PDA

View Full Version: Решени Google v2 API не се обележани како што се достапни, иако тоа е

tavenger5
15-02-12, 20:58
самиот наслов така кажува. "Користете го Google САМО" е поставено да не

tavenger5
15-02-12, 21:26
Јас треба да се напомене дека нема други услуги се достапни во моментот, бидејќи јас сум Сомневајќи дневниот макс беше постигнат. Google е на располагање, но тоа не се означени како такви.

r.dziadusz
16-02-12, 19:56
Ве молиме извршете тестови за Google. Ќе ја имаат во:
vBET преземени датотеки -> не се прави не-испраќате -> алатки -> googleapiv2test.php
Ставете ја во вас форум папка и да ми покаже резултати

tavenger5
16-02-12, 20:02
Почнувајќи превод тест за Google API v2
Резултатите од тестот: {"грешка": {"грешки": [{"домен": "usageLimits", "причина": "accessNotConfigured", "порака": "Пристапот не е конфигурирано"}], "код": 403, " пораката ":" Пристапот не е конфигурирано "}}
Тест грешка:
Врска време (ms): 502,209960938

Што е чудно, бидејќи јас не го сменија никакви подесувања во Google API конзола

r.dziadusz
17-02-12, 22:09
Прво:
Го вашиот Google превод API v2 работи пред грешка accured, или тоа не функционира од beggining?
Ако тоа се користи за работа, ние ќе треба да се поврзеш со Google услугата, доколку не, може да се молам прво проверете:

-Ако платежна е овозможено преку API-јата конзола
-Ако се vBET configurated правилно

Исто така сум го нашол друга можно решение:

е тоа што го направив од време на време Преведете API услуга само

Може да се обиде да го исклучите и на

tavenger5
17-02-12, 23:07
- Google Translate v2 API добро работеа пред мојот последен надградба на најнова верзија
- Регистрации е овозможено
- API клуч и сè натпревари во vBET, други опции, освен употребата Google само беа сменети
- Пробав вртење на API од време на време

r.dziadusz
21-02-12, 00:06
Значи во ред, јас ќе напишам Google во ваше име, или би сакале тоа да го направи тоа со свој?

tavenger5
21-02-12, 19:56
Ако можете да го направите тоа, тоа ќе биде одлично. Дозволете ми да знам ако ви треба било други информации.

r.dziadusz
22-02-12, 00:01
Пошта sended чекање за одговор

tavenger5
22-02-12, 03:30
Јас претходно напишав порака во група на Google и тоа изгледа како некој од Google го поправив. Проблемот да се реши!

r.dziadusz
22-02-12, 20:22
Среќен да ви помогне да :)

yuriygorlov
19-09-12, 03:18
Имам овој проблем исто така :-( ((Почнувајќи превод тест за Google API V2 Тест резултат: {"грешка": {"грешки": [{"домен": "usageLimits", "причина": "accessNotConfigured", "пораката ":" Не Пристап конфигурирано "}]," code ": 403," порака ":" Не Пристап конфигурирано "}} Тест грешка: Врска време (ms): 77,92724609375

Marcin Kalak
19-09-12, 10:31
Дали имате соодветно конфигуриран vBET? Го проверивте Google API-јата конзола?

Marcin Kalak
02-10-12, 17:15
Нема одговор - смета ова прашање е нема. Ако не пишете тука.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1