PDA

Zobacz pełną wersję: Zbanowany za naruszenie licencji - link kredytowe!

Snake2
06-04-10, 21:52
Co to jest problem, jak wiecie, powiedziałem Ci MOD jest powolny i powodując mnie problemy z serwerem, więc jestem przy użyciu innych MOD w vBulletin do momentu zwolnienia nowej wersji, dlatego nie ma związku kredytów!

Prosimy o przywrócenie mojego konta e-mail mnie na ten e-mail, aby rozwiązać ten problem jak najszybciej. Jestem płatniczej klienta i nie docenić zakazem niesłusznie.

Snake jest moją.

vBET
07-04-10, 11:13
Hello.

Proszę Przepraszamy za wszelkie niedogodności. Mamy próbował skontaktować się z Tobą w wielu formach, ale nasze wiadomości został zignorowany. Należy pamiętać, że problem zaczął miesięcy temu, a teraz konto jest zablokowane tylko dlatego, że przestał odpowiadać, gdy podejrzany o naruszenie licencji. Twoje konto zostanie zwrócona, gdy sytuacja będzie jasna. Jeśli nie naruszył naszą licencję masz się czym martwić - po prostu musimy potwierdzić.

Jak pisaliśmy, zanim sprawdziliśmy swoje wyjaśnienia na temat wyłączona vBET i odkryliśmy, że vBET jest nadal używany. Przeciw twierdzą, że używasz innego mod nadal uważamy, że jest vBET która jest wykorzystywana na forum. I myślimy, że ponieważ kod generowane przez vBET jest zaznaczone i widzimy nasz znak na wyjście HTML (które mamy kopie zapasowe w przypadku przyszłych badań). Ponieważ oświadczenie jest niezgodne z tym, co widzimy na forum nadal mamy prawo podejrzewać naruszenie licencji. Aby to sprawdzić, musimy zobaczyć, co naprawdę dzieje się mrówki, dlatego chcemy zapytać o szczegóły dostęp do Admin CP. Można tworzyć tymczasowe konto w tym lub zmianę hasła do niektórych temp, jeśli są świadomi o kwestie bezpieczeństwa. Być może będziemy musieli również dostęp do FTP, ale teraz Admin CP jest wystarczające.

Jeszcze raz bardzo przepraszam za zawieszone konto i dzięki, że rozpoczęliśmy współpracę w tej sprawie. Chcemy także, aby rozwiązać problem jak najszybciej, zwłaszcza że ma już dużo czasu. Prosimy o przesłanie danych zapytał więc będziemy w stanie potwierdzić wersji, bo jak już wiesz HTML wyjście mówi coś innego.

Snake2
07-04-10, 14:15
Nie, źle rozumiane, w czasie nie byliśmy za pomocą mod, byliśmy badania, teraz jesteśmy, ale z jakiegoś powodu link kredytowej nie działa, nie możemy ponownie pobrać jak zakazano nam, nie możemy kupić marki swobodnie, jak zakazane nas. Więc jak możemy to naprawić.

Jak tak, to nie wysyłać e-maile, ale trzeba tę konfigurację forum tak robi wysłać e-mail, gdy mamy PM lub odpowiedzieć na wiadomość, mimo nas umożliwiając w naszym panelu sterowania. Więc nie zostały zgłoszone do odpowiedzi, jeśli nie zalogowany

Albo przywrócić więc możemy kupić marki bezpłatnie lub pobrać produkt ponownie lub dać mi kod tak mogę dodać link ręcznie.

Dzięki.

Snake2
07-04-10, 22:49
Link do tyłu, nie ma potrzeby, aby taki sposób dramat. To był błąd, plecach, możemy dogadać się teraz.

vBET
07-04-10, 22:57
Rozumiemy wyjaśnienia. Tak było naprawdę poważne podejrzenie o naruszenie licencji, która, jak korzystanie z oprogramowania po jego zatwierdzeniu licencji, jest także przestępstwem piractwa komputerowego. Nie mówimy, że zostało popełnione, tylko, że istnieje podejrzenie, poprzednie wypowiedzi były różne, że to, co zauważył na swoim forum i musimy sprawdzić, co naprawdę się dzieje.
Jesteśmy w stanie dowiedzieć się, co jest powodem nie widoczny odsyłacz kredyt na forum. Dlatego prosimy o podanie Admin dostęp CP więc możemy określić jako naruszenie, czy nie. Nadzieję, że możemy go rozwiązać między tobą a zespół vBET. Jeżeli wiesz o kwestie bezpieczeństwa należy utworzyć hasło tymczasowe lub tymczasowe konto.

