Belépés

Teljes verzió megtekintése: Megoldott További magyarázat állandó használata vbenterprisetranslator_seo.php

Simon Lloyd
02-10-11, 23:02
Én felvetette ezt a kérdést egy másik téma az enyém, és kérte, hogy egy új téma, így itt van

Én további kérdések is, a vbenterprisetranslatot.php használ az én cpu időt, kérjük az alábbiakban:
Pid ************ Tulajdonos prioritás CPU% Memory% Command
12493 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 104 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12496 (Trace) (Kill) thecodec 0-72,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12495 (Trace) (Kill) thecodec 0-67,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12492 (Trace) (Kill) thecodec 0-42,0 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12490 (Trace) (Kill) thecodec 0-23,5 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12484 (Trace) (Kill) thecodec 0-11,7 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
20732 (Trace) (Kill) mysql 0-1,8 - 6.2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - user = mysql - pid-file = / var / lib / mysql / server.thecodecage.com.pid - skip-külső zár -

Én 4 processzor, és ez megöli a site most, hogy vidám kap fordítások!, Nekem van tiltva a fele fordítás és még a kérdés!

Tud valaki segíteni?
Michaels válasz:

Kérjük, egy szál per egyik kérdés. Az új szám más téma. Röviddel - annak nem vbenterprisetranslator_seo.php, aki igénybe veszi az egész a forrásokat - ez az egész forum, mert minden fórumon kérés megy Trought vbenterprisetranslator_seo.php, amely csupán azt írja pár változók vbseo.php és magában foglalja a nagyon igényelt források. Te meg az egész forum forgalmat a fájlt a. Htaccess fájlt. Tehát nincs probléma ezzel a file egyáltalán - ez az egész fórum fogyasztás. Ha több leírás ezen a területen szükség van - kérjük, nyitott az új menet, vagy megtalálni a már meglévő. Az egyik kérdés után egy szál Meg tudod magyarázni, továbbá azért, mert ha letiltja vBET akkor ez a fájl még mindig használják, ha tudom megváltoztatni a nevét, a fájl a fórum nem érhető el.

vBET
02-10-11, 23:32
Mint látható a fájl megnyitásakor nincs logika, ami fogyaszt is 1%-át a CPU. Ez csak front controller (vagy akár csak egy szűrővel), amely lehetővé teszi, hogy integrálja vBET linkek változások (nyelvi kód) a vbseo. Egyébként vbseo fogja használni átirányítások a vBET linkeket. Tehát az összes forgalom a forum jön a fájl. A fájl csak a készlet néhány változó által megkövetelt vbseo majd magában vbseo.php magát.

Tehát, ha használni vBulletin a vbseo nélkül vBET akkor azt látjuk, hogy valamennyi kérését megy keresztül vbseo.php amely front controller az vbseo. Amikor használja vBET is, majd adunk hozzá kevés szűrőt, mielőtt vbseo.php front controller, ami szükséges az integráció. Szóval eredményeket látod, hogy nem, hogy hány forrásokat vesz igénybe a fájlt, de hány forrásokat vesz igénybe kérésére ami jön keresztül a fájlt. És minden kérés érkezik keresztül, mert vbseo megköveteli, hogy minden kérés érkezik keresztül vbseo.php

Természetesen a forum nélkül vBET lesz kevesebb forrás - fordítás nem ingyenes, de még mindig se hasonló eredményeket csak a vbseo.php helyett a fájlt. Ez az architektúra által kikényszerített vbseo. vBET ne használja a fájlt, mikor nélkül használható vbseo.

És ha tiltva vBET a fájl még mindig használják, mert még mindig átirányítja az összes fórum kérelmet ott. Htaccess. Meg kell comment vBET szabályokat is. De mint írtam ez nem fogja megváltoztatni túl sokat látni fogod hasonló dolog, csak a vbseo.php helyett a fájlt, mert vbseo szükséges szabályok irányítják a vbseo.php fájlt. Ha megnézed elég közel található, hogy vBET szabályok (a nem lefordított oldal) egyszerűen ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a vbseo.php csak a szűrő fájlt.

És szabályok. Htaccess fájl is oka annak, hogy a forum nem volt elérhető, amikor megváltoztatta a file nevét. Ön még átirányítás van, de a hely nem létezik többé.

Kérem, mondja meg További kérdése van ezen a téren:)

Simon Lloyd
03-10-11, 00:05
Köszönöm a magyarázatot - Megvan! :)

A védjegy megoldott már.

vBET
03-10-11, 00:08
Nagy - megjelölt megoldott

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations