PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Další vysvětlení pro trvalé užívání vbenterprisetranslator_seo.php

Simon Lloyd
02-10-11, 23:02
I tuto otázku vznesla v jiném vlákně na můj a byl požádán, aby začít nové vlákno, tak tady je

Mám další otázky, vbenterprisetranslatot.php používá Všechny mé CPU času, podívejte se níže:
PID ************ Vlastník Priority CPU% paměť% velení
12493 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 104 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12496 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 72,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12495 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 67,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12492 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 42,0 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12490 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 23,5 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12484 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 11,7 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
20732 (Trace) (Kill) mysql 0 - 1,8 - 6.2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - user = mysql - pid-file = / var / lib / mysql / server.thecodecage.com.pid - skip-externí zamykání -

Mám 4 CPU a je to zabíjení svých stránkách, že se nemůžete dostat překlady!, Mám vypnuté polovinu překlady a stále mají problém!

Může mi někdo pomoci?
Michaels odpověď:

Můžete použít jeden závit na jeden problém. Pro nové vydání užití jiné vlákno. Krátce - není to vbenterprisetranslator_seo.php, kdo se celý váš zdroje - to je celé fórum, protože každý požadavek forum jde trought vbenterprisetranslator_seo.php, který stanoví pouze několik proměnných pro vbseo.php a obsahuje opravdu požadovaný zdroj. Nastavíte celé fórum návštěvnost tohoto souboru si. Htaccess souboru. Takže není problém s tímto souborem vůbec - je to vaše celé fórum spotřebu. Je-li více popis v této oblasti je zapotřebí - Otevřete si nové vlákno na to, nebo najít již existující. Jednou z věcí, na jedno vlákno Můžete vysvětlit, dále proto, že když jsem zakázat vbet pak, že soubor je stále používán, pokud změním název souboru na fóru není přístupný.

vBET
02-10-11, 23:32
Jak můžete vidět při otevření souboru není logika, která mohou konzumovat i 1% procesoru. Toto je pouze front controller (nebo jen filtr), který umožňuje integrovat vBET Odkazy změny (kód jazyka) s vbseo. V opačném případě by se vbseo použít přesměrování na vBET odkazy. Takže veškerý provoz na fórum přijde do souboru. Soubor pouze stanoví několik proměnných požadovaných vbseo a zahrnuje vbseo.php sám.

Takže pokud byste použili vBulletin s vbseo bez vBET pak byste vidět, že všechny vaše požadavky prochází vbseo.php, který je front controller pro vbseo. Při použití vBET i potom přidáme jen málo filtr před vbseo.php front controller, který je nutný pro integraci. Takže výsledky, které vidíte, to není to, kolik prostředků se na soubor, ale to, kolik prostředků se žádosti, která je koryto souboru. A každý požadavek přichází koryto, protože vbseo vyžaduje, aby všechny žádosti je koryto vbseo.php

Samozřejmě fórum bez vBET bude mít méně prostředků - Překlad není zadarmo, ale ty by ještě o sobě podobné výsledky jen s vbseo.php místo souboru. Tato architektura je přinucen vbseo. vBET Nepoužívejte soubor vůbec při použití bez vbseo.

A když jste zakázali vBET soubor je stále používán, protože stále přesměruje všechny požadavky na fórum tam. Htaccess. Musíte komentář vBET pravidla zde. Ale jak jsem psal, že nebude příliš měnit, uvidíte něco podobného, jen s vbseo.php místo toho souboru, protože vbseo vyžaduje pravidla přesměrování na vbseo.php souboru. Podíváte-li se dostatečně blízko, můžete zjistit, že vBET pravidel (není přeložených stran) jsou prostě stejná pravidla jako pro vbseo.php jen proto, aby náš filtr souboru.

A pravidla v souboru. Htaccess je také důvod, proč fórum není dostupné, když jste změnili název souboru. Ty ještě přesměrování tam, ale místo bylo již neexistuje.

Prosím, řekněte Máte další otázky v této oblasti:)

Simon Lloyd
03-10-11, 00:05
Díky za vysvětlení - Mám to! :)

Můžete označit vyřešit hned.

vBET
03-10-11, 00:08
Velké - označit za vyřešený

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET Translator 4.10.1