PDA

View Full Version: Poddomena zasebne jezike.

lostfly
26-09-11, 07:25
Buenos días.He bio obličje at popis mogućnosti, ali nitko ne može vidjeti ako implementada.Se je u mogućnosti odvojiti jezične poddomene, na primjer: Ako korisnik unese španjolski i idite na "es.midominio.com" Prikaži sve komentare u španjolskom (i one drugih jezika, prikazivati odgovarajući prijevod na španjolski). Ako korisnik unese "fr.midominio.com" za prikaz stranicu i postove u francuskom juntamente.Esto imati u vBET?

vBET
28-09-11, 16:23
vBET ne podržava pod-domena sada. Mi dodati / broj / u URL - možete vidjeti primjere na našem forumu klikom na zastavama.

lostfly
29-09-11, 07:22
vBET ne podržava pod-domena sada. Mi dodati / broj / u URL - možete vidjeti primjere na našem forumu klikom na zastavama.
Imam forum na SMF prevedene na 5 jezika, a jezici su u poddomena. Sada želim da se presele u vBulletin Google i zadržati veze i stvaranje prometa. Linkovi mislite da će biti isti. Prema Google alatima za webmastere, svaki poddomena se odnosi na jezik, pa ako poddomena www se odnosi na španjolskom, možemo se odnose comol ne razumiju ostatak.

vBET
29-09-11, 16:55
Imajte na umu da ako koristite. Htaccess preusmjeriti za 301 stari URL novim zatim Google će ponovo indeksirati ga bez labav. U ovom trenutku nije spremna vBET u prijevodu praćenje kako bi podržao pod-domene. Mi možemo ispitati mogućnost promjene. Molimo, otvorite novu temu u zahtjev za istaknutom snimkom. Još uvijek mi to ne vidi kao visoki prioritet.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations