Прагляд поўнай версіі: Ужо зроблена Усталяваць па змаўчанні мову па змаўчанні для карыстальнікаў, якія не зрабілі гэтага яшчэ
Cybershaolin
17-11-09, 04:28
Як згадвалася ў пост # 16 тут:
Можа быць, яшчэ адзін варыянт, каб пераканацца, карыстачы стварылі мову па змаўчанні, ці можа быць варыянт, які б выявіць, калі карыстач зрабіў гэта, калі ён увайшоў у сістэму з форума? Калі мова па змаўчанні выяўлены быўшы ўсталяваны, карыстач будзе працягваць ўвайдзіце працэс, як звычайна, але калі гэта яе выяўленні, так як ён не, не было б паведамленне з запытам карыстальніка зайсці ў свой профіль (у выніку чаго яго туды аўтаматычна) і папрасіць яго для выбару адной мовы па змаўчанні, перш чым ён можа пайсці ў іншым месцы на форуме.
Гэта было б пераканацца, што ўсе паведамленні будуць пераведзены (у тым ліку BBCodes) на форуме, таму што ўсе карыстачы будуць мець абраны па змаўчанні мову. :)
Гэта сапраўды было б вялікай адон. :)
Cybershaolin
18-11-09, 05:16
Вялікі, я шчаслівы, што вам падабаецца маё прапанову. На самай справе, з гэтым рэалізаваны, гэта дазволіць пазбегнуць вам адказаць на шматлікія пытанні аб тым, "чаму нічога не перакладаецца" або "не працуе" трохі, як некаторыя мае ўласныя пытанні ў мінулым. : D
Гэта збіраецца быць рэалізавана ў наступнай версіі? 3.1.3? Я бачу, вы ўжо працуеце 3.1.3 тут, але гэта не так, прапанаваных у раздзеле загрузак на форуме.
Здзейснена - пасля Лагін карыстальніка без камплекта мовы па змаўчанні перанакіроўваецца рэдагаваць старонку профілю, дзе ён убачыў адпаведнае паведамленне аб умацаванні яго, каб усталяваць яго. Гэта наладжваецца (уключана / выключана). Будуць уключаны ў vBET 3.1.3
Cybershaolin
20-11-09, 02:29
Нічога сабе, не можа чакаць, каб атрымаць 3.1.3! LOL Дзякуй вялікі!
Мы плануем ўвесці ў 3.1.3 Функцыя аўтаматычнага распазнавання мовы. Пасля гэтага мы будзем гатовыя да выпуску. Вядома, планы могуць быць зменены, калі іншыя іншае бліскучая ідэя прыходзяць ад нашых кліентаў. Мы аддаем перавагу гнуткасць у якасці асноўных па-сапраўднаму добры прадукт:)
Cybershaolin
21-11-09, 06:25
Я разумею. Гэта толькі тое, што я чакаю, каб прадставіць сваю ўзламаць афіцыйна на маім сайце і запыты я зрабіў бы сапраўды дапамагчы мне пазбегнуць некаторай блытаніны пра мову defaut, і г.д. Я б вельмі патрэбна гэтая рэалізаваны як мага хутчэй. Ці можна для вас зрабіць 3.1.3 даступныя і ажыццяўляць аўтаматычнае распазнаванне мовы ў будучых версіях? Гэтая функцыя роду буйных, яна не павінна быць уключана ў асноўны абноўлены як 03/02 або нешта падобнае?
Ва ўсякім разе, гэта нічога не варта спытаць, але я б вельмі ўдзячны, каб атрымаць 3.1.3 як мага хутчэй, калі ласка.
atakansonmez
21-11-09, 15:41
Гэта таксама вельмі смачна Я думаю, лепшы спосаб, я спадзяюся, што я атрымаў ліцэнзію, будуць карыснымі.
Гэтая функцыя роду буйных, яна не павінна быць уключана ў асноўны абноўлены як 03/02 або нешта падобнае?
Вы абсалютна маеце рацыю:)
Cybershaolin
04-12-09, 04:30
ОК ажыццяўленне гэтага было зроблена, але: Рэгістрацыя для новых карыстальнікаў у парадку, але калі карыстач удзельнік форуму, паколькі доўгі час існуе праблема з гэтым:
Ён добра працуе такім чынам, каб пры ўваходзе ў сістэму, карыстальнік, які не ставіў яго мовы па змаўчанні яшчэ аўтаматычна перанакіроўваецца ў тых месцах, дзе ён можа ўсталяваць яго мову. Праблема ў тым, нават калі ён нічога не мяняе (маецца на ўвазе не змена яго мова) інфармацыя захоўваецца, як гэта і карыстальнік будзе па-ранейшаму не маюць свайго мовы гатова! Такім чынам, не павінна быць паведамленне аб тым, карыстачу, што ён павінен ўсталяваць яго мову пасля таго як ён захоўвае інфармацыю, калі ён не ставіў яго. Такім чынам, што я маю на ўвазе, што ён павінен прымусіць карыстальніка ўсталяваць мову. Атрымаў маю думку?
Прама цяпер яна перанакіроўвае толькі пасля Увайсці. Дык хто-то прапусціць значэнне параметру ён будзе перанакіраваны зноў пасля наступнага Лагін.
Вы хочаце, каб перанакіраваць карыстальніка зноў і зноў, пакуль ён не задаць мову. Так што, пакуль ён зрабіў гэта цэлы форум заблакаваны для яго. Хіба я атрымаў Вашу кропку?
Cybershaolin
05-12-09, 02:19
Так, але замест таго, каб перанакіраванне, мне шкада, што паведамленне пра памылку (усплывальныя або любым спосабам), могуць быць дададзеныя, калі карыстальнік не ўстанаўлівае яго мову, калі ён паспрабуе сысці ад гэтай старонкі. Так, упэўнены, што ён будзе ясна бачыць, што ён павінен ўсталяваць на для таго, каб працягнуць.
Дадаецца паведамленне прама зараз па форме чырвонымі літарамі - гэта праверыць. "Brutal прымушаючы", каб усталяваць мова будзе дададзены.
Cybershaolin
11-12-09, 03:16
Я дакладна ведаю, чырвонае паведамленне, але карыстальнікі ўсё роўна можаце пазбегнуць гэтага, калі яны не ўсталявалі на сваёй мове. Калі жорсткай прымушаючы дадаецца, гэта таксама добра. Дзякуй за даданне яго.
Cybershaolin
11-12-09, 04:45
Ці можна атрымаць хуткае рашэнне для актуальнай версіі, а таксама і для гэтага ён занадта складана?
Гэта адно павінна быць наладжваецца, так што ёсць занадта шмат змен, каб даць простым інструкцыям.
Cybershaolin
11-12-09, 05:43
ОК, я бачу. Без праблем. Скажыце, ці плянуеце вы выпусціць 3.3.0 перад Калядамі?
Не, мы запланавалі яшчэ шмат зьменаў, каб 3.3.0, уключаючы кэш-файла і функцыянальныя запыты ад карыстальнікаў, таму яна не будзе гатовая да Каляд. Хутчэй за ўсё, мы выпусцім 3.3.0 ў студзені, але не магу даць вам пэўны дзень.
Пасля 3.3.0 мы пачнем працаваць над 4.0.0, якая будзе інтэграваная з VBulletin 4:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):