PDA

View Full Version: Subdomenii limbi separate.

lostfly
26-09-11, 07:25
buna dimineaţa.M-am uitat la lista de caracteristici, dar există una care nu pot vedea dacă aceasta este pusă în aplicare.Este pentru a separa limbi în subdomenii, de exemplu: Dacă un utilizator spaniolă jurnalele şi introducerea "es.midominio.com", pentru a afişa toate posturile în limba spaniolă (şi cele care sunt în altă limbă, arătând corespunzătoare-Spaniolă Traducere).În cazul în care utilizatorul introduce "fr.midominio.com" afişează pagina şi posturi în franceză împreună.Acest lucru este în VBET?

vBET
28-09-11, 16:23
vBET nu acceptă sub-domenii chiar acum. Am adaugă / CODUL / în URL - puteţi vedea exemple pe forumul nostru, făcând clic în steaguri.

lostfly
29-09-11, 07:22
vBET nu acceptă sub-domenii chiar acum. Am adaugă / CODUL / în URL - puteţi vedea exemple pe forumul nostru, făcând clic în steaguri.
Am un forum SMF tradus in 5 limbi, iar limbile sunt în subdomenii. Acum vreau să se mute la Vbulletin şi Google Păstraţi link-uri ca le genereaza mult trafic. Link-uri credeţi că va fi aceeaşi. Potrivit Google Webmaster Tools, fiecare subdomeniu este asociat cu o limbă, astfel încât în cazul în care subdomeniul www este legat de limba spaniolă, ne putem relaţiona suchas nu inteleg restul.

vBET
29-09-11, 16:55
Vă rugăm să reţineţi că, dacă utilizaţi. Htaccess pentru a redirecţiona 301 URL-ul vechi la unul nou, atunci Google va re-index-l fără nici o pierde. In acest moment vBET nu este pregătită în obţinute de urmărire pentru a sprijini sub-domenii. Putem investiga posibilitatea de schimbare. Vă rugăm să deschideţi subiect nou în cererea pentru feature. Încă nu-l văd ca prioritate înaltă.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1