مشاهده نسخه کامل : زیر دامنه زبان جداگانه است.
آیرس días.He شده است نگاه به لیستی از ویژگی های است ، اما یکی که من اگر implementada.Se قادر به جدا زیر دامنه زبان ، به عنوان مثال : اگر یک کاربر وارد اسپانیایی و به "es.midominio.com" نمایش تمام پست های تشکر شده در زبان اسپانیایی (و کسانی که از زبان دیگری ، ترجمه این است که به زبان اسپانیایی نمایش داده) اگر که کاربر وارد "fr.midominio.com" برای نمایش در صفحه و پست آن را در فرانسه juntamente.Esto در فعال تصدی؟
فعال تصدی زیر دامنه ها را پشتیبانی در حال حاضر است. / CODE ما / به URL اضافه کنید -- شما می توانید نمونه ای در فروم ما با کلیک کردن به پرچم های مختلف را ببینید.
فعال تصدی زیر دامنه ها را پشتیبانی در حال حاضر است. / CODE ما / به URL اضافه کنید -- شما می توانید نمونه ای در فروم ما با کلیک کردن به پرچم های مختلف را ببینید.
من یک انجمن SMF به 5 زبان ترجمه شده ، و زبان در زیر دامنه است. حالا من می خواهم به حرکت به صفحه اصلی گوگل و حفظ پیوند آنها به عنوان ایجاد ترافیک است. لینک ها شما فکر می کنید خواهد بود. به گفته گوگل ابزار وب مستر ، هر یک از زیر دامنه با زبان همراه است ، بنابراین اگر زیر دامنه وب است که به زبان اسپانیایی مرتبط ، ما می توانیم در ارتباط suchas بقیه را نمی فهمم.
لطفا توجه داشته باشید که اگر. htaccess تغییر نام دهید به شما استفاده از 301 تغییر مسیر URL قدیمی به جدید یکی پس از آن گوگل دوباره شاخص آن را بدون هیچ گونه شل. در این لحظه فعال تصدی در ترجمه آماده ردیابی برای پشتیبانی از زیر دامنه است. ما می توانیم امکان تغییر را بررسی کند. لطفا برای باز کردن موضوع جدید در درخواست از ویژگی های. هنوز هم ما آن را به عنوان اولویت بالا را ببینید.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):