PDA

Επιστροφή στο Forum: Solved Πολλά προβλήματα με την εγκατάσταση σε vbulletin 5

rafail
30-09-15, 00:03
Γεια σας, έχω κάποια προβλήματα με την εγκατάσταση σε vbulletin 5
Έχω ανεβάσει τα αρχεία, το google api κλειδί και όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο admincp

Όταν προσπάθησα να εισαγάγετε το product-vbenterprisetranslator.xml έχω το σφάλμα:

[QUOTE]
Εισαγωγή Προϊόντων, Παρακαλώ Περιμένετε...

[:]
Προειδοποίηση: require_once(...//vbenterprisetranslator_functions_admin.php): απέτυχε να ανοίξει stream: Δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο ή κατάλογος .../includes/adminfunctions_product.php(881) : eval()'d code on line 2
Μοιραίο λάθος: require_once(): Απέτυχε το άνοιγμα που απαιτείται "/home/forumsrv/public_html/core//vbenterprisetranslator_functions_admin.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') /home/forumsrv/public_html/core/includes/adminfunctions_product.php(881) : eval()'d code on line 2
[\QUOTE]

[\QUOTE]

γι ' αυτό, πρόσθεσε αυτή τη γραμμή μου "?+core+περιλαμβάνει+config.php" να decalre το "['Plugins']['admincpdir']"
[QUOTE]$config['Plugins']['admincpdir'] = 'admincp';[\QUOTE]
vbulletin 5.1.9 δεν έχουν αυτή τη γραμμή από προεπιλογή.

Πώς μπορεί αυτό το xml ρωτήσω για μια μεταβλητή που δεν υπάρχει?;

Τέλος πάντων, μετά από αυτό να εγκατασταθεί. Πήγα να vbet ρυθμίσεις και πρόσθεσε google api κλειδί και ορίστε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

Μετά την επεξεργασία μου .htaccess και πρόσθεσε πρώτη γραμμές (που παρέχονται σχετικά με do-δεν-ανεβάστε+εργαλεία+ανακατεύθυνση-κανόνες):
[QUOTE]RewriteEngine On -
Options FollowSymLinks

RewriteRule ^\;(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\archive\index.php\(.*)?$ archive\index.php?\$2&language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^\;(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\$ δείκτη.η php;γλώσσα=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^\;(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\(.*)?$ $2;γλώσσα=$1 [L,QSA]
[\QUOTE]

Δεν δούλευε καθόλου, οποιαδήποτε γλώσσα σημαία θα επιλεγμένη γλώσσα ήταν ακόμα αγγλικά

στη συνέχεια πρόσθεσα τα υπόλοιπα γραμμές .htaccess:
[QUOTE]RewriteCond %{QUERY_STRING} !ανακατεύθυνση=
RewriteCond %{QUERY_STRING} !=
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|απθ|ajax)
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.η php;ανακατεύθυνση=$1 [L,QSA][\QUOTE]

Εργάστηκε, όταν έκανα κλικ στη σημαία γλώσσα άλλαξε το φόρουμ γλώσσα, ΑΛΛΆ.. τα συνημμένα εικόνα δεν εμφανίζεται και δεν μπορούσα σύνδεσης στο admincp,
όταν προσπάθησα να συνδεθείτε στο admincp έχω αυτό το σφάλμα:
[QUOTE] No input file specified. [\QUOTE]

EDIT 2-10-15:

Παρακαλώ διαβάστε το τελευταίο μου post σε αυτό το νήμα για να πάρει βοήθησε για εγκατάσταση σε vbulletin 5.1.9

Marcin Kalak
30-09-15, 08:10
Γεια σου.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά με config.xml. Προηγούμενες εκδόσεις περιλαμβάνουν μια γραμμή $config['Plugins']['admincpdir'] = 'admincp';. Δεν ξέρω γιατί αφαιρέθηκε στην τελευταία έκδοση της vB.
.Htaccess σας θα πρέπει να μοιάζει κάπως έτσι:

RewriteEngine On
Options FollowSymLinks

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [L,QSA]

<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On

#In some cases where you have other mod_rewrite rules, you may need to comment out the following line
#and change it to match your folder name. This resets the other mod_rewrite rules for just this directory
#If your site was www.example.com/forum, the setting would be /forum/
#RewriteBase /

# Send css calls directly to the correct file VBV-7807
RewriteRule ^css.php$ core/css.php [NC,L]

# Redirect old install path to core.
RewriteRule ^install/ core/install/ [NC,L]

# Main Redirect
RewriteCond %{REQUEST_URI} !\.(gif|jpg|jpeg|png|css)$
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^(.*)$ index.php?routestring=$1 [L,QSA]

# Because admincp is an actual directory.
RewriteRule ^(admincp/)$ index.php?routestring=$1 [L,QSA]
</IfModule>

<IfModule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE application/atom+xml \
text/javascript \
application/x-javascript \
application/javascript \
application/json \
application/rss+xml \
application/vnd.ms-fontobject \
application/x-font-ttf \
application/xhtml+xml \
application/xml \
font/opentype \
image/svg+xml \
image/x-icon \
text/css \
text/html \
text/plain \
text/x-component \
text/xml
</IfModule>

<IfModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresByType application/x-javascript A1209600
ExpiresByType text/javascript A1209600
ExpiresByType application/javascript A1209600
ExpiresByType text/css A31536000
ExpiresByType image/x-icon A2592000
ExpiresByType image/icon A2592000
ExpiresByType application/x-ico A2592000
ExpiresByType application/ico A2592000
ExpiresByType image/gif A2592000
ExpiresByType image/jpeg A1209600
ExpiresByType image/jpg A1209600
ExpiresByType image/png A1209600
ExpiresByType application/x-shockwave-flash A1209600
ExpiresByType font/ttf A2592000
ExpiresByType font/otf A2592000
ExpiresByType font/x-woff A2592000
ExpiresByType image/svg+xml A2592000
ExpiresByType font/truetype A2592000
ExpiresByType font/opentype A2592000
ExpiresByType application/x-font-woff A2592000
ExpiresByType application/vnd.ms-fontobject A2592000
</IfModule>

<IfModule mod_headers.c>
Header set Connection keep-alive
<filesmatch "\.(ico|flv|gif|swf|eot|woff|otf|ttf|svg)$">
Header set Cache-Control "max-age=2592000, public"
</filesmatch>
<filesmatch "\.(jpg|jpeg|png)$">
Header set Cache-Control "max-age=1209600, public"
</filesmatch>
<filesmatch "\.(eot|woff|otf|ttf|svg)$">
Header set Cache-Control "max-age=2592000, public"
</filesmatch>
# css and js should use private for proxy caching https://developers.google.com/speed/docs/best-practices/caching#LeverageProxyCaching
<filesmatch "\.(css)$">
Header set Cache-Control "max-age=31536000, private"
</filesmatch>
<filesmatch "\.(js)$">
Header set Cache-Control "max-age=1209600, private"
</filesmatch>
</IfModule>

RewriteCond %{QUERY_STRING} !redirected=
RewriteCond %{QUERY_STRING} !do=
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax)
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1 [L,QSA]

Παρακαλώ να μου στείλετε ένα PM τα στοιχεία πρόσβασης Admin CP και FTP. Θα ήθελα να ελέγξετε τις ρυθμίσεις σας.

rafail
30-09-15, 11:59
όταν το έβαλα htaccess δεν μπορώ να συνδεθείτε στο admincp, λέει, "όχι το αρχείο εισόδου"?
έστειλα pm με το admin password
ftp είναι απενεργοποιημένη και η πρόσβαση είναι μέσω του cpanel
εάν είναι απαραίτητο επιτρέψτε μου να ξέρω

rafail
30-09-15, 12:04
έστειλε, επίσης, ftp login μμ

Marcin Kalak
30-09-15, 15:30
Για να απενεργοποιήσετε την προσθήκη κωδικός γλώσσας σε ένα συνημμένο στο φόρουμ σας:
προσθήκη στο AdminCP->vBET->Μετάφραση Επιλογές->? Αγνοήσει Url:

/filedata/
/fetch
/image.php.
Για να διορθώσετε ένα ζήτημα με το AdminCP, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις διακομιστή FastCGI.

rafail
30-09-15, 16:05
δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στο admincp και fastcgi είναι ήδη off

Marcin Kalak
30-09-15, 17:11
Αυτή η επιλογή θα πρέπει να είναι σε AdminCP->vBET->Μετάφραση Επιλογές->? Αγνοήσει τις διευθύνσεις Url. Είσαι σίγουρος απενεργοποιήσετε το FastCGI είναι;

rafail
30-09-15, 18:11
έχω προσθέσει τις διευθύνσεις url, πρόσθεσε το htaccess που παρέχονται και έχω λευκό χαρακτήρες και δεν θα μπορούσε να συνδεθείτε στο admincp. fastcgi δεν είναι καν εγκατεστημένο στον server μου

Marcin Kalak
30-09-15, 19:51
Σας έχει mod_rewrite ενεργοποιημένο; Στο phpinfo είναι γραμμένο ότι το FastCGI είναι ενεργοποιημένη.

rafail
30-09-15, 21:39
CGI είναι ενεργοποιημένη, δεν FastCGI. FastCGi δεν είναι καν εγκατεστημένο. phpinfor λέει cgi/fastcgi, διότι αυτό σημαίνει το ένα ή το άλλο.
Προσπάθησα χρησιμοποιώντας το DSO, ανοίγει το cpanel αλλά παίρνω ένα λάθος στην κύρια σελίδα: Προειδοποίηση: Δεν είναι δυνατό να τροποποιήσετε πληροφορίες κεφαλίδας - κεφαλίδες που έχουν ήδη αποσταλεί στο .../includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 223
επίσης, όταν γύρισα να dso και πρόσθεσε το htaccess περιεχόμενο πήρα το λευκό χαρακτήρες στο forum (σε προεπιλεγμένη αγγλική γλώσσα)
έχω προσθέσει το 3 γραμμές για να αγνοήσει τις διευθύνσεις url.

Έτσι, γύρισα πίσω να CGI (δεν FASTCGI) και να αφαιρεθεί το htaccess τις γραμμές, έτσι ώστε το φόρουμ μπορεί να λειτουργήσει.
Δεν μπορώ να understund αυτή την κατάσταση, υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορεί να λειτουργήσει ή όχι; έχεις δοκιμάσει σε vbulletin 5.1.9; Χρειάζομαι βοήθεια εδώ, πρέπει να σας παρέχονται με ftp και admincp πιστοποιήσεις τι άλλο πρέπει να κάνω για να δουλέψει;

Marcin Kalak
01-10-15, 18:44
Ναι θα δοκιμαστεί vBET σε vB 5.1.9. Υποψιάζομαι ότι αυτό είναι ένα πρόβλημα με τη ρύθμιση παραμέτρων του διακομιστή. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά χρησιμοποιώντας το DSO. Αν μετά την ολοκλήρωση .htaccess σας, θα δείτε τις λευκές σελίδες, προσπαθήστε να απενεργοποιήσετε την μετάφραση των παρόχων στο AdminCP->vBET->Μετάφραση Παρόχους Διαθεσιμότητα. Σας έχει mod_rewrite ενεργοποιημένο;

rafail
02-10-15, 07:08
Στις Μεταφραστής παρόχους μόνο η google ήταν ενεργό από την αρχή.
το mod_rewrite είναι εγκατεστημένο από προεπιλογή από τον apache
dso, εκτός από το λευκό χαρακτήρες, μου δίνει το σφάλμα Προειδοποίηση: Δεν είναι δυνατό να τροποποιήσετε πληροφορίες κεφαλίδας - κεφαλίδες που έχουν ήδη αποσταλεί στο .../includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 223

