PDA

View Full Version: Rezolvate Am reinstalat vBet

wowglider.de
09-04-12, 11:14
Bună ziua, am reinstalat vBet şi au o întrebare... nu pot vedea nici un produs in / en si fr/vbet cache clienţi... în de acolo sunt peste 1 gb. Când se vBet cache?WoW Forum | WoW bot FairPlay Forum (http://wow.glider-forum.de/en/)

r.dziadusz
10-04-12, 22:47
VBET Comentarii cache-ul este utilizat atunci când Comentarii vizitat site-uri pentru a nu crea traducere suplimentare. Probabil nu retrage utilizator vizitat site-ul tradus în/en/fr...
Aveţi posibilitatea să easly rândul cache off

wowglider.de
11-04-12, 21:28
Ah, bine că nu sa creat atunci când este vizita ca utilizator înregistrat? ...

Editare: Încă nu este de lucru. I chmoed dir cu 777 (toate dirs după vbet_guestcache). Dar aceasta nu creează fişierele .html în /en/ sau /fr/

Am activat în cache-ul "Utilizarea completă fişierul Cache pentru oaspeţii" - Comentarii > da "Oaspeţii Cache timp la Live" - > 21600

Oaspeţii Cache detalii & oaspeţii Cache detalii - următoarea parte
germană, engleză şi franceză

Orice opţiune i forgott?

r.dziadusz
12-04-12, 17:21
Să nu pierdeţi nimic, dar, am încercaţi să utilizaţi alt browser - dacă utilizaţi browser-ul pe care au fost conectat anterior la vb, este posibil că cookie-urile sunt stocate.
Puteţi verifica-l la loc dacă vă PM ftp şi admincp acces la detalii

wowglider.de
14-04-12, 11:22
Nu cred că nu crawlerul de peste 5 zile trys să acceseze cu crawlere URL-uri noi.

EDIT:
Multumesc, acum de lucru, după: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/2929-microsoft-translation-api-s.html#post12138

r.dziadusz
14-04-12, 16:42
Cum it works fin, va marca acest thread ca rezolvate dacă vă are încă întrebări vă rugăm să a scăzut de liber să ceară

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations