Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Mnohé problémy s inštaláciou na vbulletin 5
Dobrý deň, mám nejaké problémy s inštaláciou na vbulletin 5
Mám nahrané súbory, nastaviť môj google api kľúč a všetky potrebné nastavenia na admincp
Keď som sa snažil na import product-vbenterprisetranslator.xml dostal som chybu:
[QUOTE]
Import Produktov, Prosím Čakajte...
[:]
Upozornenie: require_once(...//vbenterprisetranslator_functions_admin.php): failed to open stream: Žiadny takýto súbor alebo adresár, v .../includes/adminfunctions_product.php(881) : saplafwkf_main()'d kód na riadku 2
Fatálna chyba: require_once(): Zlyhalo otvorenie si vyžaduje "/home/forumsrv/public_html/core//vbenterprisetranslator_functions_admin.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php") v /home/forumsrv/public_html/core/includes/adminfunctions_product.php(881) : saplafwkf_main()'d kód na riadku 2
[\QUOTE]
[\QUOTE]
tak som pridal tento riadok môj "+core+zahŕňa+config.php", aby decalre "['Go']['admincpdir']"
[QUOTE]$config['Go']['admincpdir'] = 'admincp';[\QUOTE]
vbulletin 5.1.9 nemá tejto linke z predvolené.
Ako môže tento xml požiadať o premenná, ktorá nie je prítomný??
Každopádne, po ktorý je nainštalovaný. Išiel som do vbet nastavenia a pridal môj google api kľúč a nastaviť všetky potrebné nastavenia.
Po tom, čo som upravených my .htaccess a doplnené prvé tejto linky (ak na to-nie-upload+nástroje+presmerovanie-pravidlá):
[QUOTE]RewriteEngine Na
Možnosti FollowSymLinks
RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\archive\index.php\(.*)?$ archive\index.php?\$2&language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\$ index.php?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\(.*)?$ $2?language=$1 [L,QSA]
[\QUOTE]
Nemal pracoval na všetkých, každý jazyk vlajky som vybranom jazyku bol stále anglicky
potom pridala som zvyšok linky na .htaccess:
[QUOTE]RewriteCond %{QUERY_STRING} !presmerovaní=
RewriteCond %{QUERY_STRING} !postupujte=
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax)
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?presmerovaní=$1 [L,QSA][\QUOTE]
Pracoval, keď som klikol na jazyk vlajka sa to zmenilo fórum jazyk, ALE.. obrazu prílohy boli nezobrazuje a nemohol som prihlásenie na admincp,
keď som sa snažil, aby sa prihlásiť na admincp som dostal túto chybu:
[QUOTE] No input file uvedené. [\QUOTE]
UPRAVIŤ 2-10-15:
Prosím, prečítajte si môj posledný príspevok na túto niť, aby si pomohol pri inštalácii na vbulletin 5.1.9
Marcin Kalak
30-09-15, 08:10
Dobrý deň.
Ďakujem za informácie o config.xml. Predchádzajúce verzie zahrnúť riadok $config['Go']['admincpdir'] = 'admincp';. Neviem, prečo to bolo odstránené v najnovšej verzii vB.
Vaše o. htaccess by mal vyzerať takto:
RewriteEngine On
Options FollowSymLinks
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [L,QSA]
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
#In some cases where you have other mod_rewrite rules, you may need to comment out the following line
#and change it to match your folder name. This resets the other mod_rewrite rules for just this directory
#If your site was www.example.com/forum, the setting would be /forum/
#RewriteBase /
# Send css calls directly to the correct file VBV-7807
RewriteRule ^css.php$ core/css.php [NC,L]
# Redirect old install path to core.
RewriteRule ^install/ core/install/ [NC,L]
# Main Redirect
RewriteCond %{REQUEST_URI} !\.(gif|jpg|jpeg|png|css)$
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^(.*)$ index.php?routestring=$1 [L,QSA]
# Because admincp is an actual directory.
RewriteRule ^(admincp/)$ index.php?routestring=$1 [L,QSA]
</IfModule>
<IfModule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE application/atom+xml \
text/javascript \
application/x-javascript \
application/javascript \
application/json \
application/rss+xml \
application/vnd.ms-fontobject \
application/x-font-ttf \
application/xhtml+xml \
application/xml \
font/opentype \
image/svg+xml \
image/x-icon \
text/css \
text/html \
text/plain \
text/x-component \
text/xml
</IfModule>
<IfModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresByType application/x-javascript A1209600
ExpiresByType text/javascript A1209600
ExpiresByType application/javascript A1209600
ExpiresByType text/css A31536000
ExpiresByType image/x-icon A2592000
ExpiresByType image/icon A2592000
ExpiresByType application/x-ico A2592000
ExpiresByType application/ico A2592000
ExpiresByType image/gif A2592000
ExpiresByType image/jpeg A1209600
ExpiresByType image/jpg A1209600
ExpiresByType image/png A1209600
ExpiresByType application/x-shockwave-flash A1209600
ExpiresByType font/ttf A2592000
ExpiresByType font/otf A2592000
ExpiresByType font/x-woff A2592000
ExpiresByType image/svg+xml A2592000
ExpiresByType font/truetype A2592000
ExpiresByType font/opentype A2592000
ExpiresByType application/x-font-woff A2592000
ExpiresByType application/vnd.ms-fontobject A2592000
</IfModule>
<IfModule mod_headers.c>
Header set Connection keep-alive
<filesmatch "\.(ico|flv|gif|swf|eot|woff|otf|ttf|svg)$">
Header set Cache-Control "max-age=2592000, public"
</filesmatch>
<filesmatch "\.(jpg|jpeg|png)$">
Header set Cache-Control "max-age=1209600, public"
</filesmatch>
<filesmatch "\.(eot|woff|otf|ttf|svg)$">
Header set Cache-Control "max-age=2592000, public"
</filesmatch>
# css and js should use private for proxy caching https://developers.google.com/speed/docs/best-practices/caching#LeverageProxyCaching
<filesmatch "\.(css)$">
Header set Cache-Control "max-age=31536000, private"
</filesmatch>
<filesmatch "\.(js)$">
Header set Cache-Control "max-age=1209600, private"
</filesmatch>
</IfModule>
RewriteCond %{QUERY_STRING} !redirected=
RewriteCond %{QUERY_STRING} !do=
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax)
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1 [L,QSA]
Prosím pošlite mi PM prístupové údaje na Admin CP a FTP. Rád by som, skontrolujte vaše nastavenia.
keď som dal, že htaccess sa nemôžem prihlásiť na admincp, hovorí "no input file"
poslal pm s admin heslo
ftp je zakázaný, a i prístup cez cpanel
ak je to potrebné, dajte mi vedieť
Marcin Kalak
30-09-15, 15:30
Ak chcete vypnúť pridať kód jazyka na prílohu na váš fóra:
pridať do AdminCP->vBET->Preklad Voľby->Ignorovať adresy Url:
/filedata/
/fetch
/image.php.
Opraviť problém s AdminCP, skúste vypnúť v nastavenia servera FastCGI.
nie je tam žiadna taká možnosť v admincp a fastcgi je už mimo
Marcin Kalak
30-09-15, 17:11
Táto voľba by mala byť v AdminCP->vBET->Preklad Voľby->Ignorovať adresy Url. Ste si istí, že chcete vypnúť FastCGI?
pridal som adries url, pridané htaccess, ktorú ste poskytli, a ja som dostal biele znaky a nemohli prihlásiť do admincp. fastcgi nie je ešte nainštalovaný na svojom serveri
Marcin Kalak
30-09-15, 19:51
Máte mod_rewrite povolené? V phpinfo je napísané, že FastCGI je povolené.
IMPLICITNE je zapnutá, nie FastCGI. FastCGi nie je ešte nainštalovaný. phpinfor hovorí cgi/fastcgi pretože to znamená, že jeden alebo druhý.
Snažil som sa pomocou DSO, otvára cpanel ale ja si chybu na hlavnej stránke: Warning: Cannot modify header information - headers already sent .../includes/vbenterprisetranslator_functions.php na riadku 223
aj keď som sa obrátil, aby dso a pridal htaccess obsahu mám biele znaky na fórum (na predvolené anglickom jazyku)
pridal som 3 riadky o ignorovať adresy url.
Tak som sa obrátil späť k CGI (nie FASTCGI) a odstránené htaccess linky tak fóra môže fungovať.
Nemôžem understund tejto situácii, je nejaký spôsob, ako to môže fungovať, alebo nie? už ste aj chutilo to na vbulletin 5.1.9? Potrebujem pomôcť, mám za predpokladu, že ste s ftp a admincp poverenia čo iné by som mal robiť, aby si to funguje?
Marcin Kalak
01-10-15, 18:44
Áno testovali sme vBET vo vB 5.1.9. Mám podozrenie, že je to problém so serverom konfiguračné. Prosím, skúste znova pomocou DSO. Ak po dokončení .htaccess uvidíte biele stránky skúste zakázať preklad poskytovateľov v AdminCP->vBET->Preklad Poskytovateľov Dostupnosti. Máte mod_rewrite povolené?
Na Prekladateľ poskytovatelia len google bol aktívny od začiatku.
mod_rewrite je predvolene nainštalovaný pomocou apache
dso okrem bielych znakov, dáva mi chybu Upozornenie: Cannot modify header information - headers already sent .../includes/vbenterprisetranslator_functions.php na riadku 223
Marcin Kalak
02-10-15, 07:13
Testovali ste vašu DSO po mojom poslednom príspevku? Opravil som trochu jeden vBET súbor a ja by som chcel vidieť, ak DSO bude fungovať. Toto upozornenie a bielej strane sú známe problémy, ktorých riešenie kolieska by mali byť jednoduchšie.
PRACOVAL.
jedna otázka, sould nechám riadky ma poslal na ignorovať url?
aj keď som vyberte jazyk kódovanie je potrebné nastaviť v prehliadači unicode, aby zobrazoval správne znaky. Existuje spôsob, ako zobraziť preložené jazyku, bez nutnosti vyberte položku kódovanie prehliadača?
Marcin Kalak
02-10-15, 11:31
Nevyberajte ignorovať URL. To umožňuje príloh, nebude analyzovaný. Ak vidíte biela stránke nebudete meniť konfigurácie servera, biele stránky, ktoré obvykle znamená, problémy s pripojením na preklad služieb.
Už som sa pozrieť a skúšok kódovanie znakov otázky.
Aj na preložených strán obrazu attachemnts nie sú zobrazené. prosím, informujte sa, že aj
Zmenil som Jazykov a frázy a>Language manager>upraviť nastavenia a upravené "HTML Súbor Znakov" k "UTF-8" a kódovanie problém vyriešený.
Jediný problém teraz je, že doplnky nie sú zobrazené na preložené stránky
Marcin Kalak
02-10-15, 13:30
Vedeli ste mohli ukázať, ako odkaz, kde prílohy sú zobrazené na neprekladali strane, a kde sa nezobrazujú na preložené stránke?
Som pevne prílohy vykonaním opravy na pripevnenie tabuliek (admincp>opravu/optimalizácii tabuliek)
Môj záver (všetky vb5 užívateľa, že chcete inštalovať tento plugin na ich fórach):
Tento addon keby niektoré problémy s inštaláciou, ktoré boli stanovené pomocou "Marcin Kalak" Pomoc (Díky moc)
Ak chcete nainštalovať ho na Vbulletin 5.1.9 potrebujete upraviť "/core/includes/config.php" pridaním tento riadok na koniec:
$ Config ['Rôzne'] ['admincpdir'] = 'admincp';
PHP procesor musí "DSO" nie "CGI". Takže ak budete mať "cgi" musíte chage to, aby "DSO" na váš server. Na WHM cpanel je možné zmeniť kliknutím na "Služby konfiguráciu>PHP Nakonfigurovať ad He" A vyberte položku tam "PHP 5 Obslužný" k "DSO"
.Htaccess by mali mať na začiatku týchto riadkov:
RewriteEngine On
Možnosti FollowSymLinks
RewriteRule Archív / index.php? / $ 2 & language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 doláre? Language = $ 1 [L, QSA]
A na konci tohto riadku:
RewriteCond% {QUERY_STRING}! Presmerovanie =
RewriteCond %{QUERY_STRING} !postupujte=
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(core|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax)
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?presmerovaní=$1 [L,QSA]
Musíte pridať pridať "AdminCP->vBET->Preklad Voľby->Ignorovať Url":
/filedata/
/fetch
/image.php
A ísť do "Admincp>Jazyky a frázy a>Language manager>upraviť nastavenia" a upraviť "HTML Súbor Znakov" k "UTF-8"
A Vbet Preklad plugin bude pracovať na Vbulletin 5.1.9
UPRAVIŤ 27-12-15: po nejakej lepšej kontroly našiel som veľa problémov, stránky, ani preložená a mnoho db chyby vznikali....
Marcin Kalak
02-10-15, 19:16
Som rád, že som pomohol. V nasledujúcej verzii vBET nebude potrebné zmeniť v konfiguračnom súbore.
Ešte jedna vec, Marcin, na htaccess "|core" musí byť pridaná na RewriteCond %{REQUEST_URI}
takže by to malo vyzerať takto:
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp|modcpclientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax|core) (upravené môj sprievodca vyššie)
iný avatary sa nezobrazí (prístup bol odmietnutý)
Vďaka
Marcin Kalak
02-10-15, 20:00
Ďakujem vám veľmi pekne za informácie.
Len informovať, že po takejto zmeny fórum vystupovala veľmi zlé, niektoré stránky sa pracuje rovnako ako som povedal, ale ja som si všimol, mnoho db chyby a problémy na preklady. Mnoho stránok, neboli ani prekladať. Takže som odstránil vbet (veľmi ťažké urobiť, pretože mal mnoho entried na databázu).
Čaká na aktualizáciu, ktorá bude plne pracovať na vb 5.1.9 a nie spôsobuje také problémy.
Marcin Kalak
28-12-15, 11:22
Aktuálna verzia vBET by mali pracovať pre vB 5.1.9. Žiadny preklad stránky môže spôsobiť vyčerpanie preklady limity. Vo vyššie konfiguračné som testoval vBET pre vB 5.1.9. Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, prosím, vytvoriť novú tému.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):