Marcin Kalak
02-10-15, 07:13
Έχετε δοκιμαστεί το DSO μετά το τελευταίο μου ποστ; - Διορθώθηκε ένα μικρό vBET αρχείο και θα ήθελα να δω αν το DSO θα λειτουργήσει. Αυτή την προειδοποίηση και λευκή σελίδα είναι γνωστά θέματα που η λύση του τροχού θα πρέπει να είναι ευκολότερη.

rafail
02-10-15, 11:06
ΔΟΎΛΕΨΕ.

μια ερώτηση, πρέπει να αφήσει τις γραμμές που με έστειλε να αγνοήσει διευθύνσεις url;
επίσης, όταν επιλέξετε μια γλώσσα για την κωδικοποίηση πρέπει να οριστεί στο πρόγραμμα περιήγησης για να unicode για να εμφανιστούν σωστά οι χαρακτήρες. Υπάρχει ένας τρόπος για να εμφανίσετε μεταφραστεί γλώσσα, χωρίς να χρειάζεται να επιλέξετε την κωδικοποίηση για το πρόγραμμα περιήγησης;

Marcin Kalak
02-10-15, 11:31
Μην αφαιρείτε αγνοήσει τη διεύθυνση URL. Αυτό επιτρέπει τα συνημμένα σας, δεν θα πρέπει να αναλυθεί. Αν δείτε μια λευκή σελίδα δεν αλλάξετε τη ρύθμιση παραμέτρων του διακομιστή, λευκές σελίδες, συνήθως, σημαίνει προβλήματα με τη σύνδεση σε μετάφραση παροχής υπηρεσιών.
Ήδη κοιτάζω και τεστ χαρακτήρα θέματα κωδικοποίησης.

rafail
02-10-15, 11:34
Επίσης σε μεταφρασμένες σελίδες της εικόνας attachemnts δεν εμφανίζονται. παρακαλώ ελέγξτε, επίσης, ότι

rafail
02-10-15, 13:15
Έχω αλλάξει Γλώσσες και φράσεις>Language manager>να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις και να επεξεργαστεί "HTML Character Set" σε "? UTF-8" και την κωδικοποίηση ζήτημα λύθηκε.
Το μόνο πρόβλημα τώρα είναι ότι τα συνημμένα δεν εμφανίζονται σε μεταφρασμένες σελίδες

Marcin Kalak
02-10-15, 13:30
Μήπως θα μπορούσε να δείξει, όπως μια σύνδεση, όπου τα συνημμένα εμφανίζονται στην σελίδα δεν έχει μεταφραστεί, και εφόσον δεν περιλαμβάνονται στην μεταφραστεί σελίδα;

rafail
02-10-15, 17:22
Έφτιαξα τα συνημμένα από το να κάνεις μια επισκευή στο συνημμένο πίνακες (admincp>repair/optimize tables)

Το συμπέρασμά μου (σε όλα τα vb5 τους χρήστες που θέλετε να εγκαταστήσετε αυτό το plugin στο φόρουμ τους):

Αυτό το addon είχε κάποια προβλήματα εγκατάστασης που είχαν καθοριστεί με την "Marcin Kalak" (Πολλές Ευχαριστίες)

Για να το εγκαταστήσετε στο Vbulletin 5.1.9 θα πρέπει να επεξεργαστείτε "/core/includes/config.php", προσθέτοντας αυτήν τη γραμμή στο τέλος:

$ Config ['Διάφορα'] ['admincpdir'] = 'admincp »?

Η PHP επεξεργαστής πρέπει να είναι "DSO" , "CGI". Έτσι, αν έχετε "cgi" θα πρέπει να chage να "DSO" στον server σας. Σχετικά με WHM cpanel μπορεί να αλλάξει με τη μετάβαση στο "? ρύθμιση παραμέτρων της Υπηρεσίας>Ρυθμίστε την PHP ad SUExec"? Και επιλέξτε εκεί "? PHP 5 Χειρισμού" σε "DSO"

Το .Htaccess θα πρέπει να έχουν στην αρχή αυτές τις γραμμές:

Στις RewriteEngine
Options FollowSymLinks

RewriteRule Αρχείο / index.php? / $ 2 & γλώσσα = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? γλώσσα = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule $ 2; γλώσσα = $ 1 [L, QSA]

Και στο τέλος αυτό το γραμμές:

RewriteCond% {QUERY_STRING}! Ανακατεύθυνση =
RewriteCond %{QUERY_STRING} !=
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(core|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|απθ|ajax)
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.η php;ανακατεύθυνση=$1 [L,QSA]

Θα πρέπει να προσθέσετε προσθήκη στο "? AdminCP->vBET->Μετάφραση Επιλογές->? Αγνοήσει τις διευθύνσεις Url":

/filedata/
/fetch
/image.php

Και πηγαίνετε στο "? Admincp>Γλωσσών και φράσεις>Language manager>να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις"? και να επεξεργαστείτε "HTML Character Set" σε "? UTF-8"

Και Vbet Μεταφράσει το plugin θα λειτουργήσει σε Vbulletin 5.1.9
EDIT 27-12-15: μετά από λίγο καλύτερα ελέγχους βρήκα πολλά προβλήματα, σελίδες που δεν έχει μεταφραστεί και πολλά db λάθη παρουσιάστηκε....

Marcin Kalak
02-10-15, 19:16
Χαίρομαι που σε βοήθησα. Στην επόμενη έκδοση vBET δεν θα είναι απαραίτητο να αλλάξει το αρχείο ρυθμίσεων.

rafail
02-10-15, 19:47
Ένα πράγμα Marcin, στο htaccess "|core" θα πρέπει να προστεθεί σε RewriteCond %{REQUEST_URI}
έτσι πρέπει να μοιάζει με αυτό:

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp|modcpclientscript|cpstyles|images|css|js|login|απθ|ajax|core) (edited μου παραπάνω οδηγό)
άλλο avatars δεν εμφανίζεται (δεν επιτρέπεται η πρόσβαση)

Ευχαριστίες

Marcin Kalak
02-10-15, 20:00
Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

rafail
27-12-15, 14:45
Απλά να ενημερώσω ότι μετά από τέτοιες αλλαγές φόρουμ εκτέλεση ήταν πολύ κακές, μερικές σελίδες λειτούργησε καλά, όπως είπα, αλλά παρατήρησα πολλά db λάθη και προβλήματα σχετικά με τις μεταφράσεις. Πολλές σελίδες δεν είχαν ακόμη μεταφραστεί. Γι ' αυτό αφαιρέθηκε vbet (πολύ δύσκολο να το κάνεις, αφού είχε πολλές entried σε βάση δεδομένων).

Περιμένοντας μια ενημερωμένη έκδοση που θα πλήρη εργασία σε vb 5.1.9 και δεν προκαλεί τέτοια προβλήματα.

Marcin Kalak
28-12-15, 11:22
Η τρέχουσα έκδοση vBET θα πρέπει να εργαστούν για vB 5.1.9. Η μετάφραση της σελίδας μπορεί να προκαλέσει εξάντληση μεταφράσεις όρια. Στην παραπάνω ρύθμιση θα δοκιμαστεί vBET για vB 5.1.9. Αν έχετε οποιαδήποτε άλλα θέματα, παρακαλούμε να δημιουργήσετε ένα νέο θέμα.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations