PDA

View Full Version: Zabrana za licence povrede - Kreditna link!

Snake2
06-04-10, 21:52
Što je problem, kao što je poznato sam ti rekao svoje MORH je spor i uzrokuje mi probleme poslužitelja tako da sam koristeći druge MORH-a na vBulletin dok ne pustite novu verziju, to je razlog zašto nema kreditnu link!

Molim vratiti moj račun me e-mail na ovu e-poštu da bi riješio taj problem što prije. Ja sam plaćati kupca i ne cijenimo zabrane pogrešno.

Zmija je moje korisničko ime.

vBET
07-04-10, 11:13
Pozdrav.

Molimo Vas da našu ispriku za sve neugodnosti. Mi je pokušavao kontaktirati u mnogim oblicima, ali naš poruke je zanemarena. Imajte na umu da je problem počeo mjeseci i sada je račun blokiran samo zato što prestao reagirati kada je osumnjičen za kršenje licence. Vaš korisnički račun će dobiti natrag kada situacija će biti jasna. Ako niste prekršio naše licence morate ništa brinuti - mi samo potvrditi da je.

Kao što smo vam napisali prije nego što smo provjerili svoje objašnjenje o isključen vBET i otkrili smo da vBET se još uvijek koristi. Protiv svoje tvrde da koristite neki drugi mod još uvijek vjerujemo da je vBET koji se koristi na forumu. A mi mislimo da je zbog proizvodnje kod generira vBET je obilježena i vidimo našu oznaka na izlaz HTML (koje smo napravili u slučaju budućih istraživanja). Budući da svoju izjavu je protiv onoga što vidimo na forumu još uvijek imamo pravo sumnjati dozvole povrede. Da biste ga provjerili, moramo vidjeti što se zapravo događa mrav to je razlog zašto želimo vas pitati o detaljima pristup vašem Admin CP. Možete stvoriti privremeni račun za to ili promijeniti lozinku za neki temp, ako ste svjesni o sigurnosnim pitanjima. Možda ćemo trebati i FTP pristup, ali sada Admin CP je dovoljno.

Još jednom jako mi je žao za obustavljeni račun i hvala što ste počeli suradnju o tom pitanju. Također želimo riješiti problem što prije, a osobito da je već uzima puno vremena. Molimo, pošaljite pitao podatke pa ćemo biti u mogućnosti potvrditi vašu verziju, jer kao što već znate HTML izlazni govori nešto drugo.

Snake2
07-04-10, 14:15
Ne, ti mis shvatio, u to vrijeme nismo bili koristeći mod, bili smo testiranje, sada smo, ali iz nekog razloga kreditne veza ne radi, ne možemo redownload kao što nam je zabranjeno, ne možemo kupiti marke besplatno kao što ste nas zabranjen. Pa kako možemo popraviti.

Kao da, ste poslati e-mail, ali ste ovaj forum setup tako da e-mail doesnt slati kada smo dobili odgovor na PM ili poruku, unatoč nas to omogućava u upravljačkoj ploči. Tako da nismo bili obaviješteni na odgovor, osim ako smo prijavljeni

Ili vratiti tako da možemo kupiti marke besplatno ili skinuti naš proizvod ponovno ili me opskrbi sa kodom tako da ja mogu dodati vezu ručno.

Zahvaljujući.

Snake2
07-04-10, 22:49
Link natrag, nema potrebe da se ovaj u dramu. Bila je to pogreška, leđima, možemo dobiti zajedno sada.

vBET
07-04-10, 22:57
Mi razumijemo vaše objašnjenje. Ipak bilo je stvarno ozbiljni sumnje o kršenju licence koja, kao i korištenja softvera izvan svojih dozvola odobrenja, također je zločin softverskog piratstva. Mi ne kažemo da je to počinio, samo da postoji sumnja, Vaše prethodne izjave su različiti da je ono što smo primijetili na forum i smo provjeriti što se zaista događa.
Mi smo u mogućnosti saznati što je razlog ne vidi kredita link na vaš forum. Zato vas molimo za Vaše Admin CP pristup tako da je možemo odrediti kao prekršaj ili ne. Nadam se da možemo riješiti između vas i vBET tima. Ako ste svjesni o sigurnosnim pitanjima molimo Vas da stvori privremene lozinke ili privremeni račun.

