Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Bílé stránky na přihlašovací jméno a pohybu pracovních míst.
OK, jen jsem měl svůj Co-Admin vymazání všech cache a cookies, a otestovat. Po přihlášení se dostal bílá stránka. Kdyby obnovit.
Když chce, aby se všechny nové příspěvky ani vlákna, po žádá své heslo, a stisknutím klávesy Enter, dostane bílou stránku.
kamilkurczak
02-11-10, 14:10
Dobrý den,
Byl jsem na fórum a já jsem přihlášen, ale neměl jsem bílé stránky (Opera a Firefox), můžete to vysvětlit?
Také nestane se mnou. Zdá se, že stát pouze s některými z mých moderátory. Ale když byl odinstalován VBET se to nestalo.
kamilkurczak
02-11-10, 14:25
hmm Může být vaše moderátoři by se měly odstranit své cookies?
LOL, to je první věc, kterou jsem vždycky nich. To a čištění cache. To není, že Kamil. Musí mít něco do činění s přihlášením, protože to vypadá a to na cokoli, co vyžaduje přihlášení jako pohyblivé sloupky. První příspěvek, musíte se přihlásit znovu ověřit. Tam se bílá stránka. Pak po tom, pohybující příspěvky znovu, a ne že se znovu přihlásit, bílá stránka nestane.
Tak to musí být něco přihlášení
kamilkurczak
02-11-10, 14:44
OK Taurus, jste zrušili cookies, ale co vy moderátoři? Líbilo se vymazat všechny cookies?
Cituji:
LOL, to je první věc, kterou jsem vždycky nich. To a čištění cache.
Ano, ano.
kamilkurczak
02-11-10, 14:57
Hmm Omlouváme Taurus, ale to je velmi obtížné stanovit, že u mě, protože jsem se nemohou reprodukovat tento problém (nemůžete si to taky), tak prosím zkontrolujte, že je-li zakázán vBET. zakažte vBET nyní.
Úpravy:
Zeptám se Michala o tom, že je možné je reprodukovat.
Dejte mi chvilku, prosím Kamil. Snažím se něco s těmito moderátory. Budu zprávy za několik minut.
Omlouváme se Kamil. Musím vyběhnout iv budoucnosti. Budu zprávu o tom později znovu. Díky za pomoc tak daleko.
kamilkurczak
02-11-10, 15:20
ahh líto.
Mohu reprodukovat na své zkušební forum, když se snažím přihlásit z přeložené stránky.
Tak jsem se opravit na své zkušební forum. Nyní pracuji na řešení.
Prosím, zeptejte se svého moderátora, co se stane, když se snaží přihlásit z normální stránky a co se stane, když se snaží přihlásit z přeložené stránky.
Z normální stránky se to nestane. Omlouváme se, ale jsem si neuvědomil, to stane jen z přeložených stran. Ale jsem rád, že jdeme správným směrem. Dejte mi vědět, když jste našel řešení.
Děkuji vám!
kamilkurczak
03-11-10, 10:10
OK jsem našel. Call to undefined function.
Rychlé řešení pro vás:
1. otevřít, vytvořit kopii a tento soubor: Fórum / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. Hledat:
vbet_handleTextDirection($_REQUEST['language']);
3. Vložit PŘED, že:
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php');
4. uložit a nahrát soubor.
Prosím, vyzkoušet a potvrďte. Pokud se tento problém vyřešit váš problém - jsem se přesunout vlákno Bug sekce.
Potvrdit to proto, že jsem testoval tuto otázku na své zkušební forum s nejnovějšími souborů (s jinou funkci).
Pokud se to stále nebude fungovat - prosím reprodukci tohoto problému na forum, podívejte se do souborů Fórum log s chybami a najít Call to undefined function chyba ode dneška (a vložte tuto zprávu zde) Díky
Pro VB4 - pevné a budou zahrnuty do příští UVOLŇOVÁNÍ.
Omlouváme se Kamil. Ale co mám najít? u č. 2 říkáte Hledat: a pak upravovat??
kamilkurczak
03-11-10, 10:37
Prosím, podívejte se do mé předchozí příspěvek.
OK, jen zkouší to. A to je nyní velký muž pracuje! Už žádné bílé stránky!
Ty da muž!
Děkuji vám velmi děkuji Kamil.
kamilkurczak
03-11-10, 11:29
Díky za Vaše potvrzení. Budou zahrnuty do příští UVOLŇOVÁNÍ.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):