις πληροφορίες, αν δεν το σύνολο. Έτσι, αυτό που εννοώ είναι ότι πρέπει να αναγκάσει τον χρήστη να ρυθμίσετε τη γλώσσα. Πήρε το σημείο μου;
Αυτή τη στιγμή ανακατευθύνσεις μόλις μετά το login. Έτσι είναι κάποιος παραλείψετε αξία ρύθμιση που θα μεταφερθείτε και πάλι μετά από επόμενη σύνδεση.
Θέλετε να ανακατευθύνει τον χρήστη ξανά και ξανά μέχρι να ρυθμίσετε τη γλώσσα. Έτσι, μέχρι που έκανε όλο το Φόρουμ έχει αποκλειστεί γι 'αυτόν. Μήπως πήρα το σημείο σας;
Cybershaolin
05-12-09, 02:19
Ναι, αλλά όχι μόνο τον αναπροσανατολισμό, εύχομαι ότι ένα μήνυμα σφάλματος (pop-up ή οτιδήποτε άλλο τρόπο) θα μπορούσαν να προστεθούν, εάν ο χρήστης δεν έχει ως στόχο τη γλώσσα του αν προσπαθούσε να ξεφύγει από αυτήν τη σελίδα. Έτσι, για σίγουρος ότι θα δούμε ξεκάθαρα ότι πρέπει να θέσει αυτό στη θέση του για να συνεχίσει.
Το μήνυμα προστίθεται αυτή τη στιγμή υπό τη μορφή με κόκκινα γράμματα - το ελέγξουμε. «Brutal αναγκάζει" να ορίσετε τη γλώσσα, θα προστεθούν.
Cybershaolin
11-12-09, 03:16
Ξέρω για το κόκκινο μήνυμα, αλλά οι χρήστες μπορούν να αποφύγουν ακόμα αυτό και αν δεν ορίσετε τη γλώσσα τους. Αν βάναυση αναγκάζοντας προστίθεται, αυτό είναι πάρα πολύ ωραία. Ευχαριστώ για την πρόσθεση.
Cybershaolin
11-12-09, 04:45
Θα ήταν δυνατόν για να πάρετε μια γρήγορη λύση για την πραγματική έκδοση καθώς και για αυτό είναι πολύ περίπλοκο;
Αυτό και μόνο πρέπει να είναι διαμορφώσιμο, ώστε να υπάρχει πάρα πολλές αλλαγές για να δώσει απλές οδηγίες.
Cybershaolin
11-12-09, 05:43
Εντάξει, βλέπω. Κανένα πρόβλημα. Πες μου, σκοπεύετε να απελευθερώσει 3.3.0 πριν από τα Χριστούγεννα;
Όχι Έχουμε προγραμματίσει ακόμα πολλές αλλαγές για 3.3.0 συμπεριλαμβανομένων cache αρχείων και αιτήσεις για καινούρια χαρακτηριστικά από τους χρήστες και έτσι δεν θα είναι έτοιμο μέχρι τα Χριστούγεννα. Το πιθανότερο είναι ότι θα κυκλοφορήσει το 3.3.0, τον Ιανουάριο, αλλά δεν μπορώ να σας δώσω συγκεκριμένη ημέρα.
3.3.0 Μετά θα αρχίσει να εργάζεται για 4.0.0 το οποίο θα ενσωματωθεί με vBulletin 4:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):