PDA

Zobrazit plnou verzi: Subdomény oddělené jazyky.

lostfly
26-09-11, 07:25
Dobré ráno.Díval jsem se na seznam funkcí, ale je takový, který není vidět, jestli je implementováno.To je do samostatných jazyků v subdomény, například: Pokud španělské uživatele protokoly a vstupují do "es.midominio.com", ukázat všechny příspěvky ve španělštině (a ty, které jsou v jiném jazyce, ukazující odpovídající španělský překlad).Jestliže uživatel zadá "fr.midominio.com" Zobrazit stránku a příspěvky ve francouzštině společně.To je VBET?

vBET
28-09-11, 16:23
vBET nemají podporuje subdomény právě teď. Přidáme / code / do URL - si můžete prohlédnout ukázky na našem fóru kliknutím na vlajky.

lostfly
29-09-11, 07:22
vBET nemají podporuje subdomény právě teď. Přidáme / code / do URL - si můžete prohlédnout ukázky na našem fóru kliknutím na vlajky.
Mám fórum s smf přeložen do 5 jazyky a jazyky jsou subdomény. Jsem teď přesunout na Vbulletin a zachovat odkazy google, které generují provozu. Myslíš, že spojení bude stejný.Podle nástroje pro webmastery Google každou subdoménu souvisí s jazykem, takže pokud subdoménu www souvisí se španělsky, já nerozumím, comol se může vztahovat zbytek.

vBET
29-09-11, 16:55
Prosím to vědomí, že pokud používáte .htaccess 301 přesměrovat staré URL do nové jeden pak Google bude Reindexace bez jakékoli uvolněné. V tomto okamžiku vBET není připraven v překladu sledování pro podporu subdomény. Abychom mohli prozkoumat možnost změny. V funkce je třeba otevřete nové vlákno. Ještě jsme ani vnímají jako vysokou prioritu.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1