PDA

View Full Version: Atrisinātas Es pārinstalēta vBet

wowglider.de
09-04-12, 11:14
Sveiki, es tikko pārinstalēta vBet un ir viens jautājums... es neredzu nekādus priekšmetus, / LV un fr/vbet Viesu kešatmiņā... jo de ir vairāk nekā 1 gb. Kad nav vBet cache?WoW forums | WoW FairPlay bot Forum (http://wow.glider-forum.de/en/)

r.dziadusz
10-04-12, 22:47
VBET Viesu kešatmiņa tiek lietota, kad viesis apmeklēja vietu, lai Nē, lai izveidotu papildu tulkošanas. Droši vien nē noņemt lietotāja apmeklēja jūsu vietni, kas tulko, / en/fr...
Jūs varat easly savukārt kešatmiņas pie

wowglider.de
11-04-12, 21:28
Ak, labi, tas nav iegūt izveidota, kad ir apmeklēt kā reģistrēts lietotājs? ...

Edit: Tas joprojām nedarbojas. Es chmoed dir ar 777 (visi dirs pēc vbet_guestcache). Bet tas neizveido. HTML failus /en/ vai /fr/

Iespējota, Viesu cache "Izmantot pilnu faila kešatmiņas par viesiem" - > Jā "Viesiem Cache laikā To Live" - > 21600

Viesi kešatmiņas datus un viesiem Cache - nākamo daļu
vācu, angļu un franču

Jebkuru opciju es forgott?

r.dziadusz
12-04-12, 17:21
Jums nav garām neko, bet, vai jūs mēģināt izmantot citu pārlūkprogrammu - lietojot pārlūku, kas jums bija iepriekš pieteicies vb, tas ir iespējams, sīkfaili tiek glabāti.
Vieta, kur varat to pārbaudīt ja jums PM ftp un admincp piekļuves dati

wowglider.de
14-04-12, 11:22
Es nedomāju, ka nekādu kāpurķēžu kopš vairāk nekā 5 dienas trys indeksēt jaunu URL adresi.

EDIT:
Paldies, tagad strādā pēc: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/2929-microsoft-translation-api-s.html#post12138

r.dziadusz
14-04-12, 16:42
Kā tas works fine, tiks iezīmēts šis pavediens, kā atrisināt, ja vēl ir kādi jautājumi, lūdzu, krita, jautājiet

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations