PDA

View Full Version: Rezolvate Explicaţie suplimentară pentru utilizarea constanta a vbenterprisetranslator_seo.php

Simon Lloyd
02-10-11, 23:02
Am ridicat această problemă într-un alt fir de-al meu şi a fost invitată să înceapă un fir nou, aşa că aici este

Am şi alte aspecte, vbenterprisetranslatot.php utilizează ALL timpul meu cpu, vă rugăm să verificaţi de mai jos:
Pid ************ prioritară CPU Proprietar%% memorie comandă
12493 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 104 - 0.5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12496 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 72.0 - 0.5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12495 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 67.0 - 0.5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12492 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 42.0 - 0.6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12490 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 23.5 - 0.6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12484 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 11.7 - 0.6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
20732 (Trace) (Kill) mysql 0 - 1.8 - 6.2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - user = mysql - pid-file = / var / lib / mysql / server.thecodecage.com.pid - skip-extern de blocare -

Am 4 CPU şi-l omoară pe site-ul meu acum ca sa cant traduceri!, Am dezactivat de jumătate din traducerile şi au în continuare problema!

Ma poate ajuta cineva?
Michaels răspuns:

Vă rugăm să folosiţi un fir de pe o problemă. Pentru o nouă emisiune utilizare fir alte. La scurt timp - sa nu vbenterprisetranslator_seo.php care ia întreaga dvs. de resurse - acesta este întreg pe forum pentru dumneavoastră, pentru că fiecare cerere pe forum pentru merge vbenterprisetranslator_seo.php trought, care stabileşte doar câteva variabile pentru vbseo.php şi include într-adevăr de resurse solicitate. Sunteţi întreg set de trafic pe forum pentru dvs. la acest dosar de către dumneavoastră. Htaccess. Deci, nu există nici o problemă cu acest fişier la toate - aceasta este consumul pe forum pentru întreg. Dacă descrierea mai multe în acest domeniu este nevoie de - vă rugăm să filet deschis noi pentru ea sau să găsească deja existente. O problemă pe un singur fir puteţi explica în continuare, deoarece dacă i dezactivaţi vBET atunci acel fişier este încă în curs de utilizat, dacă-mi schimb numele acelui fisier pe forum pentru nu pot fi accesate.

vBET
02-10-11, 23:32
După cum puteţi vedea deschide fişierul nu există nici o logică, care poate consuma chiar 1% din procesorului dumneavoastră. Aceasta este doar controler fata (sau chiar doar un filtru), care permite să integreze schimbările vBET link-uri (Codul de limbă) cu vbseo. În caz contrar, vbseo ar folosi redirecţionări pe link-uri vBET. Deci, tot traficul pe forumul dvs. vine de dosarul. Fişier stabileşte doar câteva variabile cerute de vbseo şi include apoi vbseo.php sine.

Deci, dacă ar trebui să utilizaţi vBulletin cu vbseo şi fără vBET apoi ar vedea că toate solicitările dumneavoastră trece printr-vbseo.php, care este controlor fata pentru vbseo. Când utilizaţi vBET, de asemenea, apoi vom adăuga doar filtrul de puţin înainte de controlor faţă vbseo.php, care este necesară pentru integrare. Deci, rezultatele pe care le vedeţi nu este cât de multe resurse are dosar, dar cât de multe resurse are cerere care vine prin fişier. Şi fiecare cerere se apropie prin aceasta, pentru că vbseo impune ca toate cererile vine vbseo.php minime

Desigur, pe forum pentru dvs., fără a vBET va avea mai puţine resurse - traducere nu este gratuit, dar v-ar totuşi rezultate similare cu sine doar cu vbseo.php, în schimb, fişierul. Această arhitectură este forţat de vbseo. vBET nu utilizează fişierul de la toate atunci când sunt utilizate fără vbseo.

Iar atunci când aţi dezactivat vBET fişierul este în continuare folosit, deoarece redirecţionează în continuare toate solicitările dumneavoastră pe forum pentru acolo de către. Htaccess. Trebuie să în comentariu normele vBET acolo. Dar, aşa cum am scris că nu se va schimba prea mult, veţi vedea ceva similar, doar cu vbseo.php schimb de fişiere, deoarece vbseo necesită norme redirectionarea la dosar vbseo.php. Dacă te uiţi destul de aproape puteti gasi de faptul că normele vBET (pentru pagini traduse nu) sunt pur şi simplu aceleaşi reguli ca pentru vbseo.php doar la dosarul nostru de filtru.

Şi normele în htaccess. Sunt, de asemenea, un motiv de ce pe forum pentru dvs. nu a fost accesibil atunci când aţi schimbat numele fişierului. Ai fost încă redirectionarea acolo, dar locul nu a fost mai exista.

Vă rugăm să spuneţi nu aveţi mai multe întrebări în acest domeniu:)

Simon Lloyd
03-10-11, 00:05
Vă mulţumim pentru a vizualiza explicaţia - l-am prins! :)

Puteţi marca rezolvat acum.

vBET
03-10-11, 00:08
Mare - marcate ca fiind rezolvată

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1