Επιστροφή στο Forum: Solved Google api v2 που δεν σημειώνεται ως διαθέσιμα παρόλο που είναι
όπως λέει ο τίτλος. "Χρήση ΜΌΝΟ Google" έχει οριστεί σε καμία
Θα πρέπει να παρατηρώ ότι τα δεν άλλες υπηρεσίες παροχής δεν διαθέσιμες αυτή τη στιγμή επειδή πρόβλεψη κωδικών επιτεύχθηκε η καθημερινή max. Google είναι διαθέσιμη, αλλά δεν που χαρακτηρίζεται ως τέτοια.
r.dziadusz
16-02-12, 19:56
Εκτελέστε το δοκιμές για το google. Έχετε:
vBET λήψη αρχείων - >-όχι-αποστολή - > εργαλεία - > googleapiv2test.php
Τοποθετήστε το σε σας φάκελο ρίζας φόρουμ και μου εμφάνιση αποτελεσμάτων
Αρχική μετάφραση δοκιμής για το Google API
Αποτέλεσμα της δοκιμής: {"σφάλμα": {"σφάλματα": [{"τομέα": "usageLimits", "Αιτία": "accessNotConfigured", "μήνυμα": "Η Access Not Configured"}], "Κωδικός": 403, "μήνυμα": "Η Access Not Configured"}}
Σφάλμα δοκιμής:
Χρόνος σύνδεσης (ms): 502.209960938
Που είναι περίεργη, επειδή δεν έχετε άλλαξα τις ρυθμίσεις στην κονσόλα Google API
r.dziadusz
17-02-12, 22:09
Πρώτον:
Εργαζόταν μετάφρασή σας Google API v2 πριν από ένα άγνωστο σφάλμα ή λειτούργησε από το beggining;
Εάν χρησιμοποιηθεί να λειτουργεί, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία Google, εάν όχι, θα μπορούσε να σας πρώτον Ελέγξτε:
-Εάν η χρέωση είναι ενεργοποιημένη μέσω της κονσόλας APIs
-Εάν έχετε σωστά vBET configurated
Επίσης έχω βρεθεί κάποια άλλη πιθανή λύση:
είναι ότι έκανα και Translate api υπηρεσίας μόνο
Μπορείτε να δοκιμάσετε να απενεργοποιήσετε και
-Google v2 translate API που εργάστηκε καλά πριν από μου τελευταία αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση
-Χρέωσης είναι ενεργοποιημένη
-Το κλειδί API και ό, τι ταιριάζει στο vBET, δεν άλλες ρυθμίσεις εκτός από τη χρήση του google μόνο άλλαξαν
-Έχω δοκιμάσει μετατρέποντας το api και
r.dziadusz
21-02-12, 00:06
Έτσι εντάξει, θα γράψω Google στο λογαριασμό σας, ή θα θέλατε να το κάνει από το δικό σας;
Εάν μπορείτε να το κάνετε αυτό, θα ήταν μεγάλη. Επιτρέψτε μου να γνωρίζει εάν χρειάζεται οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.
r.dziadusz
22-02-12, 00:01
Αλληλογραφίας sended αναμονή για απάντηση
Έγραψα προηγουμένως ένα μήνυμα σε μια ομάδα Google και μοιάζει ότι κάποιος από το Google έχει καθορισθεί. Λυθεί το πρόβλημα!
r.dziadusz
22-02-12, 20:22
Ευχαρίστως θα σας βοηθήσουν να:)
yuriygorlov
19-09-12, 03:18
Έχω αυτό το πρόβλημα πολύ:-(((δοκιμή εκκίνησης για τη μετάφραση του Google API v2Test αποτέλεσμα: {«σφάλμα»: {»» σφάλματα: [{«τομέα»: «usageLimits»,»»: «λόγος accessNotConfigured»,»»: «πρόσβαση στο μήνυμα που δεν έχει ρυθμιστεί»}] «κώδικα»: 403, «μήνυμα»: «δεν έχει ρυθμιστεί η πρόσβαση είναι»}} δοκιμή σφάλματος: σύνδεση χρονική διάρκεια (ms): 77.92724609375
Marcin Kalak
19-09-12, 10:31
Έχετε ένα σωστά ρυθμισμένο vBET; Έχετε ελέγξει Google APIs κονσόλα;
Marcin Kalak
02-10-12, 17:15
Καμία απάντηση - θεώρησε ότι το ζήτημα έχει φύγει. Εάν δεν μπορείτε να γράψετε εδώ.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):