PDA

View Full Version: Dubii atunci când se face beckup bazei de date

kratos
11-03-16, 20:44
Salut prieteni, eu sunt nevoie pentru a face un beckup a mea de date dintr-un Vbulletin Forum, cu excepţia eu nu primesc deloc face beckup cu totul, pentru că fiecare dată când încerc să fac după un timp doar descărca DB incomplet "/ Minha întrebare este: când face beckup am nevoie pentru a dezactiva Forum? Oricine poate Ghid de mine? Deoarece forumul meu este instalat într-un hosting şi am nevoie urgentă mintea face beckup DB completă fără erori. Deoarece deja vă mulţumesc foarte mult!

Marcin Kalak
12-03-16, 09:26
Vă rugăm să reţineţi faptul că produsul nostru este vBET - nu vBulletin. vBET este plugin pentru vBulletin care permite de a traduce forum pentru 52 de limbi şi sprijină comunitatea multilingvă.

Dacă aveţi întrebări despre vBulletin vă rugăm să accesați pagina de vBulletin şi cere vBulletin echipa

jackthomas087
25-10-16, 10:05
să ia tip rezervă următoarele în linia de comandă:
mysqldump localhost -h - r root -p databasename > my_backup.sql

pentru a restaura tipul de fişier în linia de comandă următoarele:
Sursa my_backup.sql
66 vizualizari

skameykin22
28-05-17, 08:51
Ceva nu funcţionează în acest mod.

Marcin Kalak
29-05-17, 15:57
Vă rugăm să creaţi un nou subiect şi descrieţi problema cu mai mare precizie. Instrucţiuni de mai sus efectuează o copie de siguranţă a bazei de date de vBulletin şi nu este legat de produsul nostru.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1