PDA

View Full Version: PHP Warning: preg_replace_callback(): necesită argumentul 2, 'vbet_createURLForAddressNoReplaceHref', includes/vbenterprisetranslator_functions.php pe linia 222

Matt
25-07-18, 09:45

PHP Warning: preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'vbet_createURLForAddressNoReplaceHref', to be a valid callback in ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 222

a doua eroare:

Atunci când traduceţi orice limba sa dispara utilizatori online:

https://gyazo.com/fc645acdda225e65bc648469b29b1f96

Cred că sunt doar două bug-uri care rămân să se stabilească pentru un produs de lucru pe o tablă de utilizator live.

i sînt folosire ta noua versiune.

vBET
26-07-18, 22:24
Multumesc, am uitat să adaug un singur lucru. Acest lucru vor fi corectate în versiune nect.

Pentru soluţie rapidă vă rugăm să:

Deschide fișier includes\vventerprisetranslator_functions.php
Căutare:

function vbet_createURLForAddressNoReplace($language, $address) {
Pastă înainte de a fi:

function vbet_createURLForAddressNoReplaceHref($what) {
return 'href="'.vbet_createURLForAddressNoReplace($_REQUEST['language'], $what[1]).'"';
}

Vă rugăm să ne anunţaţi se rezolva problema dvs.

vBET
02-08-18, 21:24
Nici un răspuns - presupunem, că problema este plecat.

Matt
05-08-18, 20:00
Hei ne pare rau, am fost într-o excursie de 10 zile.

Am aplicat editare dumneavoastră şi acesta nu schimba nimic.

Încă mai au aceeaşi eroare: PHP Warning: preg_replace_callback(): necesită argumentul 2, 'vbet_createURLForAddressNoReplaceHref', să fie un apel valabile în.../includes/vbenterprisetranslator_functions.php pe linia 222

de asemenea, numele de utilizator online sunt încă ascunse când traduce.

vBET
11-08-18, 03:21
Suntem în mişcare noastre server chiar acum, Deci în primul rând noi trebuie să-l termine, atunci noi va ocupa de problema. Va vom contacta in curand.
Între timp, puteţi încerca să instalaţi cele mai noi de presă - există foarte aceeaşi schimbare, dar poate ai setat ceva gresit.

vBET
12-08-18, 10:28
Pentru a face mai uşor pentru tine vom rezolva problema pe partea ta. Vă rugăm să PM-mi accesa detalii la FTP si Admin CP (pentru motive de securitate, vă recomandăm să ne trimiteţi temporar parole sau conturi).

Matt
12-08-18, 18:06
Pentru a face mai uşor pentru tine vom rezolva problema pe partea ta. Vă rugăm să PM-mi accesa detalii la FTP si Admin CP (pentru motive de securitate, vă recomandăm să ne trimiteţi temporar parole sau conturi).

Am făcut că acum domnule! vă mulţumesc!

Sunt două bug-uri.

vBET
13-08-18, 04:10
Ca vad ca nu urmariti exact instructiunile noastre quick fix şi lipiţi codul nit înainte, dar după codul în punctul 3. De aceea, nu au de lucru pentru tine. Am fixat-o pentru tine, prin trimiterea de fişiere FTP la ultima versiune. Nu este de lucru ca vad.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1