مشاهده نسخه کامل : حل صفحات سفید در ورود به سایت و پست در حال حرکت.
خوب ، من فقط به حال شرکت من مدیر روشن تمام کش و کوکی ها ، و آزمایش این است. او پس از ورود ، یک صفحه سفید است. به تازه کردن.
وقتی او می خواهد به حرکت هر گونه پست یا تاپیک ، پس از درخواست برای رمز عبور خود را ، و ضربه وارد می شود ، او یک صفحه سفید است.
kamilkurczak
02-11-10, 14:10
میهمان گرامی ،
من در فروم شما بود و من به سیستم وارد شده اما من تا به حال سایت سفید (با اپرا و فایرفاکس) نمی تواند آن را به شما توضیح دهد؟
همچنین این روش با من اتفاق نمی افتد. به نظر می رسد تنها با برخی از مدیران من اتفاق می افتد. اما هنگامی که فعال تصدی حذف شد آن اتفاق رخ نداد.
kamilkurczak
02-11-10, 14:25
HMM ممکن می شود مال شما مدیران باید کوکی ها آنها را آشکار کند؟
LOL ، که اولین چیزی که من همیشه آنها را به انجام می باشد. که پاکسازی کش. این که کمیل نمی باشد. باید چیزی است که با ورود به سیستم شوید. ، از آنجا که آن را به نظر می رسد بر روی هر چیزی که نیاز به وارد شدن مانند پست در حال حرکت اتفاق می افتد. اولین پست شما باید برای ورود دوباره به منظور بررسی است. در آنجا یک صفحه سفید را دریافت کنید. سپس بعد از آن ، در حال حرکت پست دوباره ، و نداشتن برای ورود دوباره ، صفحه سفید می کند اتفاق نمی افتد.
بنابراین باید آن را چیزی با ورود به سیستم شوید.
kamilkurczak
02-11-10, 14:44
OK برج ثور ، پاکسازی کوکی های خود را ، اما چه درباره مال شما مدیران سایت؟ آیا آنها حذف تمام کوکی ها؟
من نقل می کنم :
LOL ، که اولین چیزی که من همیشه آنها را به انجام می باشد. که پاکسازی کش.
بله آنها.
kamilkurczak
02-11-10, 14:57
HMM متاسفم برج ثور ، اما این بسیار دشوار است آن را با مشکل را رفع کنم ، زیرا من می توانم این موضوع (به شما نمی تونم این کار را انجام بیش از حد) تکثیر نمی بررسی آن هنگامی که فعال تصدی غیر فعال است لطفا. غیر فعال کردن فعال تصدی در حال حاضر.
ویرایش :
من میشل در مورد آن بپرسید ، ممکن است او می تواند آن را تولید مثل.
یک لحظه مرا لطفا کمیل. من تلاش چیزی با این مدیران است. من گزارش را در چند دقیقه.
با عرض پوزش کمیل. من باید اجرا کنید برای مدتی در حال حاضر. من گزارش خواهد داد در این بعد دیگر. با تشکر از کمک شما تا کنون.
kamilkurczak
02-11-10, 15:20
اوه متاسفم برای آن.
من می توانم آن را در فروم تست من تولید مثل زمانی که من سعی می کنم از صفحه ترجمه شده به سیستم وارد شوید.
بنابراین من آن را در فروم تست من ثابت. در حال حاضر من کار بر روی راه حل.
لطفا از مدیران سایت خود را هنگامی که آنها سعی می کنند تا از صفحه عادی وارد بخش مدیریت شوید ، سپس زمانی که آنها سعی می کنند از صفحه ترجمه شده به سیستم وارد شوید ، چه اتفاقی خواهد افتاد ، چه اتفاقی خواهد افتاد.
از صفحه عادی این اتفاق نمی افتد. با عرض پوزش ، من هم درک نمی کنند فقط ترجمه شده از صفحات اتفاق می افتد. اما من خوشحال هستم که ما در حال حرکت را به مسیر درست. اجازه دهید من می دانم زمانی که شما یک راه حل.
از شما متشکرم!
kamilkurczak
03-11-10, 10:10
تایید من آن را در بر داشت. فراخوان به تابع تعریف نشده.
راه حل سریع برای شما :
1. باز کردن ، ایجاد یک کپی و ویرایش این فایل : انجمن ها / شامل / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. مشاهده :
vbet_handleTextDirection($_REQUEST['language']);
3. رب را پیش از آن :
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php');
4. ذخیره و آپلود فایل
لطفا تست آن و تایید. اگر این مسئله شما را حل -- من به این موضوع به بخش اشکالات حرکت می کند.
تکرار آن را چون من این موضوع در فروم تست من را با جدیدترین فایل (با یک تابع دیگر) آزمایش کردند.
اگر این هنوز کار نمی کند -- لطفا تکثیر این موضوع در فروم خود را ، به فایل ها وارد شوید انجمن خود را با اشتباهات نگاه و پیدا کردن تماس ها به خطا تابع تعریف نشده از امروز (و رب این پیام در اینجا)
برای vB4 -- ثابت و در منتقدان بعدی گنجانده شده است.
با عرض پوزش کمیل. اما آنچه باید پیدا کنم؟ در NR 2 شما می گویم : و سپس ویرایش؟؟
kamilkurczak
03-11-10, 10:37
لطفا در حال حاضر در پست قبلی من نگاه کنید.
خوب ، فقط آن را آزموده است. و این کار مرد بزرگ در حال حاضر! هیچ صفحات سفید!
شما انسان دا!!
تشکر از شما بسیار بسیار کمیل.
kamilkurczak
03-11-10, 11:29
تایید شما است. آیا می شود به منتقدان بعدی گنجانده شده است.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):