КПК

Прагляд поўнай версіі: Сумнеў, каб зрабіць базу дадзеных beckup

kratos
11-03-16, 20:44
Добры дзень, сябры, я неабходнасці зрабіць beckup маёй базе дадзеных форуму Vbulletin, але я не атрымліваю, як некаторыя робяць beckup цалкам, таму што кожны раз, калі я спрабую зрабіць пасля таго, як некаторы час толькі што спампавалі няпоўныя БД "/ маё пытанне: Калі мне трэба адключыць beckup форум можа хто-небудзь наставіць мяне на мой форум усталяваны ў хостынгу, і мне трэба тэрміновае розум поўны beckup БД без памылак Так як ужо, дзякуй!.!

Marcin Kalak
12-03-16, 09:26
Калі ласка, звярніце ўвагу, што наш прадукт vBET - не форуму. vBET гэта убудова для VBulletin, які дазваляе перавесці форум на 52 мовах і падтрымлівае шматмоўныя супольнасці.

Калі ў вас есць пытанні адносна форуму, калі ласка, перайдзіце на старонку форуму і задаць каманду форуму

jackthomas087
25-10-16, 10:05
узяць Тып рэзервовага капіявання наступнае ў камандным радку :
туздышпр -ч лакальны -р корань -п имя_базы_данных &ГТ; my_backup.у SQL

каб аднавіць Тып файла наступнае ў камандным радку :
крыніца my_backup.у SQL
66 Праглядаў

skameykin22
28-05-17, 08:51
Што-то не працуе гэты спосаб.

Marcin Kalak
29-05-17, 15:57
Калі ласка, стварыце новую тэму і апішыце вашу праблему больш дакладна. Вышэй інструкцыя выконвае рэзервовае капіраванне базы дадзеных форуму і не мае дачынення да нашага прадукту.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1