Увайдзіце

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Я пераўсталюе vBET

wowglider.de
09-04-12, 11:14
Hello,
проста я reinstalled vBet and have one question... i dont see any items in /en/ and /fr/ у vbet guest кэша... у дэ-there are over 1gb. When does vBet кэш?

WoW Forum | WoW " фэйр-плэй " bot " форум " (http://wow.glider-forum.de/en/)

r.dziadusz
10-04-12, 22:47
Vbet гасцей кэша выкарыстоўваецца, калі госць наведаў сайтаў для таго, каб не ствараць дадатковых перакладаў. Напэўна, няма незарэгістраваны карыстальнік наведаў ваш сайт перакладзены на в / EN / FR ...
Вы можаце ўключыць кэш роўная з

wowglider.de
11-04-12, 21:28
Ах, добра яна не была створана, калі будзе наведаць як зарэгістраваны карыстальнік? ...

Змяніць: Ён па-ранейшаму не працуе. Я chmoed каталог з 777 (усе каталогі пасля vbet_guestcache). Але гэта не стварае. HTML файлы ў / EN / ці / FR /

Я уключаны ў гасцявой кэш "Выкарыстоўваць поўны файл кэша для гасцей" -> так "Госці Cache Time To Live" -> 21600

Гасцей кэш дэталі і падрабязнасці гасцей Cache - наступная частка
нямецкая, англійская і французская

Любы варыянт я forgott?

r.dziadusz
12-04-12, 17:21
Вы нічога не прапусцілі, але вы паспрабуйце выкарыстаць іншы браўзэр - калі вы выкарыстоўваеце браўзэр, на якім раней былі ўвайсці ў VB, цалкам магчыма, што куки захоўваюцца.
Я магу праверыць яго на месца, калі вы PM FTP і дэталі AdminCP доступу

wowglider.de
14-04-12, 11:22
Я не думаю, што не гусенічных так як за 5 дзён trys поўзаць новых адрасоў.

EDIT:
Дзякуй, цяпер працуе, пасля:

r.dziadusz
14-04-12, 16:42
Як гэта працуе добра, я буду адзначаць гэты струмень, як вырашыць, калі вы яшчэ ёсць пытанні, калі ласка, смела спытаць

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1