View Full Version: Va traduceri din limba manager de vBulletin fi folosite în continuare?
Nu sunt sigur în cazul în care pentru a posta acest lucru, dar ...
Întrebarea mea este cum se va vBET (interesul meu principal aici este versiunea completă) să manipuleze dacă am o mână artizanale traduceri încărcate în managerului langauge vBulletin lui?
VBET va detecta că există o traducere în limba Manager / Expresie şi săriţi trimiterea că o parte la Google pentru traducere (de exemplu, trimiterea numai mesajele reale de traduceri), sau vor traducerea Google suprascrie traducere disponibile?
Hi:)
Avem ca integrarea cererea pentru feature cu sistemul de limba manager de vBulletin. In acest moment vBET traduce totul. Deci, dacă aveţi unele fraze traduse pentru GUI, nu vor fi utilizate de vBET în acest moment.
Despre integrare - avem în planuri de:
1. Verifică posibilităţile de integrare cu sistemul de fraze şi integra în cazul în care va fi OK (unele probleme deja descoperite)
2. Sprijin în viitor, posibilitatea de a scrie propriile traduceri, care va fi baza de date stocate în memoria cache vBET (dar nu vor fi şterse ca Google obţinute după 15 de zile).
Aşa cum am scris vom vedea deja unele probleme cu integrarea cu sistemul de fraze - cel mai important este ca toate frazele ar trebui să fie opac în care nu traduce bloc, pentru a evita obţinute de către două vBET.
Dar când vom susţine deja posibilitatea de a da propria obţinute pentru vBET atunci cel mai probabil, de integrare nu va fi necesară.
Dacă aveţi orice întrebări vă rugăm să viitor doar a scrie - noi va vom ajuta cu bucurie vă:)
Integrarea cu managerul de limba ar permite să importe traduceri au făcut alţii. Deoarece fişierul de import / export este un fişier XML, ar fi, probabil, destul de usor pentru a face o cerere care încheie fiecare frază într-o "vBET_SNTA" tag-ul (fiecare CDATA [un text] parţial).
Deci, dacă nu ar fi posibil, pentru a lega fiecare limbă vBET la o limbă vBulletin, şi să facă vBET comuta curent limba vB pentru sesiune, se pare ca ar da o soluţie viabilă.
Dar, aşa cum ştiu nici interior muncit de vBET sau selectarea limbii în interiorul vBulletin, nu am un indiciu în cazul în care ar fi dificil sau nu. S-ar putea foarte bine să fie că acest lucru se execută în dificultăţile pe care le face referire la.
Da, pare a fi destul de usor si am fost deja începând cu această idee de mai multe ori (sperând că va arăta mai bine atunci când începe din nou). Nu-mi amintesc acum toate lucrurile pe care le-am gasit (ar trebui să fie scris în unele din notele noastre), ci ca daca imi amintesc ceva bun din aceste:
1. nu exista nici un loc bun pentru a cârlig hartă limba vBET pe limba vBulletin
2. nu sunt sigur, dar acum vBulletin-l aruncă în valoare statică
3. frază simplă opacă în zonă nu traduse nu pot fi suficient în cazul de fraze cu parametri - de fapt nu a fost testat încă, dar am luptat deja despre aceasta
Noi definitiv va face mai multe experimente în acest domeniu (cel mai probabil pe unele sucursale în SVN pentru a păstra în siguranţă cod normale), la acest moment, credem că permite de a pune obţinute propria oferă mai multe avantaje, deoarece fraze pot fi folosite numai pentru texte GUI, nu pentru conţinut scris de către utilizatori. Traduceri proprii va permite de a traduce totul:)
Dacă rulant propria voastră versiune, în loc să conectaţi în versiunea existentă, apoi un fel de sistem de import dintr-o limbă vBulletin xml ar fi cel mai probabil să fie nevoie. Există o mulţime de fraze în vBulletin, şi să nu fi capabil de a importa ar face mai puţin util.
Dar, atâta timp nu există nici o formă de import / export al vBET, atunci aceasta este doar o chestiune de cum să faci mai târziu un sistem de conversie de la xml vBulletin să vrea vBET orice format. Această soluţie ar fi destul de bun pentru mine:)
Dacă rulant propria voastră versiune, în loc să conectaţi în versiunea existentă, apoi un fel de sistem de import dintr-o limbă vBulletin xml ar fi cel mai probabil să fie nevoie. Există o mulţime de fraze în vBulletin, şi să nu fi capabil de a importa ar face mai puţin util.
Dar, atâta timp nu există nici o formă de import / export al vBET, atunci aceasta este doar o chestiune de cum să faci mai târziu un sistem de conversie de la xml vBulletin să vrea vBET orice format. Această soluţie ar fi destul de bun pentru mine:)
Vă rugăm să deschideţi subiect nou în cererile de caracteristici cu această legătură într-o - nu suntem capabili să gestioneze cereri:) Si avem nevoie de tine fiind autorul a firului în caz de probleme în viitor.
Vă rugăm să deschideţi subiect nou în cererile de caracteristici cu această legătură într-o - nu suntem capabili să gestioneze cereri:) Si avem nevoie de tine fiind autorul a firului în caz de probleme în viitor.
Ai un pic dus de val în timp ce "gândire cu voce tare." Subiect nou inceput:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):