PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Google v2 api nie je označený ako dostupný aj keď je

tavenger5
15-02-12, 20:58
ako názov hovorí. "Len použiť Google" je nastavený žiadny

tavenger5
15-02-12, 21:26
Mal by upozorniť, že ostatní poskytovatelia sú k dispozícii v momente a pretože som hádat, denné maximum bol dosiahnutý. Google je k dispozícii, ale nie je sú označené ako také.

r.dziadusz
16-02-12, 19:56
Spustite testy na google. Máte:
vBET naèítané súbory - > robiť-nie-upload/sk - > Nástroje - > googleapiv2test.php
Položí sa do vás fórum koreňový priečinok a zobraziť výsledky

tavenger5
16-02-12, 20:02
Skúška rozbehu preklad pre Google API v2
Výsledok testu: {"chyba": {"chyby": [{"domény": "usageLimits", "dôvod": "accessNotConfigured", "správy": "Nie nakonfigurovaný prístup"}], "kód": 403, "správa": "Nie nakonfigurovaný prístup"}}
Testovacia chyba:
Čas pripojenia (ms): 502.209960938

Čo je divné, pretože ešte zmeniť akékoľvek nastavenia v konzole Google API

r.dziadusz
17-02-12, 22:09
Po prvé:
Google preklad API v2 pracoval pred accured chyba alebo nefungoval od začiatku?
Ak používa na prácu, budeme musieť kontaktovať službu Google, ak nie, mohli ste najprv skontrolujte:

-Ak fakturácie je zapnuté cez konzolu rozhrania API
-Ak máte vBET configurated správne

Tiež som našiel iné možné riešenie:

to je, že som urobil vypína a zapína preložiť api služby len

Môžete skúsiť vypnúť a vypnúť na

tavenger5
17-02-12, 23:07
-Google v2 preložiť API pracoval pokutu pred Moja posledná upgrade na najnovšiu verziu
-Účtovanie zapnutá
-API kľúč a všetko, čo sa zhoduje v vBET, žiadne ďalšie nastavenia používanie google iný než len boli zmenené
-Som sa pokúsil vypína a zapína obracia api

r.dziadusz
21-02-12, 00:06
Tak ok bude písať Google vo vašom mene alebo by to urobiť prostredníctvom vlastné páči?

tavenger5
21-02-12, 19:56
Ak by ste mohli urobiť to, že by bolo skvelé. Dajte mi vedieť, ak budete potrebovať akékoľvek ďalšie informácie.

r.dziadusz
22-02-12, 00:01
Hromadná sended čaká na odpoveď

tavenger5
22-02-12, 03:30
Predtým napísal správu v skupine Google a vyzerá to, že niekto z Google to pevné. Problém vyriešený!

r.dziadusz
22-02-12, 20:22
Veľmi radi pomôžu:)

yuriygorlov
19-09-12, 03:18
Mám tento problém príliš:-(((vyvolávacia test pre Google translation API v2Test výsledok: {"chyba": {"" chyby: [{"domény": "usageLimits", "": "dôvod accessNotConfigured", "": "prístup k správe Nenakonfigurované"}] "kód": 403, "posolstvo": "prístup je Nenakonfigurované"}} Test chyba: pripojenie doba (ms): 77.92724609375

Marcin Kalak
19-09-12, 10:31
Máte správne nastavený vBET? Pýtali ste sa Google API konzoly?

Marcin Kalak
02-10-12, 17:15
Žiadna reakcia - za problém je preč. Ak nie, prosím napíšte sem.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET Translator 4.10.1