View Full Version: Rešeno Namestite ohranja nasprotnem!
Poskušal sem namestiti to uporabljajo Firefox. Namestitev ne bi niti začeli.
Jaz prešli na Internet Explorer in mod začetni namestitvi.
Potekal je bar na vrhu mojega zaslona.
Nato na dnu okna brskalnika, modri bar začeli krči od desne proti levi. Po približno eni uri in 20 minut, bar ustavil premika in se ne premika ponovno.
Nič ne pokaže kot nameščene v razdelku plugin.
Št AdminCP -> Možnosti vBulletin -> Možnosti vBulletin -> vB Enterprise Translator v moje možnosti.
Tečem vBulletin 4.0.4
na 2X dual core Xeon 1.60GHZ z 1066MHz sprednji strani avtobusom in
8 GB o ram
73 GB SCSI 300 10.000 rpm disk
To je zelo zaposlen krovu z več kot 1,2 milijona delovnih mest in 150K članov.
Prosimo, svetuje,
kamilkurczak
02-07-10, 16:02
Oprostite, ampak jaz ne vem preveč o tem, kaj se dogaja.
vse, kar morate storiti, je opisan v readme.html v vBET do-ne-upload mapo.
1. ulpoad vse datoteke iz mape naložite na vaš forum_root mape
2. pojdite na admincp -> plugins in izdelkov ter dodamo vBET xml datoteko iz ne-ne-upload mapo
3. ustrezne integracije je opisano v datoteki readme.html
It ran a bar across the top of my screen.
Then at the bottom of the browser window, a solid blue bar started shrinking from right to left. After about an hour and 20 minutes, the bar stopped moving and didn't move again.
Kako teči ta instalacija? Prosimo, prilepite tukaj url na vaš forum.
kamilkurczak
03-07-10, 14:29
Smo to vprašanje prvič. Morda je strežnik zelo zaračuna.
Torej, predlagam to rešitev:
Prva: Poskusite onemogočiti vaš forum. Pojdi na admincp -> Nastavitve -> Možnosti -> Turn Vaš vBulletin vklop in izklop in izberite brez.
Če bo onemogočen forum, poskusite ponovno namestiti vBET (uvoz xml file)
Po tem lahko svoj forum znova.
Če to ne deluje.
Drugič: Mogoče v nasprotju z drugimi mod? Moral bi, da onemogočite drugo mods in namestitev vBET. Po tem lahko vklopite mods znova.
Na forumu je bila onemogočena prvič.
Nimam druge mods nameščen tam je tako, jih ni onemogočiti.
Na forumu se je zmanjšalo za skoraj 1 1 / 2 ure, medtem ko namestitev tekel in nikoli končan.
Kakšen je časovni okvir, da bi se za to namestiti na forum z 1,2 milijona objav?
Ali to storiti ničesar do baz podatkov ali pa samo zamenjati datotek v imeniku forumih?
kamilkurczak
03-07-10, 21:58
hello,
Moram preveriti, kaj je narobe.
Torej, rabim dostop do vašega foruma admincp in FTP. Prosim, pošljite ta dostop do me po PM. Bom poskusil popraviti.
Ali potrebujete le omejen dostop do admincp plugins odseke ali v celoti admin dostop do celotnega admincp?
Kakšen je časovni okvir, da bi se za to namestiti na forum z 1,2 milijona objav?
Ni časovni okvir - namestitev traja le nekaj sekund. In število delovnih mest, nimajo nič skupnega, saj so prevodi storiti, ko uporabniki obiskov vaše strani pod prevedena povezav. Montaža samo dodaja plugins, fraze, predloge in cache tabel.
Zato prosim neobdelana navodila Kamil je - sporočite nam preverite, kaj se dogaja tam. Prav tako upoštevajte, da se namestitev izvaja vBulletin. Torej, če rečemo, da ga ohranja ni potem verjetno boste morali vprašati vBulletin ekipi za podporo - vBET izdelek datoteka je pravilna - ni napaka zgodi. Torej, če objekt preprosto ne želijo končati potem verjetno je nekaj narobe z vašim vBulletin. Ampak najprej - nam pogledat.
Prosimo, PM me poln dostop admin - jo lahko odstranite po tem, ko smo končali. Res ne vem, ne bo treba, če pa bo treba preveriti nekaj, potem bo veliko hitreje, da se vprašajte še enkrat, ker ni zadosti privilegijev. Prav tako prosimo, pošljite mu FTP dostop do bomo mogli preveriti, ali so bili vBET datoteke, na vašem strežniku.
Prav tako si lahko na preprost test in poskusite uvoziti datoteko izdelek za katero koli drugo mod, samo da preverite, bo to delo.
Še vedno čakajo na priložnost za uporabo programske opreme, na katerega sem že plačal. :-(
kamilkurczak
13-07-10, 13:20
Poskušal sem se prijavite v svoj admicp vendar nisem mogel. Ali lahko potrdite vaše geslo?
Glede na info PM, ki ste me lahko rečem, da si preprosto ni praha navodila za montažo. Niste naložili potrebne datoteke zahtevane mesto. Prosimo, preberite readme.html in praha navodila za montažo. Prav tako vas prosimo, neobdelana ta navodila za uvoz izdelkov datoteke - kot ste me PM vas je tryig uvoziti narobe datoteke (za Admin CP).
Obvestite ne deluje, ko neobdelana navodila za namestitev preciselly in prvi upload potrebnih datotek na reruired imenik in nato uvoz izdelkov datoteke. Prav tako ne pozabite, abour konfiguracijo, ko bo pripravljen.
Samo dobil potrditev, da je namestitev PM redu:) Žal mi je trajalo tako dolgo, vendar si dobil ustrezne rešitve v zelo prvi odgovor - teh navodilih je bila prezrta. Mislili smo, da si ga fallowed in še vedno imeli vprašanja -, ki nas je zmeden in se obrnil, išče zadevo, ki v resnici ne obstaja;) V prihodnje prosim neobdelana namestitev / navodila za nadgradnjo in se bo takoj storiti:)
Great, da boste lahko uživali vBET zdaj! :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):