View Full Version: PHP Opozorilo: preg_replace_callback(): Zahteva argument, 2, 'vbet_createURLForAddressNoReplacehref', includes/vbenterprisetranslator_functions.php na črto 222
PHP Warning: preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'vbet_createURLForAddressNoReplaceHref', to be a valid callback in ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 222
druga napaka:
ko ste prevesti v katerikoli jezik z uporabniki na spletu izginil:
https://gyazo.com/fc645acdda225e65bc648469b29b1f96
Mislim, da so samo dva napake, ki jih je še, ki se določi za delovna izdelka na live uporabniški plošči.
jaz sem z uporabo vaše nove javnost.
Hvala, smo pozabili, da dodate eno stvar. To bo treba popraviti v nect sprostitev.
Za hitro popraviti prosim:
Odpri datoteko includes\vventerprisetranslator_functions.php
Najdi:
function vbet_createURLForAddressNoReplace($language, $address) {
Prilepite PRED njim:
function vbet_createURLForAddressNoReplaceHref($what) {
return 'href="'.vbet_createURLForAddressNoReplace($_REQUEST['language'], $what[1]).'"';
}
Prosimo, sporočite nam ne odpravite svojo težavo.
Brez odgovora - predvidevamo, da vprašanje ni več.
Hej, oprosti, sem bil na izlet za 10 dni.
Sem uporabila vaše urejanje in ni nič spremeniti.
še isto napako: PHP Opozorilo: preg_replace_callback(): Zahteva argument, 2, 'vbet_createURLForAddressNoReplacehref", veljaven za povratni klic ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php na črto 222
tudi uporabniško ime na spletu, je še vedno skrita ko prevesti.
Težimo naš strežnik zdaj, torej, najprej moramo končati to, potem bomo obravnavati vprašanje. Kontaktirali vas bomo kmalu.
Tem času lahko poskusite namestiti najnovejši izdaji, je zelo enaka sprememba, ampak morda ste nastavili nekaj narobe.
Da bi bilo lažje za vas bomo rešiti težavo na vaši strani. Prosim PM me dostop do podrobnosti na vaš FTP Admin in CP (zaradi varnostnih razlogov priporočamo, da nam pošljete začasna gesla ali računov).
Da bi bilo lažje za vas bomo rešiti težavo na vaši strani. Prosim PM me dostop do podrobnosti na vaš FTP Admin in CP (zaradi varnostnih razlogov priporočamo, da nam pošljete začasna gesla ali računov).
Naredil sem, da je zdaj gospod! Hvala!
To sta dve hroščev.
Kot vidim, nisi praha točno naše quick fix navodila in prilepite kodo gnida PREJ, vendar PO kodo v točki 3. To je razlog, zakaj to ni delo za vas. Sem določila za vas, za pošiljanje po FTP datotek iz prejšnje objave. Ne deluje, kot vidim.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):