Teljes verzió megtekintése: Megoldott Sok probléma telepítése a vbulletin 5
Helló, nekem van néhány probléma telepítése a vbulletin 5
Már feltöltött fájlokat, állítsuk a saját google api-kulcs, az összes szükséges beállításokat admincp
Amikor megpróbáltam, hogy a behozatali product-vbenterprisetranslator.xml megvan a hiba:
[IDÉZET]
Importáló A Terméket, Kérjük Várjon...
[:]
Figyelmeztetés: require_once(...//vbenterprisetranslator_functions_admin.php): nem sikerült megnyitni a stream: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár .../includes/adminfunctions_product.php(881) : eval()'d kód on line 2
Végzetes hiba: require_once(): Sikertelen megnyitása szükséges '/home/forumsrv/public_html/core//vbenterprisetranslator_functions_admin.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') /home/forumsrv/public_html/core/includes/adminfunctions_product.php(881) : eval()'d kód on line 2
[\QUOTE]
[\QUOTE]
így tettem hozzá ezt a sort, hogy én "+mag+tartalmaz+config.php", hogy decalre a "['Egyéb']['admincpdir']"
[IDÉZET]$config['Egyéb']['admincpdir'] = 'admincp';[\QUOTE]
vbulletin 5.1.9 nem kell ebben a sorban az alapértelmezett.
Hogyan lehet ezt xml kérni egy változó, amely nincs jelen??
Különben is, az után, hogy telepítve van. Elmentem vbet beállítások, majd hozzátette, a google api kulcsot, majd állítsa be a szükséges beállításokat.
Miután én szerkesztett én .htaccess, majd hozzátette, ez az első sor (feltéve, hogy a nem-nem-feltöltés+eszközök+átirányítás-szabályok):
[IDÉZET]RewriteEngine On
Az Opciók FollowSymLinks
RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\archive\index.php\(.*)?$ archive\index.php?\$2&language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\$ index.a php?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\(.*)?$ $2?language=$1 [L,QSA]
[\QUOTE]
Nem működött egyáltalán, bármilyen nyelv zászló én kiválasztott nyelv még az angol
megfogadtam a többi vonalak a .htaccess:
[IDÉZET]RewriteCond %{QUERY_STRING} !átirányított=
RewriteCond %{QUERY_STRING} !do=
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|bejelentkezés|auth|ajax)
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.a php?átirányított=$1 [L,QSA][\QUOTE]
Dolgozott, amikor rákattintottam nyelv zászló megváltoztatta a fórum nyelve, DE.. a kép mellékletek nem voltak bemutatva, én pedig nem tudtam bejelentkezni a admincp,
amikor megpróbáltam a bejelentkezés admincp megvan ez a hiba:
[QUOTE] Nem a bemeneti fájl megadva. [\QUOTE]
SZERKESZTÉS 2-10-15:
Kérjük, olvassa el utolsó utáni ez a szál, hogy segített a telepítés vbulletin 5.1.9
Marcin Kalak
30-09-15, 08:10
Szia.
Köszönöm az információt config.xml. A korábbi verzió tartalmaz egy sort a $config['Egyéb']['admincpdir'] = 'admincp';. Nem tudom, miért eltávolították a legújabb verziót vB.
A .htaccess kell kinéznie:
RewriteEngine On
Options FollowSymLinks
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [L,QSA]
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
#In some cases where you have other mod_rewrite rules, you may need to comment out the following line
#and change it to match your folder name. This resets the other mod_rewrite rules for just this directory
#If your site was www.example.com/forum, the setting would be /forum/
#RewriteBase /
# Send css calls directly to the correct file VBV-7807
RewriteRule ^css.php$ core/css.php [NC,L]
# Redirect old install path to core.
RewriteRule ^install/ core/install/ [NC,L]
# Main Redirect
RewriteCond %{REQUEST_URI} !\.(gif|jpg|jpeg|png|css)$
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^(.*)$ index.php?routestring=$1 [L,QSA]
# Because admincp is an actual directory.
RewriteRule ^(admincp/)$ index.php?routestring=$1 [L,QSA]
</IfModule>
<IfModule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE application/atom+xml \
text/javascript \
application/x-javascript \
application/javascript \
application/json \
application/rss+xml \
application/vnd.ms-fontobject \
application/x-font-ttf \
application/xhtml+xml \
application/xml \
font/opentype \
image/svg+xml \
image/x-icon \
text/css \
text/html \
text/plain \
text/x-component \
text/xml
</IfModule>
<IfModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresByType application/x-javascript A1209600
ExpiresByType text/javascript A1209600
ExpiresByType application/javascript A1209600
ExpiresByType text/css A31536000
ExpiresByType image/x-icon A2592000
ExpiresByType image/icon A2592000
ExpiresByType application/x-ico A2592000
ExpiresByType application/ico A2592000
ExpiresByType image/gif A2592000
ExpiresByType image/jpeg A1209600
ExpiresByType image/jpg A1209600
ExpiresByType image/png A1209600
ExpiresByType application/x-shockwave-flash A1209600
ExpiresByType font/ttf A2592000
ExpiresByType font/otf A2592000
ExpiresByType font/x-woff A2592000
ExpiresByType image/svg+xml A2592000
ExpiresByType font/truetype A2592000
ExpiresByType font/opentype A2592000
ExpiresByType application/x-font-woff A2592000
ExpiresByType application/vnd.ms-fontobject A2592000
</IfModule>
<IfModule mod_headers.c>
Header set Connection keep-alive
<filesmatch "\.(ico|flv|gif|swf|eot|woff|otf|ttf|svg)$">
Header set Cache-Control "max-age=2592000, public"
</filesmatch>
<filesmatch "\.(jpg|jpeg|png)$">
Header set Cache-Control "max-age=1209600, public"
</filesmatch>
<filesmatch "\.(eot|woff|otf|ttf|svg)$">
Header set Cache-Control "max-age=2592000, public"
</filesmatch>
# css and js should use private for proxy caching https://developers.google.com/speed/docs/best-practices/caching#LeverageProxyCaching
<filesmatch "\.(css)$">
Header set Cache-Control "max-age=31536000, private"
</filesmatch>
<filesmatch "\.(js)$">
Header set Cache-Control "max-age=1209600, private"
</filesmatch>
</IfModule>
RewriteCond %{QUERY_STRING} !redirected=
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax)
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1 [L,QSA]
Kérjük, küldjön nekem egy PM hozzáférési adatok Admin CP, majd FTP-n. Szeretném ellenőrizze a beállításokat.
amikor feltettem, hogy htaccess nem tudok bejelentkezni a admincp, azt mondja, hogy "nem a bemeneti fájl"
küldött pm-val admin jelszó
ftp le van tiltva, férek át a cpanel
ha szükséges, let me know
Marcin Kalak
30-09-15, 15:30
Letiltásához hozzá nyelv kóddal, hogy az mellékletet a fórum:
add, hogy AdminCP->vBET->a Fordítás az Opciók->figyelmen kívül Url:
/filedata/
/fetch
/image.php.
Kijavítani a hibát, AdminCP, próbáld meg kikapcsolni a szerver beállítások FastCGI.
nincs ilyen opció admincp fastcgi-vel már ki
Marcin Kalak
30-09-15, 17:11
Ez a beállítás kell egy AdminCP->vBET->a Fordítás az Opciók->figyelmen kívül hagyja az Url-eket. Biztos, hogy letiltja a FastCGI?
én hozzá az url-eket, hozzá a htaccess az ön által megadott kaptam fehér karakterek nem sikerült a bejelentkezés admincp. fastcgi nincs még telepítve az én szerver
Marcin Kalak
30-09-15, 19:51
Van mod_rewrite engedélyezve? A phpinfo van írva, hogy FastCGI engedélyezve van.
CGI engedélyezve van, nem FastCGI. FastCGi még nincs telepítve. phpinfor mondja cgi/fastcgi, mert ez azt jelenti, hogy az egyik vagy a másik.
Próbálkoztam a (z) DSO, megnyitja a cpanel, de kapok egy hiba a fő oldal: Figyelmeztetés: Nem módosíthatja a fejléc információ - fejléc már küldött .../includes/vbenterprisetranslator_functions.php sorban 223
akkor is, amikor megfordultam, hogy a (z) dso majd hozzá a htaccess tartalom kaptam fehér karakterek fórum (alapértelmezett angol nyelvű)
nekem van hozzáadott, a 3 vonalak figyelmen kívül url-eket.
Így én fordult vissza a CGI (nem FASTCGI), majd eltávolította a htaccess vonalak, így a fórum is működik.
Nem tudom understund ez a helyzet, van-e bármilyen módon működik, vagy nem? már meg is kóstoltam ez a vbulletin 5.1.9? Segítségre van szükségem itt, már feltéve, hogy ftp, admincp hitelesítő mit kell tennem, hogy ez a munka?
Marcin Kalak
01-10-15, 18:44
Igen teszteltük vBET a vB 5.1.9. Gyanítom, hogy ez egy probléma, a szerver konfigurációját. Kérjük, próbálja meg újra használja a DSO. Ha befejezése után .htaccess látni fogja a fehér oldalakat, próbáld meg kikapcsolni a fordítási szolgáltató AdminCP->vBET->a Fordítás a Szolgáltatók Elérhetősége. Van mod_rewrite engedélyezve?
A Fordító szolgáltatók csak a google aktív volt, az elejétől.
mod_rewrite telepítése alapértelmezés szerint az apache által
a (z) dso, kivéve a fehér karakterek, nekem ad a hiba Figyelmeztetés: Nem módosíthatja a fejléc információ - fejléc már küldött .../includes/vbenterprisetranslator_functions.php sorban 223
Marcin Kalak
02-10-15, 07:13
Már tesztelt a (z) DSO miután az utolsó hozzászólás? Én korrigált egy kicsit az egyik vBET fájlt, majd szeretném látni, ha a DSO fog működni. Ez a figyelmeztetés-fehér oldal ismert problémák, akinek a megoldás kerék legyen könnyebb.
