Zobacz pełną wersję: Rozwiązany Białe strony na login i posty w ruchu.
OK, po prostu miałem Co-Admin czyść całą pamięć podręczną i pliki cookie, i to sprawdzić. Po zalogowaniu się, dostał białej strony. Gdyby do odświeżenia.
Gdy chce przenieść wszystkie posty lub wątki, po prośbą o hasło i naciskając klawisz ENTER, dostaje białej strony.
kamilkurczak
02-11-10, 14:10
Witam,
Byłem na forum i zalogowany, ale nie miałem białe strony (w przeglądarce Opera i Firefox), możesz to wyjaśnić?
To także nie dzieje się ze mną. Wydaje się, że tylko się z moimi Moderatorzy. Ale kiedy vBET został odinstalowany tak się nie stało.
kamilkurczak
02-11-10, 14:25
hmm może być twój Moderatorzy powinni usunąć pliki cookie?
LOL, to jest pierwsza rzecz, którą zawsze mieć je zrobić. To i wyczyszczeniu pamięci podręcznej. Nie jest to, że Kamil. Musi mieć coś wspólnego z zalogowaniem Ponieważ wydaje się na coś, co wymaga zalogowania się jak ruchome stanowiska. Pierwszy post musisz się zalogować ponownie, aby sprawdzić. Tam się biała strona. Następnie po tym, przenosząc wiadomości ponownie, a nie konieczności ponownego logowania się biała strona się nie dzieje.
Więc to musi być coś z zalogowaniem
kamilkurczak
02-11-10, 14:44
ok Taurus, wyczyszczone, pliki cookie, ale co z Ciebie moderatorzy? Czy oni usunąć wszystkie cookies?
Cytuję:
LOL, to jest pierwsza rzecz, którą zawsze mieć je zrobić. To i wyczyszczeniu pamięci podręcznej.
Tak zrobili.
kamilkurczak
02-11-10, 14:57
hmm Przykro nam Taurus ale jest to bardzo trudne, aby to naprawić przez mnie, ponieważ nie mogę odtworzyć ten problem (nie mozesz to robią), więc należy sprawdzić, kiedy vBET jest wyłączone. wyłącz vBET teraz.
EDITED:
Poproszę o tym Michał, może być on może go odtworzyć.
Daj mi chwilę proszę Kamil. Próbuję coś z tymi Moderatorzy. Będę sprawozdania w kilka minut.
Przykro nam Kamil. I mieć problemów na jakiś czas teraz. Będę sprawozdania na ten temat później ponownie. Dzięki za pomoc do tej pory.
kamilkurczak
02-11-10, 15:20
ahh przepraszamy.
Mogę go odtworzyć na moim forum testu, gdy próbuję się zalogować z przetłumaczoną stronę.
Tak więc będzie to naprawić na moim forum. teraz pracuję nad rozwiązaniem.
Prosimy o kontakt z moderatorami, co się stanie, gdy staram się zalogować z normalnych stron i co się stanie, gdy staram się zalogować z przetłumaczoną stronę.
Od zwykłej strony to się nie zdarza. Przykro mi, ale też nie wiedzieli, to dzieje się tylko z przetłumaczonych stron. Ale cieszę się, że idziemy w dobrym kierunku. Daj mi znać, kiedy znalazł rozwiązanie.
Dziękujemy!
kamilkurczak
03-11-10, 10:10
ok znalazłem. Zadzwoń do niezdefiniowanej funkcji.
Szybkie rozwiązanie dla Ciebie:
1. otwarta, kopiowania i edycji tego pliku: forum / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. Znajdź:
vbet_handleTextDirection($_REQUEST['language']);
3. Wklej PRZED że:
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php');
4. zapisywanie i przesyłanie plików.
Można go przetestować i potwierdzić. Jeśli to rozwiąże problem - będę poruszać tego wątku w sekcji Bug.
Potwierdź, bo testowałem ten problem na moim forum Test z najnowszymi pliku (z innej funkcji).
Jeśli nadal nie działa - proszę odtworzyć tego problemu na forum, poszukaj w plikach dzienników forum z błędami i znaleźć Zadzwoń do niezdefiniowany błąd funkcji od dziś (i wklej ten wątek) Dzięki
Dla vB4 - naprawiony i będzie w następnej dopuszczeniu.
Przykro nam Kamil. Ale to, co powinno znaleźć? w nr 2 mówisz Znajdź:, a następnie EDITED??
kamilkurczak
03-11-10, 10:37
Proszę spojrzeć teraz do mojego poprzedniego postu.
OK, po prostu nie przetestował. I pracuje obecnie wielki człowiek! Nigdy więcej białych stronach!
Jesteś człowiekiem da!
Dziękuję bardzo, bardzo dużo Kamil.
kamilkurczak
03-11-10, 11:29
Dzięki za potwierdzenie. Zostaną włączone do następnego dopuszczeniu.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):