View Full Version: PHP Warning: preg_replace_callback(): necesită argumentul 2, 'vbet_createURLForAddressNoReplaceHref', includes/vbenterprisetranslator_functions.php pe linia 222
PHP Warning: preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'vbet_createURLForAddressNoReplaceHref', to be a valid callback in ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 222
a doua eroare:
Atunci când traduceţi orice limba sa dispara utilizatori online:
https://gyazo.com/fc645acdda225e65bc648469b29b1f96
Cred că sunt doar două bug-uri care rămân să se stabilească pentru un produs de lucru pe o tablă de utilizator live.
i sînt folosire ta noua versiune.
Multumesc, am uitat să adaug un singur lucru. Acest lucru vor fi corectate în versiune nect.
Pentru soluţie rapidă vă rugăm să:
Deschide fișier includes\vventerprisetranslator_functions.php
Căutare:
function vbet_createURLForAddressNoReplace($language, $address) {
Pastă înainte de a fi:
function vbet_createURLForAddressNoReplaceHref($what) {
return 'href="'.vbet_createURLForAddressNoReplace($_REQUEST['language'], $what[1]).'"';
}
Vă rugăm să ne anunţaţi se rezolva problema dvs.
Nici un răspuns - presupunem, că problema este plecat.
Hei ne pare rau, am fost într-o excursie de 10 zile.
Am aplicat editare dumneavoastră şi acesta nu schimba nimic.
Încă mai au aceeaşi eroare: PHP Warning: preg_replace_callback(): necesită argumentul 2, 'vbet_createURLForAddressNoReplaceHref', să fie un apel valabile în.../includes/vbenterprisetranslator_functions.php pe linia 222
de asemenea, numele de utilizator online sunt încă ascunse când traduce.
Suntem în mişcare noastre server chiar acum, Deci în primul rând noi trebuie să-l termine, atunci noi va ocupa de problema. Va vom contacta in curand.
Între timp, puteţi încerca să instalaţi cele mai noi de presă - există foarte aceeaşi schimbare, dar poate ai setat ceva gresit.
Pentru a face mai uşor pentru tine vom rezolva problema pe partea ta. Vă rugăm să PM-mi accesa detalii la FTP si Admin CP (pentru motive de securitate, vă recomandăm să ne trimiteţi temporar parole sau conturi).
Pentru a face mai uşor pentru tine vom rezolva problema pe partea ta. Vă rugăm să PM-mi accesa detalii la FTP si Admin CP (pentru motive de securitate, vă recomandăm să ne trimiteţi temporar parole sau conturi).
Am făcut că acum domnule! vă mulţumesc!
Sunt două bug-uri.
Ca vad ca nu urmariti exact instructiunile noastre quick fix şi lipiţi codul nit înainte, dar după codul în punctul 3. De aceea, nu au de lucru pentru tine. Am fixat-o pentru tine, prin trimiterea de fişiere FTP la ultima versiune. Nu este de lucru ca vad.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):