DOLGOZOTT.
egy kérdés, sould hagytam a sor, amit küldött nekem figyelmen kívül url-ek?
még akkor is, ha én válasszon egy nyelvet a kódolás kell állítani a böngészőt, hogy az unicode annak érdekében, hogy a kijelző megfelelő karaktereket. Van úgy, hogy a kijelző lefordított nyelv nélkül kell, hogy válassza ki a kódolás böngésző?
Marcin Kalak
02-10-15, 11:31
Ne távolítsa el figyelmen kívül hagyja az URL-t. Ez lehetővé teszi, hogy a mellékleteket nem lesz parsed. Ha lát egy fehér lapot, hogy nem változtatja meg a kiszolgáló konfigurációja, fehér oldalak általában azt jelenti, hogy a problémákat a kapcsolatot a fordítási szolgáltató.
Már nézek, tesztek karakter kódolási probléma.
Szintén lefordított oldalak a kép attachemnts nem jelennek meg. kérjük, ellenőrizze, hogy is
Én megváltoztak Nyelv, kifejezések>Nyelv manager>szerkesztés beállítások, majd a szerkesztett "HTML Karakter Set" "UTF-8" a kódolási probléma megoldva.
Csak az a gond most az, hogy a mellékleteket nem jelenik meg a lefordított oldalak
Marcin Kalak
02-10-15, 13:30
Vajon meg tudná mutatni, egy ilyen linket, ahol mellékletek jelennek meg, nem a lefordított oldal, ahol ezek nem jelennek meg a lefordított oldal?
Kijavítottam mellékletek csinál a műszaki melléklet táblázatok (admincp>a javítás/optimalizálás táblázatok)
A következtetés (minden vb5 felhasználók számára, hogy szeretné telepíteni ezt a plugint, a fórumok):
Ez az addon volt néhány telepítési javított problémákról, a "Marcin Kalak" a Súgó (Köszönet)
A telepítés a Vbulletin 5.1.9 meg kell szerkeszteni "/mag/includes/config.php" hozzáadásával ez a sor végén:
$ Config ['Egyéb'] ['admincpdir'] = 'admincp';
A PHP processzor kell "DSO" nem "CGI". Tehát, ha van "cgi" meg kell chage, hogy "DSO" a szerveren. A cpanel, WHM lehet változtatni, megy a "Szolgáltató konfigurációs>Konfigurálása PHP hirdetés SUExec", Majd válassza ki van "PHP 5 Kwp" "DSO"
A .Htaccess kell az elején, hogy ezeket a sorokat:
RewriteEngine On
Az Opciók FollowSymLinks
RewriteRule archívum / index.php? / $ 2 & language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 $? Language = $ 1 [L, QSA]
S a végén ez a sor:
RewriteCond% {QUERY_STRING}! Átirányított =
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(core|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|bejelentkezés|auth|ajax)
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.a php?átirányított=$1 [L,QSA]
Hozzá kell hozzá, hogy "AdminCP->vBET->a Fordítás az Opciók->figyelmen kívül hagyja az Url-ek":
/filedata/
/megtekintés
/image.php
Majd ugrás az "Admincp>Nyelv, kifejezések>Nyelv manager>szerkesztés-beállítások" edit "HTML Karakter Set" "UTF-8"
Pedig Vbet Fordítás plugin fog működni a Vbulletin 5.1.9
SZERKESZTÉS 27-12-15: miután néhány jobb ellenőrzések találtam sok probléma, oldalak nem is lefordított, sok db hiba történt....
Marcin Kalak
02-10-15, 19:16
Örülök, hogy segítettem. A következő kiadásban vBET nem lesz szükséges módosítani a konfigurációs fájlt.
Még egy dolog, Marcin, a htaccess "|mag" hozzá kell adni a RewriteCond %{REQUEST_URI}
így kell kinéznie:
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp|modcpclientscript|cpstyles|images|css|js|bejelentkezés|auth|ajax|mag) (szerkesztett én útmutató felett)
más ikonok nem jelennek meg (hozzáférés megtagadva)
Köszönöm
Marcin Kalak
02-10-15, 20:00
Nagyon köszönöm a tájékoztatást.
Csak tájékoztatni, hogy ilyen változásokat követően fórum volt teljesítő nagyon rossz, egyes oldalak jól működött, mint mondtam, de észrevettem, hogy hány db hibák, problémák a fordítások. Sok oldalt nem is lefordított. Szóval én el vbet (nagyon nehéz, mivel sok entried az adatbázis).
Vár egy frissítést, hogy teljes munka vb 5.1.9 nem okoz ilyen problémákat.
Marcin Kalak
28-12-15, 11:22
A jelenlegi verzió vBET kell dolgozni vB 5.1.9. Nincs fordítás a oldal lehet, mert a kimerültség fordítások korlátozza. A fenti konfiguráció teszteltem vBET a vB 5.1.9. Ha bármilyen egyéb kérdés kérjük, hozzon létre egy új témát.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):