КПК

Прагляд поўнай версіі: Папярэджанне РНР: крысы памыла () патрабуе аргументу 2, 'vbet_createURLForAddressNoReplacehref', includes/vbenterprisetranslator_functions.php на лініі 222

Matt
25-07-18, 09:45

PHP Warning: preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'vbet_createURLForAddressNoReplaceHref', to be a valid callback in ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 222

другая памылка:

калі вы перакладаеце на любы мову онлайн-карыстальнікаў знікаюць:

https://gyazo.com/fc645acdda225e65bc648469b29b1f96

Я думаю, што толькі дзве памылкі, якія застаюцца фіксаванымі для працоўнага прадукту на дошку бягучы карыстальнік.

я выкарыстоўваю свой новы рэліз.

vBET
26-07-18, 22:24
Дзякуй, мы забыліся дадаць адну рэч. Гэта будзе выпраўлена ў рэлізе падключаць.

Для хуткага рашэння, калі ласка:

Адкрыць файл includes\vventerprisetranslator_functions.php
Пошук па сайце:

function vbet_createURLForAddressNoReplace($language, $address) {
Уставіць перад ім:

function vbet_createURLForAddressNoReplaceHref($what) {
return 'href="'.vbet_createURLForAddressNoReplace($_REQUEST['language'], $what[1]).'"';
}

Калі ласка, дайце нам ведаць гэта выправіць вашу праблему.

vBET
02-08-18, 21:24
Няма адказу - мы мяркуем, што праблема сышла.

Matt
05-08-18, 20:00
Прывітанне, прабач, я быў у паездцы на 10 дзён.

Я ужыў вашыя змены, і гэта нічога не зменіць.

яшчэ ж памылка: папярэджанне ў PHP: крысы памыла () патрабуе аргументу 2, 'vbet_createURLForAddressNoReplacehref', каб быць дапушчальным зваротнага выкліку ў ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php на лініі 222

таксама імя карыстальніка online да гэтага часу скрыты, калі перавесці.

vBET
11-08-18, 03:21
Мы рухаемся наш сервер прама цяпер, так што спачатку мы павінны скончыць гэта, тады мы будзем вырашаць пытанне. Мы хутка звяжамся з вамі.
А пакуль вы можаце паспрабаваць ўсталяваць новы рэліз - там жа змяніць, але, можа, вы што-то не так.

vBET
12-08-18, 10:28
Каб зрабіць яго прасцей для Вас, мы будзем вырашаць гэтую праблему на вашай баку. Калі ласка, мне ў лічку дадзеныя для доступу да FTP і Адмін (па прычынах бяспекі мы рэкамендуем адпраўляць нам часовыя паролі або уліковыя запісы).

Matt
12-08-18, 18:06
Каб зрабіць яго прасцей для Вас, мы будзем вырашаць гэтую праблему на вашай баку. Калі ласка, мне ў лічку дадзеныя для доступу да FTP і Адмін (па прычынах бяспекі мы рэкамендуем адпраўляць нам часовыя паролі або уліковыя запісы).

Я зрабіў гэта, сэр! Дзякуй!

Гэта дзве памылкі.

vBET
13-08-18, 04:10
Як я бачу, вы не залежной менавіта нашы кароткія інструкцыі выправіць код і ўставіць гніда раней, але пасля кода ў пункце 3. Вось чаму ён не працуе для вас. Я усталяваў яго для вас, шляхам адпраўкі па FTP файл з апошняга рэлізу. Не працуе, як я бачу.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations