PDA

View Full Version: Riješen Sam reinstalirati vBET

wowglider.de
09-04-12, 11:14
Pozdrav, ja samo čisto vBET predinstaliran i imam jedno pitanje ... ja ne vidim nikakve stavke u / e / i / fr / u vBET keša za goste ... u DE postoji više od 1GB. Kada vBET cache memorije? WoW Forum | WoW Fair play ponudio Forum (http://wow.glider-forum.de/en/)

r.dziadusz
10-04-12, 22:47
Vbet gost predmemorija se koristi kada gost posjetio web stranice kako ne bi stvorili dodatne prijevod. Vjerojatno ne odjaviti korisnik posjetio svoje stranice prevedene na u / en / fr ...
Vi easly može pretvoriti predmemoriju isključiti

wowglider.de
11-04-12, 21:28
Ah, ok to ne bi nastao kada je posjetiti kao registriranog korisnika? ...

Edit: Još uvijek ne radi. Ja chmoed dir sa 777 (svi Dirs nakon vbet_guestcache). Ali to ne stvara nikakve. Html datoteke u / hr / ili / fr /

Ja omogućen gost cachea "Koristite Cijeli Cache File Za invaliditetom" -> Da "Gosti Cache vrijeme za život" -> 21.600

Gostiju Cache detalj & Gostiju Cache detalji - Sljedeći dio
njemački, engleski i francuski

Svaka opcija ja forgott?

r.dziadusz
12-04-12, 17:21
Nisi ništa propustiti, ali, jeste li pokušati koristiti drugi preglednik - ako se koristi preglednik na kojoj ste prethodno bili prijavljeni za VB, moguće je da su kolačići spremljeni.
Ja mogu provjeriti to na mjestu, ako vas PM ftp i admincp pristup detalji

wowglider.de
14-04-12, 11:22
Ja ne mislim da ne robot od preko 5 dana trys puzati novi URL-ove.

EDIT:
Hvala, sada radi, nakon što:

r.dziadusz
14-04-12, 16:42
Kao što radi u redu, ja ću obilježiti ovaj thread kao riješen ako još uvijek ima bilo kakvih pitanja molimo pala slobodno pitajte

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vBET Translator 4.10.1