View Full Version: Atrisinātas Install tur neizdodas!
Es mēģinājis instalēt to, izmantojot Firefox. Uzstādīt nav pat sākt.
Es pārslēdz uz Internet Explorer un mod sākuma instalēšanu.
Tā skrēja josla pāri aug mana ekrāna.
Tad apakšā pārlūkprogrammas logu, cietā zilās joslas sāka samazinās no labās uz kreiso. Pēc apmēram stundu un 20 minūtes, bārs apstājās kustīgu un nepakustējās vēlreiz.
Nekas parādās kā uzstādīta spraudnis sadaļā.
Nr AdminCP -> vBulletin Options -> vBulletin Options -> vB Enterprise Translator manā iespējas.
Es esmu darba vBulletin 4.0.4
par 2X dual core ar 1066MHz priekšējā pusē autobusu un Xeon 1.60GHz
8 GB ir RAM
73 GB SCSI 300 10.000 rpm diska
Tas ir ļoti aizņemts dēlis ar vairāk nekā 1,2 miljoni amatu un 150K locekļi.
Lūdzu padomu,
kamilkurczak
02-07-10, 16:02
sorry, bet es nezinu pārāk daudz par to, kas notiek.
viss, kas jums jādara, ir aprakstīta readme.html in vBET do-ne-upload mapes.
1. ulpoad visus failus no augšupielādēt mapi savā forum_root mapē
2. iet uz AdminCP -> plugins un produktu un pievienot vBET xml failu no do-ne-upload mapes
3. atbilstošu integrāciju aprakstīta failā readme.html
It ran a bar across the top of my screen.
Then at the bottom of the browser window, a solid blue bar started shrinking from right to left. After about an hour and 20 minutes, the bar stopped moving and didn't move again.
Kā jūs vadīt šo montāžas? Lūdzu, ielīmējiet šeit URL, lai jūsu forumā.
kamilkurczak
03-07-10, 14:29
Mēs esam šo jautājumu pirmo reizi. Varbūt jūsu servera ir ļoti uzlādēta.
Tātad, es ieteiktu šo risinājumu:
Pirmais: Centies, lai atspējotu jūsu forumā. Iet uz AdminCP -> uzstādījumi -> Options -> Turn Your vBulletin un izslēgšanas un izvēlieties nē.
Ja forums tiks izslēgta, mēģiniet pārinstalēt vBET (imports xml fails)
Pēc tam ļauj jūsu forumā vēlreiz.
Ja tas nedarbojas.
Otrais: Varbūt konfliktu ar citiem mod? Jums vajadzētu atslēgt citu mods un objekti vBET. Pēc tam jūs varat ieslēgt mods atkal.
Forums bija invalīdi pirmo reizi.
Man nav citu mods uzstādīta tur tā, tad ir neviens, lai izslēgtu.
Forums bija paredzēti gandrīz 1 1 / 2 stundas, bet instalēt skrēja un nekad nav pabeigta.
Kāds ir laika posmā, kas tai jāveic, lai instalētu šo par forumu ar 1.200.000 posts?
Vai tas kaut ko darīt, lai datu bāzēm vai vienkārši aizstāt failus forumos direktoriju?
kamilkurczak
03-07-10, 21:58
hello,
Man ir pārbaudīt, kas ir nepareizi.
Tātad, man ir nepieciešams piekļūt jūsu forums AdminCP un FTP. Lūdzam nosūtīt šo piekļuvi, ko man PM. Es mēģināšu salabot.
Vai jums ir nepieciešams tikai AdminCP piekļuve plugins posmiem vai par visu admin piekļūt visam AdminCP?
Kāds ir laika posmā, kas tai jāveic, lai instalētu šo par forumu ar 1.200.000 posts?
Nav laika posms - instalācija vienkārši notiek dažas sekundes. Un amata vietu skaits nav nekāda sakara, jo tulkojumi tiek veikti lietotāji apmeklē jūsu lapu ar tulkoto saites. Uzstādīšana tikai piebilst plugins, frāzes, veidnes un cache tabulas.
Tātad, lūdzu, papuve Kamil instrukcijas - ļaujiet mums pārbaudīt, kas notiek tur. Tāpat, lūdzu, ņemiet vērā, ka iekārta tiek izpildīts ar vBulletin. Tātad, ja mēs apliecinām, ka tā saglabā nedarot, tad visticamāk jums būs jālūdz vBulletin komandai par atbalstu - vBET produkts fails ir pareizs - nav kļūda notiek. Tātad, ja uzstādīšana vienkārši nevēlas, lai pabeigtu tad droši vien kaut kas ir nepareizi ar Jūsu vBulletin. Bet vispirms - lūdzu, ļaujiet mums pārbaudīt.
Lūdzu PM man pilna admin access - varat to noņemt pēc tam, kad mēs apdare. Es tiešām nezinu, vai tas būs nepieciešams, bet ja viņš būs nepieciešams pārbaudīt kaut ko, tad tas būs daudz ātrāk, ka nejautāt, jo nav enought privilēģijas. Tāpat, lūdzu, nosūtīt viņu FTP piekļuvi mēs varēsim pārliecināties, ka vBET faili tika augšupielādēti uz jūsu serveri.
Arī jūs varat vienkāršs tests un mēģiniet importēt ražojuma dokumentāciju attiecībā uz jebkuru citu mod tikai, lai pārbaudītu vai tas strādā.
Joprojām gaida iespēju izmantot programmatūru, lai ko es jau samaksāts. :-(
kamilkurczak
13-07-10, 13:20
Es mēģināju ieiet savā admicp, bet es nevarēju. Vai jūsu apstipriniet paroli?
Saskaņā ar PM info, kas jums, man varu teikt, ka jūs vienkārši nav atmatā uzstādīšanas instrukciju. Jums nav augšupielādēti nepieciešamos failus uz vajadzīgo vietu. Lūdzu, tikai lasīt readme.html un atmatā uzstādīšanas instrukcijas. Tāpat, lūdzu, papuve šīs instrukcijas importē produktu fails - kā jūs PM man jums bija tryig importēt nepareizi faili (Admin CP).
Pastāstiet tas strādā, ja jūs papuve uzstādīšanas instrukciju preciselly un pirmā augšupielāde nepieciešamos failus reruired direktorijā un pēc tam importēt produktu failu. Tāpat lūdzu atcerieties abour konfigurāciju, kad tā būs gatava.
Just get apstiprinājuma, PM, ka iekārta ir labi:) Sorry tas bija tik ilgi, bet jums ir piemērotākais risinājums pati pirmā atbilde - šie norādījumi tika ignorēts. Mēs domājām, ka jūs atstāti atmatā, un vēl bija jautājumi - kas lika mums sajaukt un pagrieziena apkārt, meklējot jautājums, kas īsti ir;) Turpmāk lūdzu papuves uzstādīšana / jaunināšanas norādījumi, un tas tiks izdarīts uzreiz:)
Lieliski, ka jūs varat baudīt vBET tagad! :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):