PDA

View Full Version: Sumnje prilikom izrade baze podataka beckup

kratos
11-03-16, 20:44
Zdravo prijatelji, trebamo učiniti beckup baze podataka od Vbulletin Forum, ali ne ulazim uopće raditi na beckup uopce, jer svaki vrijeme ja pokušati obaviti nakon nekog vremena samo preuzimanje datoteka DB nepotpune "/ Minha pitanje je: kada napraviti beckup trebam onesposobiti na forumu? Može bilo tko vodič mene? Jer moj forum je instaliran u hosting i trebam hitno um učiniti kompletan DB beckup bez pogreške. Od već Hvala vam puno!

Marcin Kalak
12-03-16, 09:26
Imajte na umu da je naš proizvod vBET - ne vBulletin. vBET je plugin za vBulletin koji omogućava prevođenje na 52 jezika foruma i podržava višejezične zajednice.

Ako imate pitanja o vBulletin idite na vBulletin stranica i pitati vBulletin tim

jackthomas087
25-10-16, 10:05
da se sigurnosna kopija tip sljedeće u naredbeni redak:
mysqldump -h localhost - r korijen -p databasename > my_backup.sql

da biste vratili datoteke upišite sljedeće u naredbeni redak:
izvor my_backup.sql
66 pogleda

skameykin22
28-05-17, 08:51
Nešto nije radilo na ovaj način.

Marcin Kalak
29-05-17, 15:57
Stvaranje nove teme i točnije opisati svoj problem. Gore navedeni poduka obavlja sigurnosne vBulletin baze podataka i nije vezana uz naš proizvod.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 supports automatic translations