PDA

مشاهده نسخه کامل : حل توضیح بیشتر برای استفاده مداوم از vbenterprisetranslator_seo.php

Simon Lloyd
02-10-11, 23:02
من این موضوع را در دیگر موضوع معدن افزایش یافته و برای شروع یک موضوع جدید درخواست شده بود ، بنابراین در اینجا آن است که

من بیشتر از مسائل ، vbenterprisetranslatot.php با استفاده از تمام زمان CPU من ، لطفا به زیر :
PID ************ مالک اولویت ٪ CPU حافظه فرماندهی ٪
12493 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 104 -- 0،5 مسیر / usr / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
12496 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 72،0 -- 0،5 مسیر / usr / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
12495 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 67،0 -- 0،5 مسیر / usr / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
12492 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 42،0 -- 0،6 / USR / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
12490 (ردیابی) (کشتن) thecodec 0 -- 23،5 -- 0،6 / USR / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
12484 (ردیابی) (کشتن) thecodec 11،7 -- 0 -- 0،6 / USR / بن / PHP / صفحه اصلی / thecodec / public_html / ایجاد تنظیمات ثبت / vbenterprisetranslator_seo.php
20732 (ردیابی) (کشتن) مای 0 -- 1،8 -- 6،2 مسیر / usr / sbin پیدا / mysqld -- basedir = / -- datadir = مسیر / var / معاونت / مای -- کاربر = مای -- PID فایل = / ور / معاونت / مای / server.thecodecage.com.pid -- جست و خیز ، خارجی ، قفل کردن --

من 4 پردازنده و آن کشتن روی سایت خودم تهیه کنم در حال حاضر که آن را نمی تونم ترجمه! ، من از کار افتاده نیمی از ترجمه و هنوز هم این مسئله!

آیا کسی می تواند کمک کند؟
پاسخ مایکل :

لطفا با استفاده از یک موضوع در هر یک موضوع. موضوع جدید به استفاده از موضوع های دیگر. مدت کوتاهی -- vbenterprisetranslator_seo.php نیست که منابع تمام خود طول می کشد -- از آن است که کل انجمن خود را ، زیرا هر یک از درخواست انجمن می رود vbenterprisetranslator_seo.php trought که تنها مجموعه متغیرهای چند vbseo.php و شامل منابع واقعا درخواست. شما مجموعه ای کامل ترافیک انجمن خود را به این فایل توسط فایل htaccess تغییر نام دهید. بنابراین موضوع را با این فایل در همه وجود دارد -- این است که مصرف کل انجمن شما. اگر توضیحات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است -- لطفا تاپیک جدید برای باز کردن آن و یا پیدا کردن در حال حاضر موجود. یک مسئله ، به ازای هر یک موضوع می تواند به شما توضیح بیشتر چرا که اگر غیر فعال کردن فعال تصدی سپس آن فایل هنوز هم مورد استفاده قرار گرفته ، در صورتی که نام آن فایل به انجمن نمی تواند دیده را عوض کنم.

vBET
02-10-11, 23:32
همانطور که می بینید باز کردن فایل بدون منطق است که می تواند حتی 1 درصد از CPU شما را مصرف وجود دارد. این تنها کنترل کننده جلو (و یا حتی فقط یک فیلتر) که اجازه می دهد تا برای ادغام تغییرات لینک فعال تصدی (کد زبان) با بایگانی شده است. در غیر این صورت می باشد که تغییرمسیر بر روی لینک فعال تصدی استفاده کنید. بنابراین تمام ترافیک در فروم شما می آید توسط فایل. این فایل تنها مجموعه متغیرهای چند مورد نیاز می باشد و پس از آن شامل vbseo.php خود.

بنابراین اگر شما می توانید در صفحه اصلی با بایگانی و بدون فعال تصدی استفاده کنید سپس شما می توانید ببینید که تمام درخواست های خود را از طریق vbseo.php است که کنترل کننده جلو برای بایگانی می رود. هنگامی که شما استفاده از فعال تصدی نیز پس از آن اضافه می کنیم فقط فیلتر کمی قبل از کنترل کننده جلوی vbseo.php است ، که برای یکپارچه سازی مورد نیاز است. بنابراین نتایج که می بینید آن است که چگونه بسیاری از منابع ، طول می کشد فایل ، اما بسیاری از منابع درخواست می آید که از طریق فایل طول می کشد. و هر درخواست در حال آمدن است از طریق آن ، چرا که باشد مستلزم آن است که همه درخواست می آید vbseo.php تغار

البته انجمن خود را بدون فعال تصدی منابع کمتر خواهد شد -- ترجمه آزاد نیست ، اما شما که هنوز نتایج SE مشابه تنها با vbseo.php به جای فایل. این معماری توسط وی مجبور شده است. فعال تصدی فایل را در تمام استفاده نمی کند ، زمانی که بدون باشد استفاده می شود.

و هنگامی که شما فعال تصدی فایل غیر فعال شده است که هنوز هم استفاده می شود ، چون شما هنوز هم تغییرمسیر تمام درخواست های انجمن شما وجود دارد. htaccess تغییر نام دهید. شما باید قوانین فعال تصدی وجود دارد ، نظر خود را بیان کنم. اما من فقط نوشت : آن را بیش از حد را تغییر دهید شما چیزی مشابه ، تنها با vbseo.php به جای فایل ، چرا که باشد نیاز به قوانین تغییر مسیر به فایل vbseo.php. اگر شما نگاهی نزدیک به اندازه کافی شما می توانید که قواعد فعال تصدی (برای صفحه ترجمه نشده است) به سادگی از قوانین مشابه برای vbseo.php فقط به فایل فیلتر ما.

و قواعد در فایل htaccess تغییر نام دهید به همین دلیل انجمن خود را در دسترس بود هنگامی که شما نام فایل را تغییر نمی دلیل. شما هنوز هدایت شد وجود دارد ، اما جای دیگر وجود ندارد.

لطفا به من بگویید آیا شما سوالات بیشتری در این زمینه :)

Simon Lloyd
03-10-11, 00:05
برای توضیح -- آن را کردم! :)

شما می توانید علامت گذاری به عنوان حل در حال حاضر.

vBET
03-10-11, 00:08
بزرگ -- مشخص شده به عنوان حل

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1