View Full Version: Поддомейни отделни езици.
Добро утро.Аз съм гледам в списъка на функции, но там е такава, която аз не виждам, ако се прилага.Е да се отдели езици в поддомейни, например: Ако испански потребител трупи и влезли "es.midominio.com", за да покажете всички постове в испански (и тези, които са на друг език, показваща съответства испански превод).Ако потребителят въведе "fr.midominio.com" показва страницата и публикациите на френски заедно.Това е в VBET?
vBET не поддържа поддомейни в момента. Ние добавяме / код / в URL - Можете да видите примери в нашия форум, като кликнете в знамена.
vBET не поддържа поддомейни в момента. Ние добавяме / код / в URL - Можете да видите примери в нашия форум, като кликнете в знамена.
Имам форум с smf, преведени на 5 езика, както и езици са поддомейни. Аз сега премести в Vbulletin и поддържа връзки на google, които генерират трафик. Мислите, че връзките ще бъдат едни и същи.Съгласно Google Webmaster Tools, всеки поддомейн е свързан с даден език, така че ако www поддомейн е свързано с испански, аз не разбирам comol могат да се отнасят за останалите.
Обърнете внимание, че ако използвате .htaccess да 301 пренасочи стария URL на нови един тогава Google ще реиндексирате го без никакви хлабав. В този момент vBET не е приготвен в превод проследяване да поддържа под-домейни. Можем да проследим възможността за промяна. Отворете нови нишка в искане за функцията. Все пак ние не виждам като с висок приоритет.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):