PDA

Zobrazit plnou verzi: PHP Warning: preg_replace_callback(): Vyžaduje argument 2, 'vbet_createURLForAddressNoReplacehref', includes/vbenterprisetranslator_functions.php na lince 222

Matt
25-07-18, 09:45

PHP Warning: preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'vbet_createURLForAddressNoReplaceHref', to be a valid callback in ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 222

druhá chyba:

při překladu do jakéhokoliv jazyka uživatelů on-line vanish:

https://gyazo.com/fc645acdda225e65bc648469b29b1f96

Myslím si, že jsou jen dvě chyby, které zůstávají pevné na pracovní produktu na živé uživatelské rady.

já používám svůj nový release.

vBET
26-07-18, 22:24
Díky, zapomněli jsme dodat jednu věc. To bude opraven v nect vydání.

Pro rychlou opravu, prosím:

Otevřít soubor includes\vventerprisetranslator_functions.php
Hledat:

function vbet_createURLForAddressNoReplace($language, $address) {
Vložit PŘED ním:

function vbet_createURLForAddressNoReplaceHref($what) {
return 'href="'.vbet_createURLForAddressNoReplace($_REQUEST['language'], $what[1]).'"';
}

Prosím, dejte nám vědět, to opravit váš problém.

vBET
02-08-18, 21:24
Žádná odpověď - předpokládám, že problém je pryč.

Matt
05-08-18, 20:00
Ahoj, omlouvám se, byl jsem na výletě po dobu 10 dnů.

Použil jsem vaši editaci a nic to nezměnilo.

stále stejná chyba: PHP Warning: preg_replace_callback(): Vyžaduje argument 2, 'vbet_createURLForAddressNoReplacehref', být platný zpětné volání ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php na lince 222

také uživatelské jméno on-line je stále skryté, když přeložit.

vBET
11-08-18, 03:21
Stěhujeme náš server, takže nejprve musíme dokončit to, pak budeme řešit tento problém. Brzy se vám ozveme.
Mezitím můžete zkusit nainstalovat nejnovější verzi - tam je to stejná změna, ale možná jste něco špatně.

vBET
12-08-18, 10:28
Aby to pro vás jednodušší, budeme řešit problém na vaší straně. Prosím PM mě přístupové údaje k FTP a Správce CP (z bezpečnostních důvodů doporučujeme, aby nám poslat dočasného hesla nebo účty).

Matt
12-08-18, 18:06
Aby to pro vás jednodušší, budeme řešit problém na vaší straně. Prosím PM mě přístupové údaje k FTP a Správce CP (z bezpečnostních důvodů doporučujeme, aby nám poslat dočasného hesla nebo účty).

Udělal jsem to teď, pane! Děkuji!!!

To jsou dvě chyby.

vBET
13-08-18, 04:10
Jak vidím, vy jste to ladem přesně naše rychlá oprava instrukce a vložit kód nit DŘÍVE, ale PO kódu v bodě 3. To je důvod, proč to nefunguje pro vás. Opravila jsem ti to, zasláním pomocí FTP soubor z posledního vydání. Není to funguje jak to vidím já.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations