Zobraziť plnú verziu: Zakázaný pre porušenie licencie - Kreditné odkaz!
V čom je problém, ako viete, som vám povedal váš MOD je pomalý a spôsobuje mi problémy so servermi, takže som pomocou ďalších MOD na vBulletin až po vydaní novej verzie, to je dôvod, prečo nie je kreditná odkaz!
Prosím, znovu Môj účet napíšte mi na tento e-mail tento problém vyriešiť čo najskôr. Som platiaci zákazník, a ani nevedia, kedy boli zakázané zle.
Snake je moje užívateľské meno.
Dobrý deň.
Venujte prosím naše ospravedlnenie za všetky nepríjemnosti. My sa snažila kontaktovať v mnohých podobách, ale naše správy boli ignorované. Prosím, majte na pamäti, že táto otázka začala mesiaci a teraz si účet zablokovaný len preto, že ste prestal reagovať, keď sa budete podozrenie na porušenie licencie. Váš účet bude vrátená, ak bude situácia jasná. Ak ste však porušila licenciu sa nemáte čoho báť - budeme musieť potvrdiť.
Ako sme písali skôr, ako ste si skontrolovať svoje vysvetlenie vypnutý vBET a my sme zistili, že vBET sa stále používa. Proti svojmu tvrdenie, že užívate iné mod si stále myslí, že je vBET, ktorý sa používa na svojom fóre. A myslíme si, že preto, že výstup kód vygenerovaný vBET je označené a vidíme našu značku na výstup HTML (ktoré sme zálohované v prípade budúcej vyšetrovaní). Pretože váš výrok je proti, čo vidíme na forum ešte máme právo sa domnievať, porušovanie licencie. Pozrieť sa na to musíme pozrieť, čo sa naozaj deje, že mravec je dôvod, prečo chceme, aby sa vás opýtať na vaše prístupové údaje správcu CP. Môžete si vytvoriť dočasný účet za to, alebo zmena hesla k niektorým temp, ak ste si vedomí, o bezpečnostných otázkach. Možno budeme potrebovať aj FTP prístup, ale teraz to správca CP je dosť.
Ešte raz moc ľúto pozastavený účet a vďaka, že ste začal spolupracovať v tejto oblasti. Chceme tiež vyriešiť problém čo najskôr, a to najmä, že to trvá už veľa času. Prosím pošlite spýtal dát, takže budeme schopní potvrdiť vašu verziu, pretože ako už viete, HTML výstupu hovorí niečo iné.
Nie, zle ste pochopil, v čase, keď sme sa pomocou mod, sme testovali, teraz sme ale z nejakého dôvodu úveru odkaz nefunguje, nemôžeme redownload, ako vám zakázaný nás, nemôžeme kupovať značky voľný ako ty zakázaný nás. Takže, ako môžeme vyriešiť.
Ako áno, ste posielať e-maily, ale musíte nastaviť, aby toto fórum email doesnt poslať, keď sa dostaneme PM alebo odpovedať na správu, hoci nám umožňuje, že v našom ovládacom paneli. Takže sme neboli oznámené na odpoveď, ak sme prihlásený
Buď znovu, takže si môžeme kúpiť branding zadarmo alebo si stiahnuť náš výrobok znovu alebo dodávky ma s kódom, aby som mohol pridať odkaz ručne.
Vďaka.
Odkaz je späť, nie je potrebné sa obrátiť na toto drámu. Bola to chyba, jeho chrbte, môžeme sa spolu teraz.
Chápeme vaše vysvetlenie. Ešte tam bolo naozaj vážne podozrenie o porušení licencie, ktoré ako použitie akéhokoľvek softvéru, za jeho schválenie licencie, je zločin softvérového pirátstva. Nechceme tvrdiť, že bol spáchaný, iba to, že tam je podozrenie, vaše predchádzajúce vyhlásenie, že boli rôzne, čo sme zaznamenali na forum a my musíme kontrolovať, čo sa naozaj deje.
Sme schopní zistiť, čo je dôvodom nie je vidieť úveru odkaz na vaše fórum. To je dôvod, prečo sme vás požiadať o váš správcu CP prístup, aby sme mohli určiť ako porušenie, alebo nie. Dúfam, že môžeme vyriešiť medzi vami a vBET tímu. Ak viete, že o bezpečnostných otázkach, prosím vytvorenie dočasného hesla alebo dočasný účet.
Vezmite prosím na vedomie, že v prípade kontaktovať aj svoju vlastnú podobu fóra kontakt. Sme naozaj používa nejaký spôsob kontaktu, ktorý sme našli, pred zablokovanie vášho účtu. Tak rýchlo, ako bude stanovené, že táto otázka nie je porušením licencie, dostanete svoj účet späť o ďalší čas na upgrade zdarma - oveľa väčšie, že doba blokovania, znovu si kompenzovať aktuálne problémy.
Tiež si myslíme, že nie je vecou verejnou. A tak nás prosím kontaktujte v tejto záležitosti poštou alebo len hodín. Samozrejme si môžete myslieť iným spôsobom - v takomto prípade neváhajte a diskutovať o tom na verejnosti. Ale písanie na niekoľkých miestach súčasne, aby bolo ťažšie udržať, tak prosím držte sa jedným zo spôsobov komunikácie. Vďaka:)
Neexistuje spôsob, ako dávam cudzie admin prístup vôbec. Môj server je môj, a to je moja súkromná informácie.
Ak ste zvyknutý obnoviť môj účet, pretože odkaz je teraz tam potom budem musieť žiadať o finančné prostriedky späť na svojej kreditnej karty.
Je to nič nie je, prečo sa spojenie sa nezobrazuje, ako je stanovené.
Všetko, čo potrebujete vedieť, je spojenie funguje teraz koniec. Mal som problém s simliar vBSEO v minulosti a oni jednoducho požiadal o to, aby sa stanovuje, že sa nemusí Spy na mňa.
Dajte mi vedieť, ako chcete riešiť to, som rád, aby sa náhrady, ak ste zvyknutý obnoviť môj účet.
Páči sa mi vaše produkty a chcete si kúpiť pre svoju 5 ďalších fórach, keď som si to 100% práce, tak prídete o dobrého zákazníka len preto, že požiadavka na prístup k svojmu serveru, ktorý nie je fér Michael.
Neexistuje spôsob, ako dávam cudzie admin prístup vôbec. Môj server je môj, a to je moja súkromná informácie.
Ak ste zvyknutý obnoviť môj účet, pretože odkaz je teraz tam potom budem musieť žiadať o finančné prostriedky späť na svojej kreditnej karty.
Je to nič nie je, prečo sa spojenie sa nezobrazuje, ako je stanovené.
Všetko, čo potrebujete vedieť, je spojenie funguje teraz koniec. Mal som problém s simliar vBSEO v minulosti a oni jednoducho požiadal o to, aby sa stanovuje, že sa nemusí Spy na mňa.
Dajte mi vedieť, ako chcete riešiť to, som rád, aby sa náhrady, ak ste zvyknutý obnoviť môj účet.
Páči sa mi vaše produkty a chcete si kúpiť pre svoju 5 ďalších fórach, keď som si to 100% práce, tak prídete o dobrého zákazníka len preto, že požiadavka na prístup k svojmu serveru, ktorý nie je fér Michael.
Vezmite prosím na vedomie, že nejde o špionáž, ale o kontrole nie je právne záväznej dohode, ku ktorej došlo medzi našimi dvoma stranami bol poctený, alebo nie. Ďalej upozorňujeme, že v prípade porušenia licenčných nikto nie je kvalifikovaný pre náhrady - ďalší, kto porušil licenčné súhlasil, že uvoľnené jeho licencie a navyše zaplatili za to. Každý zákazník sa dohodli na licenčných podmienok vedieť, čo ich platia.
Je to ako keď niekto požičať auto - vie, že platí, že na niektorých podmienok. On nemôže tvrdiť, že sa oplatí si ho požičať, tak on si myslí, že to je jeho a on teraz môže robiť, čo chce. Ak sa nebude dať späť, bude to trestný čin, aj keď to platí pre požičiavanie. A keď on bude zníženie nemôže tvrdiť, že nikto by sa mala zaujímať, prečo sa rozhodol vziať auto pre seba a dopytu peniaze vrátiť, pretože sa s autom späť. Áno, samozrejme - môže tvrdiť, čo chce, a môže požadovať, čo chce, ale Booth jeho tvrdenia a jeho požiadavky nemajú žiadne krajine. A skutočnosť, že auto bolo vrátené políciou len preto, že on doesnt rez znamená, že sa nič nedeje. "OK máš auto, takže teraz to, čo žiadate o Poďme zabudnúť na všetko a byť radi, že ste vidieť auto znovu? - Ste nikdy vidieť znovu. - Máte šťastie, tak pocit šťastia"
Teraz vidíte, sú naše, že naše auto chýba ... Ale my sme mali kontakt na osobu, ktorá je na koni tak si zavolať a opýtať sa: Aloha - ako jazdiť? Myslíme si, že môžete mať problémy s motorom, nepočujeme ju vhodne po telefóne, dajte nám prosím vedieť, čo sa deje. A dostaneme odpoveď: "Je to preto, že teraz som išiel na iné auto." Skontrolovali sme naše satelitnej navigácie a zistiť (na Google máp;)), že ste na koni naše auto, takže je niečo zle. Ale napriek tomu za to, že možno nie je zlé palivo, alebo niečo takého. Takže hovoríme znovu, ale žiadne telo odpovedal. Sa posielať SMS, MMS pošleme, zistíme, že auto má nainštalovaný fax a tiež poslať fax, ale žiadny z našich správ bola zodpovedaná. A naše satelitná navigácia stále ukazuje, že zákazník v skutočnosti ide naše auto. Tak je tak ďaleko, jediné, čo sme mohli urobiť, bolo na diaľku vypnúť GPS v aute a sen správa: "Skutočné využívanie vozidla nie je bezpečné pre Vás a pravdepodobne v rozpore s našimi záujmami, sme pochopili, že môžete mať nejaké problémy s autom. motor a ešte sa bojí, že náš majetok bol rozbitý si. Takže nemôžeme vás jednoduchšie pokrok v tejto situácii. Chceme vám pomôcť pri riešení problému s motorom, ale sa nič nedeje. Prosím, povedzte nám, kde chcete zastaviť, a pošleme tam z mechanik, ktorý bude vidieť pod maskou a skontrolovať, čo je zle. " A potom budeme čakať, až budete potrebovať GPS a znovu odpovedať na naše posolstvo myslenie: "Dúfajme, že policajná blokáda nebude treba tu."
Teraz môžete dať naše auto do garáže, zamknúť a hovorí nám, že právo môžeme počuť motor od brány, ale nemáme právo nahliadnuť pod maskou, pretože naše auto je v garáži, a to nie je spravodlivé, že Dokonca sme sa opýtať prístup do garáže. Aj to je možné jednoducho zmeniť zámok po tom. Dokonca, že ste sa dohodli, že budeme musieť právo kontrolovať to náš automobil je používaný správne (pozri licenčná zmluva). Proste sme mali cítiť šťastní, že počujeme viac či menej vhodným zvukovým teraz a nemajú záujem, čo sa deje v motore pred a nemajú záujem, prečo sa zvuk ani z motora. "Nič ma spy - nie je záujem, čo robím so svojím autom a keď nebudete mi GPS prístup späť som sa vyhodiť všetko, čo ďalej, vzal peniaze, ktoré som zaplatil .."
Vezmite prosím na vedomie, že nemáme pýtať každý, kto ide naše vozidlá pre prístup do garáže. Nechceme povedať, že je to tvoj zámer, ale cítime vyprovokoval, aby sa týchto akcií. A my si nemyslíme, že threating nám môže pomôcť v tejto problematike. Ak ani žiadnym omylom peniaze by sa vrátiť k vám (čo ste si žiadne právo), to bude viac uplatňuje ako: "Teraz sa rozbil na naše bezpečie (alebo podvádzal naše sekretárka) a ukradol peniaze - sme to Nechcem to, ale teraz musíme ísť na políciu s týmto prípadom boli sme okradnutí. " Prosím, zvážte svoj súhlas, zámery, vyhlásenie, akcie a možné dôsledky.
Máme právny nárok daný licenčnej zmluvy pre kontrolu sa licencia nie je porušená. Samozrejme sa môžeme rozhodnúť, že to urobiť, ale to sa nikdy nestane verejnoprávna vydierania. Je tu skupina ľudí, ktorá pôsobí tak - zverejniť hrozbu, žiadať, aby rozhodnutie bude ich jednoduchý spôsob, alebo ich tvrdo. Mnohé krajiny už dávno učia, že nikdy nemôže nechať zastrašiť, alebo hrozby nikdy neskončí.
Vezmite prosím na vedomie, že táto stratégia sa dá proti výsledkom, ktoré potrebujete. Sme otvorení pre diskusiu, aj keď to bolo ignorované skôr (to je to, čo sa deje tu). Máme zatvorené pre všetky hrozby a vhodne upraviť naše stratégie v týchto prípadoch. Ak si chcete ešte diskutovať o tejto otázke - prosím dať preč všetky hrozby. Ako hrozbu považujeme vyhlásenie o prijatí akéhokoľvek konania, ktoré nie je v súlade s naším právnym licenčnej zmluvy, poľské právo, právo vo vašej krajine, alebo vyžadujúce podvodu / nepravda v platobného systému.
Sme radi, že ste zvážiť nákup vBET aj pre 5 ďalších fórach. Vezmite prosím na vedomie, že licencia sa nedopustil medzi sebou. Každá z nich je zaobchádzané separatelly v každom aspekte (inštalácia, podpora, porušenie, upgrade ...). Práve teraz si primáty účet bol zablokovaný plné, pretože vlastní len jednu licenciu, bolo to jednoduchšie, že chytiť do databázy a po celú dobu považujeme len za dočasné riešenie, aby znovu začať diskusiu a riešenie problému - to, čo je naším primárnym cieľom všetkých času.
Vezmite prosím na vedomie, že takmer každý softvér, ktorý ste niekedy, a niekedy používať je / bude na niektorých licencie. V niektorých krajinách dokonca ani zákon umožňuje používať softvér bez licencie za to, čo znamená, že softvér musí mať licenciu (aj keď to je zadarmo), aby bol použiteľný v tejto krajine.
Vážim si vašej odpovede, ale stále nerozumie, mám pevné väzby problém, nie je nič vyšetrovať, nie som porušenia licenčnej zmluvy, ako je odkaz.
Neexistuje žiadny priestupok. To je bizare, zvyknutý si dokonca nechal ma kúpiť ďalšie licencie, je to šialené. Prečo by každý podnikateľ prestane zákazníkom z míňať viac peňazí. Divný.
Odkaz je späť, nie je potrebné sa obrátiť na toto drámu. Bola to chyba, jeho chrbte, môžeme sa spolu teraz.
Ospravedlňujeme sme sa videli túto správu skôr (boli sme predchádzajúcej odpovedi). V tejto chvíli malý, potrebujeme poznať vaše oficiálne vyhlásenie o platbu urobili nejaké ďalší krok.
Čo tým myslíš Michael?
Neexistuje žiadna platba problém, sme radi, keď si jednoducho odblokuje účet, tak môžeme novú verziu upgradovať na verziu dnes, potom sa v prípade dobrej získať nové licencie na iných fórach.
Sme radi, nie je platba vydať len chcete účet opäť pracovať.
Ďakujem vám!
Vážim si vašej odpovede, ale stále nerozumie, mám pevné väzby problém, nie je nič vyšetrovať, nie som porušenia licenčnej zmluvy, ako je odkaz.
Neexistuje žiadny priestupok. To je bizare, zvyknutý si dokonca nechal ma kúpiť branding zadarmo, je to šialené. Prečo by každý podnikateľ prestane zákazníkom z míňať viac peňazí. Divný.
Prosím, ver nám, že sme sa tiež cíti veľmi nepríjemne v konkrétnej situácii. A ako viete veľmi dobre, bol účet zablokovaný, aby zablokovať možnosť ďalšieho nakupovania, ale musí byť schopný komunikovať s vami znovu, pretože naše správy boli ignorované.
Naše predchádzajúce odpoveď nebola presvedčiť vás o ničom, ale tak, aby zobrazoval obraz situácie, dúfam, že pochopíte naše akcie - a to schváli.
Chápeme, a skontrolovať, že ste dal úver odkaz (to, čo je zrejmé, nie je zo strany motora vBET). To stále nerieši problém sa povolenie bol porušený (a máme závažné dôvody na to, že áno), v tomto prípade máme niekoľko práv, ktoré naše právne dohody. Práva, ktorá sa nemusí žiadať. Porušenie ktoré nemáme vyšetrovať. Ale ako už sme vám vedieť, že sme sa nikdy rozhodnúť, nechať to byť v ohrození. Tak prosím, daj nám svoje oficiálne vyhlásenie o vás platby za licenciu vBET a potom budeme pokračovať v našej diskusii.
Čo tým myslíš Michael?
Neexistuje žiadna platba problém, sme radi, keď si jednoducho odblokuje účet, tak môžeme novú verziu upgradovať na verziu dnes, potom sa v prípade dobrej získať nové licencie na iných fórach.
Sme radi, nie je platba vydať len chcete účet opäť pracovať.
Ďakujem vám!
Možno som zle pochopil jednoduché - v takej situácii, sorry za chybu. Myslel som si, že váš zámer je, aby so spätnou platbou. Mám 2 v noci na svoj čas, a problém to nie je ľahký;)
Tak len aby bolo jasné - cúva platby za odplatu alebo nie?
Úradné potvrdenie o zaplatení? I dont pochopiť, čo máte na mysli. Už som zaplatil. Ja som nájsť to naozaj nepríjemné. Nemám moc peňazí, a teraz ste ma zastaviť pomocou tohto programu a ja som neurobil nič zlého. Môžete vidieť odkaz som pridal opraviť problém. A ja som zaplatil pred niekoľkými mesiacmi.
Prečo by som so spätnou platbou, keď mám pracovné povolenie ... žiadny dôvod, chcem aktualizácia tak nebudú realizované platby, či som šťastná a licencie nie je zakázané. :)
Tiež som nedostal správy, ako som sa prihlásiť na pár týždňov a toto fórum doesnt posielať správy na môj e-mailovej schránky z nejakého dôvodu.
Myslím, že dôvod, prečo normálne odkaz nefunguje, je máme upravené šablóny, ktorá robí všetko autorské práva v rade a v peknej krabici, takže možno spôsobuje problémy.
Napríklad;
Môj vzor;
Copyright 1 - copyright 2 - 3 Copyright
normall vb šablóny;
Copyright 1
Copyright 2
Autorské práva 3
V oboch prípadoch máte pekné spojenie s veľkou kotva text. takže je dobré pre vbet.
Vezmite prosím na vedomie, že nikto sa zastaví používate vBET v tejto chvíli. Používate ju a používa to v čase, keď problém existuje, a vy sa nezodpovedá.
Ako sme písali celú dobu celý zámer zablokovanie vášho účtu na tomto fóre (neblokuje vBET použitie - môžete stále používať dnes) bolo vysvetliť situáciu. A to sa stalo len preto, že ste prestal odpovedať, sa svoju poslednú odpoveď na úrovni "stratiť" (ste to napísal doslova - to bol len náš dojem).
Áno, my vieme, že ste zaplatili za produkt. Spýtali sme sa o svoje hrozbe, že budete odstrániť platbu. Za to, čo podľa našich licenčnej zmluve nemáte žiadne právo, ak je licencia zrušená pre porušenie. Takže ak taký zvrat by mohlo stať, že by bolo podvodu o platobnom styku, a to by zobralo mnoho nepríjemných dôsledkov pre vás.
To je dôvod, prečo sme sa pýtali na to - len pre istotu ste ochotní z podvodu, alebo nie.
Chápem, že ste nič také v úmysle:) A aj keby to bolo napísané skôr, než to bolo vyhlásenie pripomínajú, licenčnej zmluvy.
OK, takže - v takom prípade, prosím, len udržať pozornosť na licenčné zmluvy, a dajte nám prosím vedieť, ak zistíte, že je niečo v neporiadku na strane vBET. Ak ste dlho v tomto odbore (verím, že áno), potom viete, že naša licencia je rýchle podľa licencie možností u niektorých výrobkov, a tak sme to nič neobvyklé. To je, ako vyzerá trh softvér mravec to bol urobil toto miesto podľa zákona a boja proti softvérovému pirátstvu. Váš účet bude odbanovania zajtra (sorry, ale musí dokončiť niektoré veci teraz a to je takmer 3 v noci na môj čas). Prosím, pripomínajú mi, keď som zabudol (neposielajte pripomienka teraz - predpokladám, že na náš e-mailový účet, je veľa mailov od vás o tejto problematike, tak som sa jednoducho odstrániť).
Ešte raz moc ľúto všetky problémy a dúfame, že aj keď to neschváli našu cestu, vy pochopíte, prečo sme tieto kroky, a možno dokonca aj hlboko oceňujú, že si len robil dočasné zablokovanie účtu nie je licenciu odvolať sa všetky ďalšie možné kroky. ..
To bolo len preto, aby sa sám cítil lepšie;)
V prípade akýchkoľvek problémov s vBET, neváhajte a pošlite príspevkov pri riešení problémov alebo časti bug report:)
Úpravy:
Len som nájsť svoj predchádzajúci príspevok - vďaka za poznámku. Prosím, dal zvyšok na PM úrovni alebo na riešenie problémov, ak vBET nové verzie bude mať rovnaký problém.
Hotovo - bavte sa:) Dúfam, že nová verzia bude vyhovovať vašim očakávaniam.
Ako zabránim tomu, adresy URL, bol preložený v tejto verzii ako Pýtal som sa predtým, než tu> http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/436-how-disable-translated-urls.html
To by malo byť naozaj možnosť admincp.
Prosím, otvorte nové vlákno v tejto tieto požiadavky - naša odpoveď môžu byť užitočné aj pre ostatných užívateľov.
Ja už mám otvorené vlákno, ktoré je odkaz na to!
Ospravedlňujeme sa - budem tam;)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):