Należy pamiętać, że tam, gdzie kontakt również przez własne formularz kontaktowy forum. Naprawdę używane jakikolwiek sposób kontaktu, które znaleźliśmy, przed zablokowaniem konta. Tak szybko, jak to zostanie ustalone, że sprawa nie jest naruszeniem licencji, otrzymasz konto z powrotem dodatkowy czas na darmowe aktualizacje - dużo większy, że czas blokowania ponownego rekompensuje rzeczywiste niedogodności.

Ponadto uważamy, że nie jest to emisja publiczna. Więc prosimy o kontakt w tej sprawie za pośrednictwem poczty lub PM tylko. Oczywiście można myśleć w inny sposób - w takim przypadku prosimy, aby to omówić na forum publicznym. Ale pisanie w kilku miejscach w tym samym czasie, uczynić je bardziej trudne do utrzymania, więc proszę trzymać się jednego sposobu komunikacji. Dzięki:)

Snake2
07-04-10, 23:09
W żaden sposób nie daję dostęp administracyjny obcego, na wszystkich. Mój serwer jest mój i to jest moje prywatne dane.

Jeśli wont przywrócić moje konto, ponieważ link jest teraz tam wtedy muszę ubiegać się o fundusze z powrotem na mojej karty kredytowej.

To nie twoja sprawa, dlaczego związek nie pokazując innym, niż jest stała.

Wszystko, co musisz wiedzieć, to łącze działa teraz, koniec. Miałem simliar problem z vbseo w przeszłości i po prostu na pytanie o to, który zostanie ustalony, nie potrzeba do szpiegowania mnie.

Daj mi znać, jak chcesz sobie z tym poradzić, cieszę się, aby uzyskać zwrot, jeśli wont przywrócić moje konto.

Podoba mi się twój produkt i chcesz kupić dla mojego 5 innych forach, kiedy i uzyskać tej pracy 100%, więc stracisz dobrego klienta tylko dlatego, że zapotrzebowanie na dostęp do mojego serwera, który nie jest sprawiedliwe Michael.

vBET
08-04-10, 00:51
W żaden sposób nie daję dostęp administracyjny obcego, na wszystkich. Mój serwer jest mój i to jest moje prywatne dane.

Jeśli wont przywrócić moje konto, ponieważ link jest teraz tam wtedy muszę ubiegać się o fundusze z powrotem na mojej karty kredytowej.

To nie twoja sprawa, dlaczego związek nie pokazując innym, niż jest stała.

Wszystko, co musisz wiedzieć, to łącze działa teraz, koniec. Miałem simliar problem z vbseo w przeszłości i po prostu na pytanie o to, który zostanie ustalony, nie potrzeba do szpiegowania mnie.

Daj mi znać, jak chcesz sobie z tym poradzić, cieszę się, aby uzyskać zwrot, jeśli wont przywrócić moje konto.

Podoba mi się twój produkt i chcesz kupić dla mojego 5 innych forach, kiedy i uzyskać tej pracy 100%, więc stracisz dobrego klienta tylko dlatego, że zapotrzebowanie na dostęp do mojego serwera, który nie jest sprawiedliwe Michael.

Należy pamiętać, że nie chodzi o szpiegostwo, ale o sprawdzenie czy prawne porozumienie, które zostało zawarte pomiędzy naszymi dwoma stronami został uhonorowany, czy nie. Ponadto należy pamiętać, że w przypadku naruszenia licencji nikt nie kwalifikuje się do refundacji - więcej każdy, kto narusza licencji zgodził się na luźne jego licencji, a dodatkowo z tego tytułu. Każdy klient zgodził się na warunki licencji, wiedząc, co on płaci za.

To jest tak jak kiedy ktoś pożyczyć samochód - on wie, że zapłacił go mieć w niektórych kategoriach. On nie może twierdzić, że zapłacił pożyczyć, więc myśli, że to jego teraz i może zrobić z nim co chce. Jeśli nie będzie go oddać, będzie to przestępstwo, nawet jeśli zapłacił za wypożyczenie go. A kiedy miał być zabity, że nie może twierdzić, że nikt nie powinien być zainteresowany, dlaczego zdecydował się wziąć samochód dla siebie i zwrot gotówki popytu, ponieważ są one jeżdżenia samochodem z powrotem. Tak, oczywiście - może się ubiegać co chce i może żądać, co chce, ale stoisko jego roszczenia i jego żądania nie mają ziemi. A fakt, że samochód został zwrócony przez policję tylko dlatego, że cięcia nie robi oznacza, że nic się nie dzieje. "OK masz samochód teraz to co starasz się o Pozwala zapomnieć o wszystkim i być szczęśliwy, że ponownie zobaczyć samochód - nigdy nie mógł zobaczyć to jeszcze raz -. Masz szczęście tak się za szczęściarza"

Teraz widzisz, odnajdziemy, że nasz samochód brakuje ... Ale nie mieliśmy kontaktu do osoby, która jedzie to więc zadzwonić i zapytać: Aloha - jak to jest jeździć? Uważamy, że możesz mieć kłopoty z silnikiem nie słyszymy go odpowiednio przez telefon, poinformuj nas o tym co się dzieje. I otrzymujemy odpowiedź: "To dlatego, że teraz jadę na inny samochód". Sprawdzaliśmy naszą nawigacji satelitarnej i dowiedzieć się (na mapie Google;)), że jeździ samochód więc coś jest nie tak. Ale nadal zakłada, że być może nie jest złe paliwo, czy coś takiego. Tak więc zadzwonić ponownie, ale nie ciała odpowiedzi. Se wysłać SMS, wysyłamy MMS, dowiadujemy się, że samochód ma zainstalowany faks, a także wysłać faks, ale żaden z naszych wiadomości została wysłuchana. A nasze nawigacji satelitarnej jeszcze wykazać, że klient rzeczywiście jedzie nasz samochód. Więc jest tak daleko, jedyne co możemy zrobić to zdalnie wyłączyć system GPS w samochodzie i wiadomość sen: "Rzeczywiste wykorzystanie samochodu nie jest bezpieczne dla ciebie i prawdopodobnie naruszają nasze interesy Rozumiemy, że możesz mieć pewne problemy z samochodem. silnika i nadal boją się, że nasz majątek został złamany przez Ciebie. Tak więc nie możemy Ci łatwiej iść do przodu w tej sytuacji. Chcemy pomóc w rozwiązaniu problemu z silnikiem, ale nie dostaniesz odpowiedzi. Proszę nam powiedzieć, gdzie chcesz się zatrzymać i wyślemy tam się mechanik, który zobaczy pod maskę i sprawdzić co jest nie tak ". A potem czekać, aż będziesz musiał korzystać z GPS ponownie i odpowiedzieć na nasze wiadomości myślenia: "Miejmy nadzieję, że blokada Policja nie będzie tu potrzebny".
Teraz można umieścić nasz samochód do garażu, zablokuj go i mówi nam, że prawo można usłyszeć silnik od bramy, ale nie mają prawa zajrzeć pod maskę naszego samochodu, ponieważ jest w garażu i to nie jest sprawiedliwe, że my nawet poprosić o dostęp do garażu. Nawet, że można po prostu zmienić zamek po tym. Nawet, że uzgodniono, że musimy prawo do wglądu nie nasz samochód jest używany odpowiednio (patrz umowa licencyjna). Po prostu powinien czuć się szczęśliwy, że słyszymy, mniej lub bardziej odpowiedni dźwięk teraz i nie zainteresowania, co dzieje się silnik przed, a nie interes, dlaczego dźwięk nie jest nawet pochodzących z silnika. "Nie szpieg mnie - nie jest zainteresowanie, co robię ze swoim samochodem A jeśli nie da mi dostęp do GPS z powrotem będę cios wszystko się i brali pieniądze, które zapłaciłem.."

Należy pamiętać, że nie pytamy każdego, kto jedzie nasze samochody dostępu do garażu. Nie mówimy, że jest twoją intencją, ale czujemy się sprowokować do podjęcia tych działań. I nie sądzę, że threating nas może pomóc w tej kwestii. Jeśli nawet przez pomyłkę pieniądze pójdą z powrotem do Ciebie (na co nie masz żadnego prawa), to bardziej w życie, takich jak: "Teraz złamał naszym bezpiecznym (lub oszukać nasz sekretarz) i ukradł pieniądze - my didn ' chcę, ale teraz musimy udać się do Policji o tym przypadku okradziono ". Proszę rozważyć zgodę, intencje, wypowiedzi, działania i możliwych konsekwencji.

Mamy prawo wydane przez umowę licencyjną aby sprawdzić czy prawo jazdy nie zostało naruszone. Oczywiście możemy zdecydować o nie, ale to nigdy nie nastąpi na podstawie publicznego szantażu. Istnieje grupa ludzi, która działa w ten sposób - do publicznej zagrożenie, prosząc, aby zdecydować, to będzie ich łatwy sposób, lub ich skórze. Wiele krajów dowiedzieć się dawno temu, że nigdy nie pozwolili im zastraszyć lub zagrożenia nigdy się nie skończy.
Należy pamiętać, że strategia ta daje skutek odwrotny, czego potrzebujesz. Jesteśmy otwarci na dyskusję, nawet jeśli został zignorowany przed (to, co się dzieje tutaj). Jesteśmy zamknięta dla zagrożeń i odpowiednio zmodyfikować naszej strategii w takich przypadkach. Jeśli chcesz jeszcze rozmów na ten temat - proszę odłożyć wszystkie zagrożenia. Jako zagrożenie uważamy oświadczenie o podjęciu wszelkich działań, które nie jest zgodne z prawem, zgodnie z naszą umową licencyjną, prawa polskiego, prawa w danym kraju, lub wymagających oszustwa / fałszywe oświadczenia w systemie płatności.

Doceniamy to, iż można rozważyć zakup vBET również dla 5 innych forach. Należy pamiętać, że licencje nie są objęte zobowiązaniami między sobą. Każdy jest traktowany separatelly w każdym aspekcie (instalacja, wsparcia, naruszenie, upgrade ...). Teraz konto primaty został zablokowany pełny, ponieważ posiadają tylko jedną licencję, że łatwiej było chwycić w bazie danych i cały czas uważamy, że tylko jako rozwiązanie tymczasowe, aby rozpocząć dyskusję ponownie i rozwiązać problem - co jest naszym głównym celem wszystkich czasu.

Należy pamiętać, że prawie każdy oprogramowanie, które kiedykolwiek i nigdy nie używać jest / będzie na niektórych licencji. W niektórych krajach prawo nie pozwala nawet do korzystania z oprogramowania bez licencji na to, co oznacza, że oprogramowanie musi posiadać licencję (nawet jeśli jest wolny) nadawać się do użytku w danym kraju.

Snake2
08-04-10, 00:55
Dziękujemy za odpowiedź, ale nadal dont zrozumieć, mam stały problem link, nie ma nic do zbadania, nie jestem złamanie umowy licencyjnej, jak istnieje związek.

Nie ma naruszenia. To jest bizare, nie będziesz mi nawet kupić więcej licencji, to szaleństwo. Dlaczego jakikolwiek biznesmen zatrzymać klientów więcej pieniędzy. Weird.

vBET
08-04-10, 00:59
Link do tyłu, nie ma potrzeby, aby taki sposób dramat. To był błąd, plecach, możemy dogadać się teraz.

Niestety nie widziałem tego komunikatu przed (my odpowiadał poprzedni). W tej chwili wee znać swoje oficjalne oświadczenie na temat płatności żadnych krok dalej.

