Zobrazit plnou verzi: Subdomény oddělené jazyky.
Dobré ráno.Díval jsem se na seznam funkcí, ale je takový, který není vidět, jestli je implementováno.To je do samostatných jazyků v subdomény, například: Pokud španělské uživatele protokoly a vstupují do "es.midominio.com", ukázat všechny příspěvky ve španělštině (a ty, které jsou v jiném jazyce, ukazující odpovídající španělský překlad).Jestliže uživatel zadá "fr.midominio.com" Zobrazit stránku a příspěvky ve francouzštině společně.To je VBET?
vBET nemají podporuje subdomény právě teď. Přidáme / code / do URL - si můžete prohlédnout ukázky na našem fóru kliknutím na vlajky.
vBET nemají podporuje subdomény právě teď. Přidáme / code / do URL - si můžete prohlédnout ukázky na našem fóru kliknutím na vlajky.
Mám fórum s smf přeložen do 5 jazyky a jazyky jsou subdomény. Jsem teď přesunout na Vbulletin a zachovat odkazy google, které generují provozu. Myslíš, že spojení bude stejný.Podle nástroje pro webmastery Google každou subdoménu souvisí s jazykem, takže pokud subdoménu www souvisí se španělsky, já nerozumím, comol se může vztahovat zbytek.
Prosím to vědomí, že pokud používáte .htaccess 301 přesměrovat staré URL do nové jeden pak Google bude Reindexace bez jakékoli uvolněné. V tomto okamžiku vBET není připraven v překladu sledování pro podporu subdomény. Abychom mohli prozkoumat možnost změny. V funkce je třeba otevřete nové vlákno. Ještě jsme ani vnímají jako vysokou prioritu.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):