PDA

View Full Version: Prepovedani licenco za prekršek - Credit povezavo!

Snake2
06-04-10, 21:52
Kaj je problem, kot veste sem vam povedal vaš MOD je počasen in povzroča težave, zato me server sem z uporabo drugih MOD na vBulletin dokler ne spustite novo različico, ki je zato ni kreditna povezave!

Prosimo, ponovno moj račun email mi na to e-pošto, lahko težavo asap. Sem plačilni stranko in ne znajo ceniti pa napačno prepovedana.

Snake je moje uporabniško ime.

vBET
07-04-10, 11:13
Hello.

Prosimo, da naše opravičilo za vse nevšečnosti. Mi je poskušal stik z vami v različnih oblikah, vendar naša sporočila bila prezrta. Ne pozabite, da je vprašanje začelo meseci in zdaj vam je račun blokiran samo zato, ker ste prenehali odzivati, ko si bil ti sum za kršitev licenco. Vaš račun bo nazaj dati, ko bo situacija jasna. Če niste kršili naše licenco imate kaj skrbeti - imamo samo še za potrditev, da.

Kot smo si napisal, preden smo preverili vašo razlago o izklopljen vBET in smo ugotovili, da vBET se še vedno uporabljajo. Glede na vaš zahtevek, ki ga uporabljate nekatere druge mod smo še vedno prepričani, da je vBET, ki se uporablja na vašem forumu. In mislimo, da zato, ker je izhodna koda, ki jih vBET označena in vidimo našo oznake na vaš izhod HTML (ki smo ponovno v primeru prihodnjih preiskave). Ker je vaša izjava je v nasprotju tega, kar smo videli na vašem forumu imamo še vedno pravico za sum kršenja licence. Če jo želite preveriti moramo videti, kaj se v resnici dogaja mravelj, zato želimo, da ste ga zastavili o podrobnostih dostop do vašega Admin CP. Ustvarite lahko začasno račun za to ali spremembo gesla, da nekatere temp, če veste o varnostnih vprašanjih. Morda bomo potrebovali tudi FTP dostop, zdaj pa Admin CP je dovolj.

Še enkrat zelo žal za začasno račun in hvala, da ste začeli sodelovanje o tem vprašanju. Prav tako želimo rešiti vprašanje asap, še posebej, da je že potrebno veliko časa. Prosimo, da pošljete podatke vprašal tako da bomo lahko potrdili vašo različico, saj, kot že veste, vaš HTML izhod pravi nekaj drugega.

Snake2
07-04-10, 14:15
Ne, mis boste razumeli, v času, ko smo bili ne uporabljate svoj mod, smo bili testiranje, zdaj smo pa iz neznanega razloga kredit povezava ne deluje, lahko ne redownload kot ste nas prepovedana, ne moremo kupiti branding brezplačno, kot ste nas prepovedana. Torej, kako lahko to popraviti.

Kot ja, si pošiljajo elektronsko pošto, vendar imate ta forum nastavitev tako email doesnt poslali, ko bomo dobili PM ali odgovorite na sporočilo, čeprav nam to omogočajo, da v naši nadzorni plošči. Tako smo bili obveščeni ne odgovori, če smo prijavljeni

Bodisi ponovno, tako da lahko kupimo blagovne znamke ali brezplačno prenesete naš izdelek znova me ali oskrbo s kodo, tako da lahko dodam povezavo ročno.

Hvala.

Snake2
07-04-10, 22:49
Povezava se je vrnil, ni potrebe, da bi to postala drama. To je bila napaka, svoje nazaj, lahko dobimo skupaj zdaj.

vBET
07-04-10, 22:57
Razumemo vašo razlago. Še vedno je bila res resen sum o kršitvi licenco, ki, kot je uporaba kakršne koli programske opreme preko svoje dovoljenje, odobritev, je tudi zločin piratstva programske opreme. Ne rečem, da je bilo storjeno, le da obstaja sum, vaše prejšnje izjave so bile različne, da tisto, kar smo zapisali na vašem forumu in da moramo preveriti, kaj v resnici dogaja.
Mi lahko, da ugotovite, kaj je razlog za ne vidite povezave kredit na vašem forumu. Zato vas prosimo za vaše Admin dostop CP, tako da lahko sama določi kot kršitev ali ne. Upam, da bomo to rešili med vami in vBET ekipe. Če ste seznanjeni o varnostnih vprašanjih, prosimo ustvarite začasno geslo ali začasno računa.

Prosimo, upoštevajte, da smo, kjer stopite v stik tudi s svojo obliko forum stik. Smo res uporablja kakršen koli način za stike, ki smo jo našli, pred blokado vašega računa. Tako hitro, kot se ugotovi, da vprašanje ni licenca prekršek, boste dobili vaš račun nazaj z več časa za brezplačne nadgradnje - veliko večje, da je čas za blokiranje, da se ponovno nadomestilo vas dejansko neprijetnosti.

Prav tako menimo, da ni javno vprašanje. Torej, se obrnite na nas na to vprašanje po pošti ali PM samo. Seveda si lahko misliš drugače - v tem primeru vas prosimo, da o tem razpravljali v javnosti. Toda pisanje na več mestih v istem času, da bo bolj težko vzdrževati, zato vas prosimo, držijo en način komuniciranja. Hvala:)

Snake2
07-04-10, 23:09
Ni načina, dajem dostop tujec admin, na vseh. My server je moj in je moje zasebno podrobnosti.

Če vi navada ponovno svoj račun, saj je povezava je zdaj tam potem bom moral zahtevati sredstva nazaj na moje kreditne kartice.

To je ni tvoja stvar zakaj povezava ni bila kaže, razen se ta določi.

Vse, kar morate vedeti je povezava je zdaj delajo, konec. Imel sem simliar vprašanje s vbseo v preteklosti in jih preprosto prosil za to, da se določi, da ni bilo treba, da vohuni za mano.

Naj vedo, kako želite, da se ukvarjajo s tem, sem vesel, da bi dobili nadomestilo, če vi navada ponovno moj račun.

Všeč mi je vaš izdelek in ga želite kupiti za svoj 5 drugih forumih, ko sem dobil to delo 100%, tako da boste izgubili dobre stranke samo zato, ker vas zahteva za dostop do mojega strežnika, ki ni pošteno Michael.

vBET
08-04-10, 00:51
Ni načina, dajem dostop tujec admin, na vseh. My server je moj in je moje zasebno podrobnosti.

Če vi navada ponovno svoj račun, saj je povezava je zdaj tam potem bom moral zahtevati sredstva nazaj na moje kreditne kartice.

To je ni tvoja stvar zakaj povezava ni bila kaže, razen se ta določi.

Vse, kar morate vedeti je povezava je zdaj delajo, konec. Imel sem simliar vprašanje s vbseo v preteklosti in jih preprosto prosil za to, da se določi, da ni bilo treba, da vohuni za mano.

Naj vedo, kako želite, da se ukvarjajo s tem, sem vesel, da bi dobili nadomestilo, če vi navada ponovno moj račun.

Všeč mi je vaš izdelek in ga želite kupiti za svoj 5 drugih forumih, ko sem dobil to delo 100%, tako da boste izgubili dobre stranke samo zato, ker vas zahteva za dostop do mojega strežnika, ki ni pošteno Michael.

Prosimo, upoštevajte, da ne gre za vohunjenje, temveč o preverjanju pa pravni sporazum, ki je bila izvedena med obema stranema je bil počaščen ali ne. Prav tako upoštevajte, da se v primeru kršitve licence ni nihče usposobljen za vračilo - več nikogar, ki krši licenco dogovorili, da izgubijo svojo licenco in dodatno plačani za to. Vsaka stranka dogovorila o licenčne pogoje bi vedela, kaj mu je plačal.

To je tako kot če nekdo sposoditi avto - on ve, da je plačal, da ga imajo na nekaterih pogojih. Ne more trditi, da je plačal, da ga sposoditi, zato se mu zdi, da je njegova zdaj in on lahko naredi z njim kar hoče. Če mu ne bo dal nazaj, bo to zločin, tudi če je plačal za to zadolževanje. In ko se bo zmanjšal on ne more zahtevati, da se nihče ne zanima, zakaj se je odločil, da avto za sebe in vrnitev zahteva denar, ker so ob avto nazaj. Ja seveda - on se lahko zahteva karkoli hoče, in on lahko zahteva karkoli hoče, ampak govorilnice njegova terjatev in svoje zahteve nimajo tleh. In dejstvo, da je bil avtomobil, ki ga policija nazaj samo zato, ker je bil cut on doesnt pomeni, da se nič ne zgodi. "OK imaš avto zdaj tako, kaj zahtevate o Lets pozabi na vse in se veseli, da vidiš avto spet? - Nikoli ne bi videli še enkrat. - Imate srečo, da občutek sreče"

Zdaj vidite, smo našli, da je naš avto manjka ... Ampak smo imeli stik z osebo, ki je jahanje tako imenujemo in vprašati: Aloha - kako je vožnja? Menimo, da lahko imate težave s svojim motorjem ne bomo slišali ustrezno po telefonu, nam, kaj se dogaja. In smo dobili odgovor: "To je zato, ker zdaj sem jahanje na različnih avtomobilov". Preverili smo naše satelitsko navigacijo in izvedeli (na Google map;)), ki se voziš naš avto, tako da je nekaj narobe. Ampak še vedno domneva, da morda ni narobe gorivo, ali kaj podobnega. Tako smo spet klic, vendar ni odgovoril na telo. Se pošljete SMS, bomo poslali MMS, ugotovimo, da avto ima vgrajen faks in tudi pošiljanje faksov, vendar nobena od naših sporočil je odgovoril. In naše satelitske navigacije še vedno kažejo, da je stranka v resnici je jahanje naš avto. Torej so tako daleč, edino, kar lahko storimo je, da na daljavo onemogoči GPS sistema v njegov avto in sen sporočilo: "Dejanska uporaba avto ni varen za vas in verjetno kršijo naše interese Zavedamo se, da lahko imajo nekatera vprašanja z avtomobilom. motorja in še vedno se bojijo, da je naša lastnina zdrobljen z vami. Tako ne moremo, da boste lažje napredovanje v tem primeru. želimo pomagati pri reševanju problema z motorjem, vendar ne dobite odziva. Prosim, povejte nam, kjer želite ustaviti in bomo pa poslali mehanik, ki bodo videli pod masko in preverite, kaj je narobe ". In potem bomo čakali, dokler boste morali uporabiti GPS znova in odgovoriti na naša razmišljanja sporočil: »Lets upanje, da policija blokada ne bo tukaj potrebno".
Sedaj si dal naš avto v garažo, je ključavnica in da nam poveste, da se pravica lahko slišimo motor od vrat, toda nimamo pravice, da poglejte pod masko naš avto, saj je v vaši garaži in ni pošteno, da se smo tudi vprašati o dostopu do vaši garaži. Tudi, da se lahko preprosto spremenite ključavnico po tem. Tudi da ste se strinjali, da moramo pravico do vpogleda pa je naš avto uporablja primerno (glej licenčne pogodbe). Morali bi samo občutek srečo, da smo slišali bolj ali manj ustrezne zvočne zdaj in ne interesa, kaj se zgodi, da motor pred in ne interes, zakaj zvok ni niti, ki prihaja iz motorja. "Ne me vohun - to ni vaš interes, kaj delam s svojim avtomobilom in če ne bo dal mi GPS dostop nazaj bom razstrelil vse proč in vzel denar, ki sem plačal.."

Prosimo, upoštevajte, da se ne bomo vprašati vse, ki so vožnje naših avtomobilov za dostop do garaže. Mi ne povem, da je bil vaš namen, vendar menimo, izzvala, da sprejmejo te ukrepe. In ne mislimo, da lahko threating nam pomagajo pri tem vprašanju. Če se še nobena napaka bi denar šel nazaj, da vam (za tisto, kar nima nobene pravice), bo bolj uveljavljajo kot so: "Zdaj je zlomil na naše varna (ali goljufajo naš tajnik) in ukradel naš denar - nismo" t to želijo, zdaj pa moramo iti, da policija v tem primeru smo bili oropani ". Prosimo, da se strinjate, namere, izjave, dejanja in možne posledice.

Imamo zakonsko pravico, ki jo licenčne pogodbe za pregled pa je bila licenca niso kršene. Seveda se lahko odločimo, da ne bi to naredili, vendar pa nikoli ne bo zgodilo v javno izsiljevanje. Obstaja skupina ljudi, ki deluje na ta način - da objavijo grožnja, s prošnjo, da odloči bo svoje preprost način, ali njihovih težji način. Veliko držav se naučijo dolgo nazaj, da jih nikoli ne more pustiti jih ustrahujejo, ali groženj ne bo nikoli konec.
Prosimo, upoštevajte, da se bo ta strategija vam nasproti rezultate, ki jih potrebujete. Odprti smo za razpravo, čeprav je bila prezrta pred (to je tisto, kar se zgodi tukaj). Smo zaprti za vse grožnje in ustrezno spremeniti našo strategijo, v takih primerih. Če želite še razpravljati o tem vprašanju - prosim pospravil vse grožnje. Kot grožnjo menimo, da izjava o vsakršno dejanje, ki ni pravna v skladu z našim licenčno pogodbo, poljski zakon, zakon v vaši državi, ali potrebujejo goljufije / lažnih podatkov v plačilnem sistemu.

Cenimo, da razmislite o nakupu vBET tudi za 5 drugih forumih. Prosimo, upoštevajte, da se dovoljenja ni storila med seboj. Vsak je separatelly obravnava v katerem koli vidiku (namestitev, podpora, kršitev, nadgradnjo ...). Zdaj je bil vaš račun blokiran primaty celoti, saj imate v lasti le eno licenco, je bilo lažje, da zgrabite v zbirki podatkov, in ves čas menimo, da je le kot začasna rešitev, da začnete razpravo znova in rešiti vprašanje - kaj je naš primarni cilj vseh čas.

Prosimo, upoštevajte, da se skoraj vsako programsko opremo, ki ste že kdaj uporabljati in kdaj uporabiti, je / bo na nekaterih licenco. V nekaterih državah zakonodaja še ne omogoča uporabo programske opreme brez dovoljenja za to, kar pomeni, da je programska oprema mora imeti licenco (tudi to je brezplačno), ki se uporabljajo v tej državi.

Snake2
08-04-10, 00:55
Cenim vaš odgovor, ampak jaz še vedno dont razumeti, imam fiksno povezavo vprašanje, ni nič, da razišče, nisem zlom licenčno pogodbo, kot obstaja povezava.

Ni kršitev. To je bizare, vi navada celo pustiti mi kupiti več licenc, to je noro. Zakaj bi vsak poslovnež stop strank iz porabi več denarja. Čudno.

vBET
08-04-10, 00:59
Povezava se je vrnil, ni potrebe, da bi to postala drama. To je bila napaka, svoje nazaj, lahko dobimo skupaj zdaj.

Žal nismo videli to sporočilo, preden (nam je bil prejšnji odgovor). V tem trenutku majceno vedeti vaša uradna izjava o plačilu, da je vsak korak naprej.

Snake2
08-04-10, 01:01
Kaj misliš Michael?

Ni plačila vprašanje, smo veseli, če si preprosto račun deblokirati, da bomo lahko nadgradite na novo različico javnost danes, potem pa dobro, če bi dobili novih licenc za druge forume.

Veseli nas, brez plačila vprašanje hočejo račun spet dela.

Hvala!

vBET
08-04-10, 01:18
Cenim vaš odgovor, ampak jaz še vedno dont razumeti, imam fiksno povezavo vprašanje, ni nič, da razišče, nisem zlom licenčno pogodbo, kot obstaja povezava.

Ni kršitev. To je bizare, vi navada celo pustiti mi nakup blagovnih znamk prost, to je noro. Zakaj bi vsak poslovnež stop strank iz porabi več denarja. Čudno.

Prosimo, da nam zaupajo, da smo tudi počutijo zelo neprijetno, v dejanskem stanju. In, kot veste, zelo dobro je bil račun blokiran, da ne bo blok vaš možnost dodatnih nakupovanje, ampak da bi lahko za komunikacijo z vami še enkrat, ker je bila prezrta naša sporočila.

Naš prejšnji odgovor ni bil, da vas prepričati o čemerkoli, ampak da prikaže sliko razmer v upanju, da boste razumeli naša dejanja - ne odobri.

Razumemo in preverila, da si dal kredit povezavo (tisto, kar je očitno ni, ki ga motor vBET). To še vedno ne reši vprašanja pa je bil licence kršena (in imamo močne razloge, da tako mislim), v tem primeru imamo nekatere pravice, ki jih naš pravni dogovor. Pravicah, ki nam ne bo treba prositi za. Kršitev katerega nimamo, da razišče. Toda kot smo že kaj veste, mi nikoli ne bo odločil, da naj gre v nevarnosti. Zato vas prosimo, da nam svoje uradna izjava o vas plačilo za licenco vBET in potem bomo nadaljevali razpravo.

vBET
08-04-10, 01:21
Kaj misliš Michael?

Ni plačila vprašanje, smo veseli, če si preprosto račun deblokirati, da bomo lahko nadgradite na novo različico javnost danes, potem pa dobro, če bi dobili novih licenc za druge forume.

Veseli nas, brez plačila vprašanje hočejo račun spet dela.

Hvala!

Mogoče sem preprosto narobe razumela - v takih razmerah je žal za napako. Mislil sem, da vaš namen je bil, da se obrne plačilo. Imam 2 ponoči na moj čas in vprašanje ni lahka eno;)

Torej, samo, da je jasno - je vzvratno plačilo je v obravnavi ali ne?

Snake2
08-04-10, 01:23
Uradna izjava o plačilu? Jaz dont razumeti, kaj misliš. Sem že plačal. Jaz sem najti to res zoprno. Nimam veliko denarja in zdaj si me ustavi uporabo te programske opreme, in sem naredil nič narobe. Ogledate si lahko povezavo sem dodal, da se določi vprašanje. In sem plačal meseci.

Snake2
08-04-10, 01:24
Zakaj bi reverse plačilo, če imam delovno dovoljenje, ... nobenega razloga, hočem posodobitve, tako ne bo reverse plačilo, če sem srečen in licence ni prepovedana. :)

Prav tako nisem dobil sporočila, kot nisem prijavo za nekaj tednov, in ta forum doesnt pošiljate sporočila na moj e-poštni predal iz neznanega razloga.

Snake2
08-04-10, 01:33
Mislim, da je razlog normalno povezava ne deluje, je imamo spremenil predlogo, ki naredi vse avtorske pravice v skladu in na lepo polje, tako da morda povzroča težave.

Na primer;

moje predloge;

copyright 1 - copyright 2 - 3 copyright

normall vb predloge;

copyright 1
copyright 2
copyright 3

tako ali tako imate lepo povezujejo z veliko sidro besedila. tako da vse je dobro za vBET.

vBET
08-04-10, 01:56
Prosimo, upoštevajte, da nihče ne ustavi ga uporabljate vBET v tem trenutku. Vi ste jo uporabljate zdaj, in se uporablja ves čas, ko vprašanje obstajal in ga ni bilo odziva.

Kot smo zapisali ves čas celo namen blokiranja računa na tem forumu (ne blokira vBET uporabe - ste še vedno uporabljate zdaj) je razložiti situacijo. In to se zgodi samo zato, ker ste prenehali odgovor, s svojim zadnji odziv na ravni "izgubiti" (nisi napisal dobesedno -, da je bil samo naš vtis).

Da, vemo, da ste ga plačali za izdelek. Smo spraševali o vašem grožnjo, da boste odstranili plačila. Za tisto, kar po naših licenčno pogodbo, nimate prav, ko je licenca prekliče za prekršek. Torej, če bi tak preobrat lahko zgodi, da bi bilo goljufije so na plačilnem sistemu, in bi bilo potrebno veliko neprijetne posledice za vas.
Zato smo smo spraševali o tem - samo, da se prepričajte, da ste pripravljeni, da so goljufije ali ne.

Razumem, da nimate namena takih:) In tudi če je bila napisana, preden je bila izjava, ki ne spominja licenčno pogodbo.

OK, da - v tem primeru vas prosimo, šele obdržati pozornost na licenčne pogodbe in nas obvestite, če ste ugotovili, da je nekaj narobe na strani vBET. Če ste dolgo v tem poslu (verjamem, da to storite), potem veste, da je naša licenca zelo preprost v skladu z licenco možnosti za nekatere proizvode, tako da mi ni nič nenavadnega. To je, kako izgleda ant trgu programske opreme pa je bila narejena na ta način po zakonu in boju proti piratstvu programske opreme. Vaš račun bo unbanned jutri (žal, ampak se morajo končati nekaj stvari, zdaj pa je skoraj 3 ponoči na moj čas). Prosim, spomni me če pozabim (ne pošiljajte opomnik sedaj - predvidevam, da na naš e-poštni račun je veliko pošte od vas o tem vprašanju, tako da bo sem jo odstraniti).

Še enkrat zelo žal za vse vaše težave in upamo, da tudi če jih ne odobri naš način, vam razumeti, zakaj smo te korake in morda celo dol globoko cenim, da smo samo začasno zaradi prepovedi ne licence prekliče z vsemi drugimi možne ukrepe. ..
To je bilo samo, da je sam občutek boljši;)

V primeru kakršnih koli vprašanj s vBET, vas prosimo, da pošljete prispevkov v reševanje ali dele poročila napako:)

IZDAL:
Pravkar sem našli svoje prejšnje delovno mesto - hvala za note. Prosimo, da ostali na ravni PM ali težav v oddelku, če bo nova verzija vBET imajo isto vprašanje.

Snake2
08-04-10, 01:58
Hvala vam. :)

vBET
08-04-10, 15:34
Done - zabavali:) Upam, da nova različica bo ustrezala vašim uspešnost pričakovanja.

Snake
08-04-10, 15:43
Kako ustaviti urls so prevedeni v tej različici, kot sem ga vprašal, preden tukaj> http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/436-how-disable-translated-urls.html

To bi bilo res možnost v admincp.

vBET
08-04-10, 15:46
Prosimo, odprite novo temo za to funkcijo v zahteve - naš odgovor je lahko koristno tudi za druge uporabnike.

Snake
08-04-10, 15:47
Sem že nit odprta, da je povezava za to!

vBET
08-04-10, 15:49
Oprosti - sem tam dogaja;)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1