КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Усталюйце заўсёды перарываецца!

tbl33
02-07-10, 01:27
Я паспрабаваў ўсталяваць гэта з дапамогай Firefox. Ўсталяваць нават не пачатак.

Я пераключыўся на Internet Explorer і мода, пачынаючы усталёўкай.
Ён пабег бар у верхняй частцы майго экрана.
Затым у ніжняй частцы акна браўзэра, суцэльны сіні бар пачаў скарачэнне справа налева. Прыкладна праз гадзіну і 20 хвілін, бар перастаў рухацца і не рухацца зноў.

Нішто не паказвае, як устаноўлена ў раздзеле убудоў.
Няма AdminCP -> VBulletin Options -> VBulletin Параметры -> VB прадпрыемства Перакладчык ў мае варыянты.

Я бягу VBulletin 4.0.4
на 2X Dual Core Xeon 1,60 Ггц з частатой 1066 Мгц шынай і
8 ГБ аператыўнай памяці
73 GB SCSI 300 10000 абаротаў у хвіліну дыск

Гэта вельмі заняты плата з больш за 1,2 мільёна пастоў і 150 тыс. членаў.

Калі ласка, парайце,

kamilkurczak
02-07-10, 16:02
прабачце, але я не ведаю занадта шмат пра тое, што адбываецца.

усё, што вам трэба зрабіць, гэта апісана ў readme.html ў vBET рабіць-не-загрузіць тэчкі.

1. ulpoad ўсе файлы з тэчкі загрузкі вашай тэчцы forum_root
2. перайсці да AdminCP -> ўбудовы і прадукты і дадаць vBET XML-файл з гэтага-не-загрузіць папкі
3. адпаведныя інтэграцыі апісаны у файле readme.html

It ran a bar across the top of my screen.
Then at the bottom of the browser window, a solid blue bar started shrinking from right to left. After about an hour and 20 minutes, the bar stopped moving and didn't move again.

Як вы запусціце гэтую інсталяцыі? Калі ласка, устаўце сюды URL на вашым форуме.

tbl33
03-07-10, 05:26
forums.sawomatang.com

kamilkurczak
03-07-10, 14:29
У нас гэтае пытанне ўпершыню. Можа быць, ваш сервер вельмі зараджана.
Такім чынам, я прапаную гэта рашэнне:

Па-першае: Паспрабуйце адключыць ваш форум. Да AdminCP -> Налады -> Параметры -> Turn Your VBulletin і выключэнне і абярыце няма.
Калі форум будзе адключаны, паспрабуйце пераўсталяваць vBET (імпарту XML-файл)
Пасля гэтага уключыце Ваш форум зноў.

Калі гэта не працуе.
Другі: Можа быць, канфлікт з іншага мод? Вы павінны адключыць іншае модов і ўсяляе vBET. Пасля гэтага Вы можаце ўключыць модов зноў.

tbl33
03-07-10, 18:20
Форум быў адключаны першы раз.

У мяне няма ніякіх іншых модов устаноўлены на там, такім чынам, Ёсць ні адключыць.

Форум знізіўся амаль 1 1 / 2 гадзіны, пакуль ўсталяваць пабег і не скончыў.

Што такое тэрміны, якія ён павінен зрабіць, каб усталяваць гэта на форуме 1,2 мільёна паведамленняў?

Ці мае зрабіць што-небудзь да баз дадзеных або проста замяніць файлы ў дырэкторыі форумах?

kamilkurczak
03-07-10, 21:58
прывітанне,

Я павінен праверыць, што гэта няправільна.
Такім чынам, я патрэбны доступ да вашых форумам AdminCP і FTP. Калі ласка, адпраўце гэты доступ мне PM. Я паспрабую гэта выправіць.

tbl33
03-07-10, 22:14
Вам проста трэба абмежаваны доступ да AdminCP ўбудовы раздзелы або поўныя правы адміністратара для ўсёй AdminCP?

vBET
04-07-10, 23:17
Што такое тэрміны, якія ён павінен зрабіць, каб усталяваць гэта на форуме 1,2 мільёна паведамленняў?

Існуе няма часу кадра - усталёўка толькі займае некалькі секунд. І колькасць паведамленняў не маюць нічога агульнага, таму што пераклады выконваюцца, калі карыстальнік наведвае ваш старонак пад перакладзены спасылкі. Ўстаноўка толькі дадае убудовы, фраз, шаблонаў і кэш-сталамі.

Таму, калі ласка, пару інструкцый Каміля - давайце праверым, што там адбываецца. Таксама звернеце ўвагу, што ўстаноўка выканана форуму. Так што, калі мы сцвярджаем, што ён заўсёды перарываецца, то, хутчэй за ўсё, вам прыйдзецца спытаць VBulletin каманда падтрымкі - файл vBET прадукту правільна - памылак не бывае. Так што, калі ўстаноўка проста не хачу, каб скончыць то, напэўна, нешта не так з вашым форуму. Але спачатку - калі ласка, дайце нам гэта праверыць.

Калі ласка, PM мне поўны доступ адміністратара - вы можаце выдаліць яго пасля фінішу. Я сапраўды не ведаю, гэта будзе неабходна, але калі яму спатрэбіцца што-то праверыць, то гэта будзе нашмат хутчэй, чым пытацца з-за чаго прыйсці не прывілеі. Таксама, калі ласка, адправіць яго FTP-доступ да мы зможам пераканацца, што vBET файлы былі загружаныя на ваш сервер.

Таксама Вы можаце зрабіў просты тэст і паспрабуйце імпартаваць файл прадукта для любой іншай мод проста праверыць, ці будзе яна працаваць.

tbl33
08-07-10, 01:43
Тым не менш у чаканні магчымасць выкарыстоўваць праграмнае забеспячэнне, пра які я ўжо аплаціў. :-(

kamilkurczak
13-07-10, 13:20
Я спрабаваў увайсці ў свой admicp але я не мог. Ці можа ваш пацвердзіць пароль?

vBET
20-07-10, 15:45
Па дадзеных PM інфармацыя якога вы атрымліваеце мне, што я магу сказаць, што вы проста не парай інструкцыі па ўсталёўцы. Вы не загружаныя неабходныя файлы на патрэбнае месца. Калі ласка, толькі што прачытаў readme.html і абложных інструкцыі па ўсталёўцы. Таксама, калі ласка, парай гэтай інструкцыі для імпарту файл прадукта - як вы PM мне, што ты быў tryig імпартаваць няправільныя файлы (для панэлі адміністратара).

Калі ласка, скажыце гэта працуе, калі вы парай інструкцыі па ўсталёўцы preciselly і першым загрузіць неабходныя файлы на reruired каталог, а затым імпартаваць файл прадукту. Таксама, калі ласка, памятайце abour канфігурацыі, калі ён будзе гатовы.

vBET
21-07-10, 07:14
Проста атрымаць пацверджанне PM, што ўстаноўка нармальна:) На жаль гэта заняло так шмат часу, але вы атрымалі адпаведнае рашэнне ў першы адказ - гэтыя інструкцыі былі праігнараваныя. Мы думалі, што вы fallowed і па-ранейшаму былі праблемы - што прымусіла нас блытаюць і, павярнуўшыся, гледзячы на пытанне, які на самай справе не існуе;) у будучыні, калі ласка парай ўстаноўка / абнаўленне інструкцый і гэта будзе зроблена адразу ж:)

Вялікі, што вы можаце атрымліваць асалоду ад vBET зараз! :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1