Imajte na umu da smo, gdje vas kontaktirati i po vlastitom forumu obrazac za kontakt. Mi stvarno se bilo koji način kontakta koji smo našli, prije blokiranje Vašeg računa. Kako brzo kao to će biti utvrđeno da je problem nije licencu kršenje, dobit ćete vaš račun natrag s dodatno vrijeme za besplatne nadogradnje - mnogo veći da je vrijeme za blokiranje, ponovno nadoknaditi ste stvarni neugodnosti.

Također mislimo da nije javno pitanje. Dakle, obratite nam se na ovom pitanju putem pošte ili PM samo. Naravno, možete misliti drugi način - u tom slučaju slobodno se raspravljati u javnosti. No, pisanje na nekoliko mjesta u isto vrijeme, čine ga teže za održavanje, pa vas molimo da drže jedan način komunikacije. Hvala:)

Snake2
07-04-10, 23:09
Ne postoji način dajem pristup stranac admin, na sve. Moj poslužitelj je moje i to je moja privatna detaljima.

Ako navika ponovno moj račun, budući da link je sada tamo onda ću morati tražiti sredstva vratiti na moje kreditne kartice.

To je nitko od vaše poslovanje zašto link nije prikazuje osim da je fiksna.

Sve što trebate znati je link radi sada, na kraju. Imao sam problem s simliar vbseo u prošlosti i oni jednostavno tražili da se fiksni, oni ne treba da izvidi na mene.

Pustiti mene znati kako želite da se bave s tim, ja sam sretan da biste dobili povrat novca ako navika ponovno moj račun.

Sviđa mi se vaš proizvod i želite kupiti za moju 5 drugih foruma kad sam se to radi 100%, tako da će izgubiti dobar klijent samo zato što je potražnja za pristup moj server, što nije fer Michael.

vBET
08-04-10, 00:51
Ne postoji način dajem pristup stranac admin, na sve. Moj poslužitelj je moje i to je moja privatna detaljima.

Ako navika ponovno moj račun, budući da link je sada tamo onda ću morati tražiti sredstva vratiti na moje kreditne kartice.

To je nitko od vaše poslovanje zašto link nije prikazuje osim da je fiksna.

Sve što trebate znati je link radi sada, na kraju. Imao sam problem s simliar vbseo u prošlosti i oni jednostavno tražili da se fiksni, oni ne treba da izvidi na mene.

Pustiti mene znati kako želite da se bave s tim, ja sam sretan da biste dobili povrat novca ako navika ponovno moj račun.

Sviđa mi se vaš proizvod i želite kupiti za moju 5 drugih foruma kad sam se to radi 100%, tako da će izgubiti dobar klijent samo zato što je potražnja za pristup moj server, što nije fer Michael.

Imajte na umu da se ne radi o špijuniranju, već o provjeri ne pravni ugovor koji je sklopljen između naših dviju strana je nagrađen ili ne. Također imajte na umu da u slučaju kršenja licence nitko nije kvalificirana za povrat - više svatko tko krši dozvolu pristali izgubiti svoju licencu i dodatno plaćeni za to. Svaki gost složili su se licencne odredbe znajući što je on paying za.

To je samo kao kad netko posuditi automobil - on zna da je platio kako bi ga imati na neke pojmove. On ne može tvrditi da je platio da ga posuditi, pa on misli da je njegova sada i on može učiniti s njom što god on želi. Ako on neće vratiti, to će biti zločin, čak i ako je plaćen za to zaduživanje. A kad će se smanjiti, ne može tvrditi, da nitko ne bi trebao biti zainteresirani zašto je odlučio da se u automobilu za sebe i potražnje novca vratiti, jer su oni uzimajući automobil natrag. Da, naravno - on ne može tvrditi što god hoće i on može zahtijevati što god želite, ali štand njegove tvrdnje i njegovim zahtjevima nema tla. A činjenica da je automobil dobio natrag policije samo zato što je bio rez doesnt znači da ništa ne događa. "U redu je dobio automobil sada tako što tvrde o Omogućuje zaboraviti o svemu i budi sretan da vidite auto opet - ti nikada ne bi mogao vidjeti opet -. Imate sreće pa sretan"

Sada ćete vidjeti ćemo naći naše da je naše vozilo nedostaje ... No, imali smo kontakt s osobom koja je jahanje pa nazvati i pitati: Aloha - kako je vožnja? Mislimo da možete imati problema s motorom ne čuje na odgovarajući način putem telefona, javite nam što se događa. I mi smo dobili odgovor: "To je zato što upravo sada sam jahanje na različitim automobila". Provjerili smo naše satelitsku navigaciju i saznati (na Google karti;)) da ste jahanje naš auto, tako nešto nije u redu. No, još uvijek pretpostavlja da možda postoji krivo gorivo, ili nešto slično. Dakle, zovemo opet, ali ne i tijelo je odgovorio. Se slati SMS, šaljemo MMS-a, doznajemo da automobil ima instaliran faks i poslati faksom, ali nitko od naših poruka je odgovorio. I naš satelitsku navigaciju i dalje pokazuju da je kupac zaista je jahanje naš automobil. Tako se tako daleko jedina stvar koju smo mogli učiniti je da daljinski onemogućiti GPS sustav u njegov auto i Sena poruku: "Stvarni korištenje automobila nije sigurno za vas i vjerojatno krši naše interese Shvaćamo da možete imati neki problema s automobilom. motora i još uvijek se boje da je naša imovina slomljena od vas. Dakle, ne možemo vas lakše kretati naprijed u ovom okolnostima. Želimo pomoći u rješavanju problema s motorom, ali se ne reagira. Molimo Vas da nam reći gdje želite da se zaustavi i poslat ćemo tamo se mehaničar koji će pod krinkom i provjeriti što nije u redu ". I onda mi čekati, morat ćete koristiti GPS opet i odgovoriti na naše poruke razmišljanje: "omogućuje se nadam da policija blokada neće biti potrebno ovdje".
Sada ste stavili naš auto u svoju garažu, zaključati i reći da nam je pravo možemo čuti motor od vrata, ali nemamo pravo pogledajte pod krinkom naš auto, jer je u garaži i nije fer da se smo čak i pitati o pristup garaži. Čak i da možete jednostavno promijeniti brave nakon toga. Čak i da ste dogovorili, da moramo pravo uvida ne naš auto se koristi na odgovarajući način (pogledajte sporazum o licenciranju). Mi smo samo trebali sretan da čujemo više ili manje prikladno zvuk sada i ne interes što se događa na motoru prije nego što i ne interes zašto zvuk nije ni iz motora. "Nemojte me špijun - to nije vaš interes što radim sa svojim autom i ako ne dat će mi GPS pristup natrag ću odsvirati sve dalje i uzeo novac koji sam platio.."

Imajte na umu da mi ne pitajte tko je vožnju naših automobila za pristup garaži. Ne kažem da je to vaša namjera, ali osjećamo izazvalo da se te radnje. A mi ne mislim da prijeti nam mogu pomoći u ovom pitanju. Ako ni bilo pogrešno novac će se vratiti na vas (za ono što nema nikakvo pravo), to će više davati efekt kao što su: "Sada je slomio našim sigurno (ili varao naš tajnik) i ukrao naš novac - mi nisi ' t želite, ali sada moramo ići na policiji s ovom slučaju smo opljačkani ". Molimo uzmite u obzir svoje sporazum, namjere, izjave, akcije i moguće posljedice.

Imamo zakonsko pravo dati ugovor o za provjeru ne dozvole nije povrijeđeno. Naravno, možemo odlučiti da ne, ali to nikada neće dogoditi pod povećalom javnosti ucjene. Postoji skupina ljudi koja djeluje na taj način - javno prijetnja, tražeći da odluči da će to biti njihov jednostavan način, ili svojim hard način. Mnoge zemlje naučiti davno da oni nikada ne može dopustiti da ih zastraši, ili prijetnje nikada neće završiti.
Imajte na umu da je ova strategija će vam dati suprotne rezultate koje trebate. Mi smo otvoreni za raspravu, čak i ako je zanemarena prije (to je ono što se događa ovdje). Mi smo zatvoreni za sve prijetnje i na odgovarajući način izmijeniti naše strategije u takvim slučajevima. Ako želite i dalje o tom problemu razgovarati - molimo otpustiti sve prijetnje. Kao prijetnju smatramo izjavu o preuzimanju bilo kakvih radnji koje nisu u skladu s našim pravnim licencnog ugovora, poljski zakon, zakon u vašoj zemlji, ili zahtijevaju prijevare / lažne izjave u platnom prometu.

Cijenimo da razmislite o kupnji vBET i za svoj 5 drugih foruma. Imajte na umu da licence ne obvezuju međusobno. Svaki se tretira separatelly u bilo kojem aspektu (instalacija, podršku, kršenje, nadogradnja ...). Trenutno Vaš primaty račun bio blokiran puna, jer imate samo jedna dozvola, to je lakše da zgrabite u bazu podataka i cijelo vrijeme smo ga uzeti u obzir samo kao privremeno rješenje za početak rasprave i opet riješiti pitanje - što je naš primarni cilj svih vrijeme.

Imajte na umu da gotovo svaki softver koji ste ikada koristili i da će ikada koristiti je / će biti na neki licence. U nekim zemljama zakonom čak i ne dopušta korištenje softvera bez licence za to, što znači da softver mora imati dozvolu (čak i da je slobodna) može biti koristan u takvim zemlji.

Snake2
08-04-10, 00:55
Cijenim tvoj odgovor, ali ja još uvijek ne razumijem, imam fiksni vezu pitanje, ne postoji ništa da istraži, nisam razbijanje ugovor o licenci kao što je link.

Nema povrede. To je bizare, što čak i navika pustiti mene kupiti više licenci, to je ludo. Zašto bi bilo koji poslovni zaustaviti kupci iz trošenja više novca. Čudno.

vBET
08-04-10, 00:59
Link natrag, nema potrebe da se ovaj u dramu. Bila je to pogreška, leđima, možemo dobiti zajedno sada.

Nažalost nismo vidjeli tu poruku prije nego (što je odgovor prethodnog). U ovom trenutku mali moraju znati svoje službeno priopćenje o isplati da je bilo koji korak dalje.

Snake2
08-04-10, 01:01
Što mislite Michael?

Nema plaćanja pitanje, mi smo sretni ako jednostavno deblokirati račun kako bismo mogli nadograditi na novu verziju izdanje danas, pa ako dobro dobiti nove licence za druge forume.

Mi smo sretni, nema problema plaćanje računa samo želite raditi opet.

Hvala!

vBET
08-04-10, 01:18
Cijenim tvoj odgovor, ali ja još uvijek ne razumijem, imam fiksni vezu pitanje, ne postoji ništa da istraži, nisam razbijanje ugovor o licenci kao što je link.

Nema povrede. To je bizare, što čak i navika pustiti mene kupiti marke besplatno, to je ludo. Zašto bi bilo koji poslovni zaustaviti kupci iz trošenja više novca. Čudno.

Molimo Vas da nam vjeruju da smo također osjeća vrlo neugodno u stvarnoj situaciji. I kao što dobro znate račun blokiran ne blokirati mogućnost dodatnog shopping, ali da bi mogli komunicirati s vama, jer su naše poruke je zanemarena.

Naš prethodni odgovor nije da vas uvjeri o ništa, ali da vam pokazati sliku situacije u nadi da ćete razumjeti naše djelovanje - ne odobriti.

Mi razumijemo i provjeriti da ste stavili kreditne veze (što je očito ne donose vBET motora). To još uvijek ne rješava pitanje ne dozvole je povrijeđeno (i mi smo jaki razlozi da mislim tako) u kojem slučaju imamo neka prava koje nam daje naš pravni ugovor. Prava koja mi ne moramo tražiti. Povreda koja ne moraju istražiti. No, kako smo već da znaš da nikada neće odlučiti pustiti da ide pod prijetnjom. Dakle, molimo da nam daju svoje službeno priopćenje o vama plaćanje vBET dozvole, a zatim ćemo nastaviti našu raspravu.

vBET
08-04-10, 01:21
Što mislite Michael?

Nema plaćanja pitanje, mi smo sretni ako jednostavno deblokirati račun kako bismo mogli nadograditi na novu verziju izdanje danas, pa ako dobro dobiti nove licence za druge forume.

Mi smo sretni, nema problema plaćanje računa samo želite raditi opet.

Hvala!

Možda sam jednostavno pogrešno - u takvoj situaciji žao za pogreške. Mislio sam da je vaša namjera je bila da preokrenu plaćanja. Imam 2 noću na moje vrijeme i izdati ga ne svijetli jedan;)

Dakle, samo da bude jasno - je unazad plaćanje je u obzir ili ne?

Snake2
08-04-10, 01:23
Službene izjave o plaćanju? Ja ne razumijem što znači. Već sam platio. Ja sam nalaz ovo stvarno traumatično. Nemam puno novaca i sada si me prestati koristiti ovaj softver, a ja sam učinio ništa krivo. Možete vidi link sam dodao popraviti problem. I ja sam platio ti mjeseci prije.

Snake2
08-04-10, 01:24
Zašto bih preokrenuti plaćanja ako sam dozvole za rad ... bez razloga, želim ažuriranja pa neće poništiti plaćanja ako sam sretna i uopce nije zabranjen. :)

Također nisam se vaše poruke jer nisam prijavu za nekoliko tjedana, a ovaj forum doesnt slati poruke na moj e-mail sandučić za neki razlog.

Snake2
08-04-10, 01:33
Mislim da je razlog normalne veze ne radi se moramo mijenjati predložak koji čini autorska prava sve u skladu i lijepo okvir, tako da možda uzrok problema.

primjer;

moj predložak;

copyright 1 - 2 autorskog prava - copyright 3

normall VB predložak;

copyright 1
copyright 2
copyright 3

ili način da imate lijepu vezu s velikim sidro tekst. pa sve je dobro za vbet.

vBET
08-04-10, 01:56
Imajte na umu da nitko ne prestane koristite vBET u ovom trenutku. Vi ste ga koristi i sada se koristi sve vrijeme kada je postojao problem, a vi ne reagirati.

Kao što smo pisali cijelo vrijeme cijela namjera blokiranja računa na ovom forumu (ne blokira vBET korištenje - još uvijek si ga koristite sad) je bio da objasni situaciju. I to dogodilo samo zato što ste prestali odgovaranje, s vaše zadnje odgovor na razini "izgubiti" (nisi to napisao doslovno - to je bio samo naš dojam).

Da znamo da ste platili za proizvod. Pitali smo o prijetnji da će ukloniti plaćanja. Jer ono što u skladu s našim licencnog ugovora nemate pravo kada oduzimanja dozvole za povredu. Dakle, ako takav preokret možda bi se dogoditi da će to biti prijevara napravljen na platnog prometa i da bi se mnoge neugodne posljedice za vas.
Zato smo pitali o tome - samo da bi bili sigurni ste spremni su prijevara ili ne.

Jasno mi je da nemate takve namjere:) i čak i ako je napisan prije nego što je izjava bez sjećanja licencnog ugovora.

U redu, tako - u tom slučaju molimo samo zadržati pozornost na ugovor o licenciranju i molimo vas da nas obavijestite ako primijetite da nešto nije u redu na vBET strani. Ako ste dugo u ovom poslu (vjerujem da ćete učiniti), onda znate da je naša licenca je stvarno lako prema dozvole mogućnosti za neke proizvode, tako da mi ništa neobično. To je kako se na tržištu softvera izgleda mrav je napravljen na taj način zakonom i softverskog piratstva borbe. Vaš korisnički račun će biti unbanned sutra (ispričavam se, ali su do kraja neke stvari i sada je skoro 3 noću na mom vremenu). Molim podsjeti ako sam zaboravio (ne slati podsjetnik sad - Pretpostavljam da je na naš email račun je puno mailova od vas o tom pitanju tako da sam samo će ga ukloniti).

Još jednom jako mi je žao za sve svoje nevolje i nadamo se da čak i ako ne odobri naš put, zar ne razumijem zašto smo napravili te korake, a možda čak i duboko shvatiti da smo samo napravili privremeni račun zabrana ne licencu opozvati sve druge moguće korake. ..
To je samo da su se bolje osjeća;)

U slučaju bilo kakvih problema s vBET, slobodno pošaljite postove u za rješavanje problema ili bug izvještaj sekcije:)

Uređeni:
Upravo sam pronaći svoj prethodni post - hvala za napomenu. Molimo stavite ostatak na PM razini ili u rješavanju problema odjeljak ako nova verzija će imati vBET isti problem.

Snake2
08-04-10, 01:58
Hvala Vam. :)

vBET
08-04-10, 15:34
Gotovo - zabavite se:) Nadam se da nova verzija će zadovoljiti vaše očekivanja.

Snake
08-04-10, 15:43
Kako mogu zaustaviti URL-ovi su prevedene u ovoj verziji kao da sam pitao prije nego što se ovdje> http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/436-how-disable-translated-urls.html

To stvarno treba biti opcija u admincp.

vBET
08-04-10, 15:46
Molimo, otvorite novi thread za to značajka zahtjeve - naš odgovor može biti korisna i za druge korisnike.

Snake
08-04-10, 15:47
Već sam nit otvoren, da je link za to!

vBET
08-04-10, 15:49
Žao nam je - ja idem tamo;)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1