Snake2
08-04-10, 01:01
Co masz na myśli Michael?

Nie ma problem z płatnością, jesteśmy szczęśliwi, jeśli po prostu odblokować konto, dzięki czemu możemy aktualizacji nowej wersji na uwolnienie dzisiaj, to jeśli dobrze się nowych licencji na innych forach.

Jesteśmy szczęśliwi, bez problemu płatności prostu konto działa ponownie.

Dziękujemy!

vBET
08-04-10, 01:18
Dziękujemy za odpowiedź, ale nadal dont zrozumieć, mam stały problem link, nie ma nic do zbadania, nie jestem złamanie umowy licencyjnej, jak istnieje związek.

Nie ma naruszenia. To jest bizare, nie będziesz mi nawet kupić marki wolne, to szaleństwo. Dlaczego jakikolwiek biznesmen zatrzymać klientów więcej pieniędzy. Weird.

Proszę nam zaufać, że my również czuć się bardzo nieswojo w rzeczywistej sytuacji. A jak dobrze wiesz, konto zostało zablokowane, aby nie blokować możliwość dodatkowych zakupów, ale być w stanie komunikować się ze sobą ponownie, ponieważ nasze wiadomości został zignorowany.

Nasze poprzedniej odpowiedzi nie było, aby przekonać się o nic, ale aby pokazać wam obraz sytuacji nadzieję, że zrozumiecie nasze działania - nie zatwierdzić.

Rozumiemy i sprawdzić, czy podać link kredytu (co jest oczywiste, nie przez silnik vBET). To nie rozwiąże problemu nie naruszono licencję (i mamy mocne powody, aby tak myśleć), w których przypadku mamy pewne prawa przyznane przez naszą umową prawną. Prawa, które nie muszą prosić. Naruszenie które nie mamy do zbadania. Ale jak już poinformować, że nigdy nie zdecyduje się wypuścić zagrożone. Więc prosimy podać oficjalne oświadczenie o Tobie płatności za licencję vBET a następnie będziemy kontynuować naszą dyskusję.

vBET
08-04-10, 01:21
Co masz na myśli Michael?

Nie ma problem z płatnością, jesteśmy szczęśliwi, jeśli po prostu odblokować konto, dzięki czemu możemy aktualizacji nowej wersji na uwolnienie dzisiaj, to jeśli dobrze się nowych licencji na innych forach.

Jesteśmy szczęśliwi, bez problemu płatności prostu konto działa ponownie.

Dziękujemy!

Może i proste źle - w takiej sytuacji przykro błąd. Myślałem, że twoim zamiarem było odwrócenie płatności. Mam 2 w nocy w swoim czasie i problem nie światło jeden;)

Więc po prostu się jasne - jest odwrócenie płatności pod uwagę, czy nie?

Snake2
08-04-10, 01:23
Oficjalne oświadczenie o płatności? Dont zrozumieć, co masz na myśli. I już wypłaconych. Widzę, że jest to naprawdę denerwujące. Nie mam dużo pieniędzy, a teraz mnie powstrzymać za pomocą tego oprogramowania i zrobiłem nic złego. Możesz patrz link dodałem naprawić problem. I mam zapłacił miesięcy temu.

Snake2
08-04-10, 01:24
Dlaczego i odwrotnej płatności, jeśli mam pracy licencja ... nie ma powodu, chcę aktualizacje więc nie ulegną odwróceniu płatności, jeśli jestem szczęśliwy i licencja nie jest zakazane. :)

Także i nie dostał wiadomości, jak i nie logowania na kilka tygodni, a to forum nie robi wysyłać wiadomości do skrzynki e-mail z jakiegoś powodu.

Snake2
08-04-10, 01:33
Myślę, że powodem normalny link nie działa to mamy zmodyfikowany szablon, który sprawia, że wszystkie prawa autorskie w internecie iw ładnym pudełku tak, że być może przyczyną problemu.

przykład;

mój szablon;

copyright 1 - 2 prawa autorskiego - prawa autorskie 3

normall czas szablonu;

copyright 1
2 prawa autorskiego
copyright 3

tak czy inaczej masz ładne związek z wielką anchor text. więc wszystko jest dobre dla vBET.

vBET
08-04-10, 01:56
Należy pamiętać, że nikt nie zatrzymuje się przy vBET w tej chwili. Używasz go teraz i używał go cały czas, gdy problem istnieje i nie było odpowiedzi.

Jak pisaliśmy cały czas cały zamiar zablokowania konta na tym forum (nie blokujące vBET użytkowania - nadal używasz go teraz) było wyjaśnienie sytuacji. I to się stało tylko dlatego, że przestała reagować, z ostatnim reakcji na poziomie "zgubić" (można nie napisał dosłownie - to tylko nasze wrażenie).

Tak, wiemy, że zapłacił za produkt. Zapytaliśmy o zagrożenie, że usuniesz płatności. Za co zgodnie z naszą umową licencyjną nie masz prawa, gdy licencja zostanie cofnięta do naruszenia. Więc jeśli takie odwrócenie będzie zdarzyć, że będzie to oszustwo dokonane na system płatności i zajęłoby wiele nieprzyjemnych konsekwencji dla Ciebie.
Dlatego poprosiliśmy o tym - tylko aby się upewnić czy chcesz się oszustwa, czy nie.

Rozumiem, że nie mają takich intencji:) A nawet jeśli było napisane przed jego oświadczenie nie pamiętając umowy licencyjnej.

OK, więc - w takim przypadku należy po prostu zachować uwagę na umowę licencyjną i prosimy o poinformowanie nas, jeśli zauważysz, że coś jest nie tak po stronie vBET. Jeśli długo w tym biznesie (wierzę, że tak jest) to wiesz, że nasze pozwolenie jest naprawdę łatwe według możliwości jazdy w przypadku niektórych produktów, więc robimy nic niezwykłego. Jest to, jak wygląda rynek oprogramowania ant zostało dokonane w ten sposób przez prawa i walki z piractwem oprogramowania. Twoje konto zostanie unbanned jutro (przepraszam, ale nie do końca pewne rzeczy i to jest prawie 3 w nocy w swoim czasie). Proszę mi przypomnieć, jeśli nie pamiętam (nie wysyłać przypomnienia teraz - Zakładam, że na nasz e-mail konto jest dużo maili od ciebie o problemie, tak będzie po prostu go usunąć).

Jeszcze raz bardzo przepraszam za wszystkie kłopoty i nadzieję, że nawet jeśli nie akceptują naszej drodze, to rozumiem, dlaczego podjęliśmy te kroki, a może nawet głęboko zrozumieć, że my tylko się tymczasowy zakaz konto nie cofnąć licencję w przypadku wszystkich innych czynności możliwe. ..
To było po prostu zrobiłem sobie czuje się lepiej;)

W przypadku jakichkolwiek problemów z vBET, prosimy o przesłanie wiadomości w rozwiązywaniu problemów lub części raportu o błędzie:)

EDITED:
I tylko znaleźć poprzedniego postu - dzięki za uwagę. Proszę umieścić resztę na poziomie PM lub w sekcji Rozwiązywanie problemów, jeśli nowa wersja vBET będzie miał ten sam problem.

Snake2
08-04-10, 01:58
Dziękuję. :)

vBET
08-04-10, 15:34
Sporządzono - zabawy:) Mam nadzieję, że nowa wersja spełni Państwa oczekiwania dotyczące wydajności.

Snake
08-04-10, 15:43
Jak zatrzymać adresów tłumaczony w tej wersji jak pytałem przed tutaj> http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/436-how-disable-translated-urls.html

Powinno to być naprawdę opcja w admincp.

vBET
08-04-10, 15:46
Proszę otworzyć nowy wątek do tego w wywołań funkcji - nasza odpowiedź może być pomocna również dla innych użytkowników.

Snake
08-04-10, 15:47
Mam już temat otwarty, to jest link to!

vBET
08-04-10, 15:49
Przepraszamy - jadę tam;)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations