Zobrazit plnou verzi: PHP Warning: preg_replace_callback(): Vyžaduje argument 2, 'vbet_createURLForAddressNoReplacehref', includes/vbenterprisetranslator_functions.php na lince 222
PHP Warning: preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'vbet_createURLForAddressNoReplaceHref', to be a valid callback in ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 222
druhá chyba:
při překladu do jakéhokoliv jazyka uživatelů on-line vanish:
https://gyazo.com/fc645acdda225e65bc648469b29b1f96
Myslím si, že jsou jen dvě chyby, které zůstávají pevné na pracovní produktu na živé uživatelské rady.
já používám svůj nový release.
Díky, zapomněli jsme dodat jednu věc. To bude opraven v nect vydání.
Pro rychlou opravu, prosím:
Otevřít soubor includes\vventerprisetranslator_functions.php
Hledat:
function vbet_createURLForAddressNoReplace($language, $address) {
Vložit PŘED ním:
function vbet_createURLForAddressNoReplaceHref($what) {
return 'href="'.vbet_createURLForAddressNoReplace($_REQUEST['language'], $what[1]).'"';
}
Prosím, dejte nám vědět, to opravit váš problém.
Žádná odpověď - předpokládám, že problém je pryč.
Ahoj, omlouvám se, byl jsem na výletě po dobu 10 dnů.
Použil jsem vaši editaci a nic to nezměnilo.
stále stejná chyba: PHP Warning: preg_replace_callback(): Vyžaduje argument 2, 'vbet_createURLForAddressNoReplacehref', být platný zpětné volání ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php na lince 222
také uživatelské jméno on-line je stále skryté, když přeložit.
Stěhujeme náš server, takže nejprve musíme dokončit to, pak budeme řešit tento problém. Brzy se vám ozveme.
Mezitím můžete zkusit nainstalovat nejnovější verzi - tam je to stejná změna, ale možná jste něco špatně.
Aby to pro vás jednodušší, budeme řešit problém na vaší straně. Prosím PM mě přístupové údaje k FTP a Správce CP (z bezpečnostních důvodů doporučujeme, aby nám poslat dočasného hesla nebo účty).
Aby to pro vás jednodušší, budeme řešit problém na vaší straně. Prosím PM mě přístupové údaje k FTP a Správce CP (z bezpečnostních důvodů doporučujeme, aby nám poslat dočasného hesla nebo účty).
Udělal jsem to teď, pane! Děkuji!!!
To jsou dvě chyby.
Jak vidím, vy jste to ladem přesně naše rychlá oprava instrukce a vložit kód nit DŘÍVE, ale PO kódu v bodě 3. To je důvod, proč to nefunguje pro vás. Opravila jsem ti to, zasláním pomocí FTP soubor z posledního vydání. Není to funguje jak to vidím já.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):